rasia 19.06.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 ..ja mam do oddania kilka arów łąki ... tylko ściąć trzeba cześć A ja chętnie nawet powykopuję jakieś fajne trawki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Nie przy dzieciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 A ja chętnie nawet powykopuję jakieś fajne trawki! ... przyjeżdżaj, bo inaczej ją spalę .... tzn. wypalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Wiadomość z ostatniej chwili: Na Mundialu w RPA odwołano przed chwilą mecz pomiędzy Jamajką a Kolumbią!!!! Komunikat FIFA brzmi: Mecz pomiędzy Jamajką a Kolumbią został odwołany.... ponieważ Jamajczycy wypalili całą trawę ... a Kolumbijczycy wciągnęli wszystkie białe linie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 ... przyjeżdżaj, bo inaczej ją spalę .... tzn. wypalę Czekaj, czekaj! To kiedy palimy;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 już niedługo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 już niedługo ... Ale najpierw wykopki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Dobra, zrobię brzydkie zdjęcie specjalnie dla Ciebie, żebyś przyjechała i na żywo pomacała;) dobry wieczór Rasieńko masz robić dużo zdjęć żeby mnie ciekawość wygnała z domu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.06.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Rasiu piękny ogród Ci rośnie, te trawy... i taki naturalistyczny. SuperA jak Twoja łazienka? Bo moja miala 2 tyg przerwy i wlasnie dzis zaczeli robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 pieczonkowy garnek, pieczonkowy garnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 21.06.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 wow wow. szalejesz kolezanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Rasiu piękny ogród Ci rośnie, te trawy... i taki naturalistyczny. Super A jak Twoja łazienka? Bo moja miala 2 tyg przerwy i wlasnie dzis zaczeli robic Witaj Dorbie:)! To ja trzymam kciuki za Twoją łazienkę Bo moja to okupiona pokrwawionymi palcami chwilowo ma przerwę techniczną A po kolejne trawy to chyba pojadę do Zgierza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Wusiaczku, pieczonkowy garnek, to oczko w głowie Księciunia i sam go pieczołowicie zaczął opiekać:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 wow wow. szalejesz kolezanko To nie ja szaleję, to roślinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 21.06.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Rasia, widziałam że masz barierkę z linek/prętów. Jak się sprawują? Czy mocno się odchylają gdy się za nie chwyta? Również planuję taką balustradę ale przytwierdzoną do stopni i zastanawiam się jak bardzo będą pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 21.06.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ależ ze mnie brak kultury, nawet się nie przywitałam a już pytaniem strzelam. No więc witam się z Tobą serdecznie - często zaglądałam i jestem pod wrażeniem - kuchni, połączenia tarasu z wnętrzem i płotu no i paru innych rzeczy również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Rasia, widziałam że masz barierkę z linek/prętów. Jak się sprawują? Czy mocno się odchylają gdy się za nie chwyta? Również planuję taką balustradę ale przytwierdzoną do stopni i zastanawiam się jak bardzo będą pracować. Kilka się trochę naciągnęło po mocnych uderzeniach, ale bez problemu daje je się dokręcić Ja jestem z nich baaardzo zadowolona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ależ ze mnie brak kultury, nawet się nie przywitałam a już pytaniem strzelam. No więc witam się z Tobą serdecznie - często zaglądałam i jestem pod wrażeniem - kuchni, połączenia tarasu z wnętrzem i płotu no i paru innych rzeczy również. A ja beztrosko odpowiedziałam na pytanie zamiast miło powitać w moich skromnych progach:) Witaj Analieno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 21.06.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A ja beztrosko odpowiedziałam na pytanie zamiast miło powitać w moich skromnych progach:) Witaj Analieno!!! Dzięki za odpowiedź, widzę że też nocny marek z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Sówka to ja zawsze byłam, ale ostatnio i skowronek się ze mnie zrobił i tego już nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts