Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Bardzo dziękuję za odpowiedź.

Bałam się, że dłuższa. :)

Ma być do łazienki "dzieciowej" i dłuższa niż 160 już się nie zmieści.

Co prawda, ta dzieciowa, to jedyna wanna w domu, ale:

W naszym mieszkaniu wanna ma długość 140, więc to i tak duuużo większa;)

Cały domek masz SUPER. Gratuluję pomyslowości!

Ona ma w najdłuższym miejscu na górze 160 cm, wewnątrz jest mniejsza... ale ja siedzę sobie w niej spokojnie i nóżki mam wyprostowane.:) I ma bardzo wygodne oporcie, świetnie wyprofilowane. :)

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Wpadłam, bo doniesiono mi, ze masz fajną mozaikę w łazience.Mozaika boska, donosiciele mieli rację :) Łazienka zapowiada się super, jestem ciekawa jak będzie wyglądać w połączeniu z teakiem. Masz ogrzewanie podłogowe w łazience?

Witam cieplutko! :D Ogrzewanie mam. :)

rasia, poneiwaz u Ciebie duzo ciekawych, specjalistycznych glow sie pojawia, podczepie sie z moim problemem: jaki jest najmniejszy z najmniejszych grzejnikow (nie koniecznie drabinkowych)

musze wrzucic do wiatrolapu i jedyne miejsce jakie mi pasuje to pod siedziskiem zeby moc spokojnie zalozyc buty. nie wiem jeszcze kompletnie jak on ma wygladac, ale chcialabym schowac ten grzejnik. wiec albo bedzie pod ta "pufą" czy czyms tam, albo z tylu z wylotem do gory wtedy pufa nieco do przodu.

zaznacze ze w ciagu wiatrolapu jak sie wchodzi bedzie pufa i szafa z drzwiami przesuwnymi. poradzcie cos prosze.

Pytasz Markociu zapewne o te srebrne osłonki na doniczki? To mój autorski pomysł na szybki dostęp do instalacji i baterii;)

Wygląda teraz tak: http://img64.imageshack.us/img64/236/czerwiec2010689.jpg

Tylko kobieta mogła coś takiego wykombinować, ale patent REWELACJA!!!

no.....

pisałam, mieszkamy z 10 dni, dzieci od soboty.

kostka sie robi, stołów nie ma. dzieci zachwycone, ja też. i na razie nie łapie doła. raczej nerwa jak patrze na tył działki. ale cos tam działam, sprzedaje stemple i dechy, wczoraj wywalałam złom, dziś pan po niego podjedzie. zakupiłam piaskownice i trampoline, wyciągne basen i zrobi sie całkiem nieźle. i znalazłam miejsce a Twoja sosna -będzie wsadzona przed domem.

no ja tez mialam plany ze bedzie basenik hustawki piaskownica a tu guzik bo nie ma trawy a wakacje jakby sie juz zaczely

To może i lepiej, że nie masz trawy, bo nie będzie co zniszczyć pod basenem...:) Przekop ziemię, przegrab, wysyp trochę piasku, postaw tam basem i masz basen z plażą jak znalazł! :)