rasia 30.06.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Bałam się, że dłuższa. Ma być do łazienki "dzieciowej" i dłuższa niż 160 już się nie zmieści. Co prawda, ta dzieciowa, to jedyna wanna w domu, ale: W naszym mieszkaniu wanna ma długość 140, więc to i tak duuużo większa;) Cały domek masz SUPER. Gratuluję pomyslowości! Ona ma w najdłuższym miejscu na górze 160 cm, wewnątrz jest mniejsza... ale ja siedzę sobie w niej spokojnie i nóżki mam wyprostowane. I ma bardzo wygodne oporcie, świetnie wyprofilowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam Wpadłam, bo doniesiono mi, ze masz fajną mozaikę w łazience.Mozaika boska, donosiciele mieli rację Łazienka zapowiada się super, jestem ciekawa jak będzie wyglądać w połączeniu z teakiem. Masz ogrzewanie podłogowe w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam Wpadłam, bo doniesiono mi, ze masz fajną mozaikę w łazience.Mozaika boska, donosiciele mieli rację Łazienka zapowiada się super, jestem ciekawa jak będzie wyglądać w połączeniu z teakiem. Masz ogrzewanie podłogowe w łazience? Witam cieplutko! Ogrzewanie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.06.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 rasia, poneiwaz u Ciebie duzo ciekawych, specjalistycznych glow sie pojawia, podczepie sie z moim problemem: jaki jest najmniejszy z najmniejszych grzejnikow (nie koniecznie drabinkowych) musze wrzucic do wiatrolapu i jedyne miejsce jakie mi pasuje to pod siedziskiem zeby moc spokojnie zalozyc buty. nie wiem jeszcze kompletnie jak on ma wygladac, ale chcialabym schowac ten grzejnik. wiec albo bedzie pod ta "pufą" czy czyms tam, albo z tylu z wylotem do gory wtedy pufa nieco do przodu.zaznacze ze w ciagu wiatrolapu jak sie wchodzi bedzie pufa i szafa z drzwiami przesuwnymi. poradzcie cos prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Taki? http://www.convector.pl/images/premium/premium_v1_h220.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Lub taki http://www.convector.pl/images/premium/premium_v3_20_h220.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.07.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Pytasz Markociu zapewne o te srebrne osłonki na doniczki? To mój autorski pomysł na szybki dostęp do instalacji i baterii Wygląda teraz tak: http://img64.imageshack.us/img64/236/czerwiec2010689.jpg Tylko kobieta mogła coś takiego wykombinować, ale patent REWELACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.07.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No właśnie! świetnie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.07.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam, Cudna łazienka. Taka"miekka" i kobieca przez te okrągłości. o donicach nie wspomne. pomysł przedni. a łubin sie przyjął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Monia przeprowadzilas sie juz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Tylko kobieta mogła coś takiego wykombinować, ale patent REWELACJA!!! Popatrz no... i do tego blondynka! Dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Monia przeprowadzilas sie juz?? O to samo miałam spytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.07.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 no.....pisałam, mieszkamy z 10 dni, dzieci od soboty.kostka sie robi, stołów nie ma. dzieci zachwycone, ja też. i na razie nie łapie doła. raczej nerwa jak patrze na tył działki. ale cos tam działam, sprzedaje stemple i dechy, wczoraj wywalałam złom, dziś pan po niego podjedzie. zakupiłam piaskownice i trampoline, wyciągne basen i zrobi sie całkiem nieźle. i znalazłam miejsce a Twoja sosna -będzie wsadzona przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.07.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 oczywiście jeszcze zostały dokumenty, komp, szkło z dużego pokoju-czekam na szafke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 gdzies to niby pisala?? super Monia gratuluje kupilas ta lodke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No to super wakacje szykują Wam się w nowym domku z basenem!!! A! Łubin się przyjął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 no ja tez mialam plany ze bedzie basenik hustawki piaskownica a tu guzik bo nie ma trawy a wakacje jakby sie juz zaczely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 no ja tez mialam plany ze bedzie basenik hustawki piaskownica a tu guzik bo nie ma trawy a wakacje jakby sie juz zaczely To może i lepiej, że nie masz trawy, bo nie będzie co zniszczyć pod basenem... Przekop ziemię, przegrab, wysyp trochę piasku, postaw tam basem i masz basen z plażą jak znalazł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ale juz mi robia trawe wiec na razie mam zakaz wstepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ale juz mi robia trawe wiec na razie mam zakaz wstepu Aaaa... to insza inszość... będzie co niszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts