kaśka maciej 04.07.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Rasia... pralka..... Cóż by innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Rasia, pomozesz mi w czyms? Poniewaz jako jedyna do tej pory spalas na antresoli to mam pytanie - czy klasc tam koniecznie wykladzine? Zastanawiam sie nad jakas tansza opcja, bo nie chce kupowac zbyt badziewnej wykladziny, a z drugiej strony mysle sobie, czy to jest dobry pomysl, bo tam sie bedzie kurzyc a odkurzanie z materacem na antresoli bedzie troche utrudnione. No i troche szkoda kasy nie ukrywam. Jakies inne pomysly? I tak wykladzina nie jest wystarczajaco miekka, zeby kolana nie bolaly, do tego celu wystarczy podlozyc jakas poduszke "na trasie" przeczolgiwania sie do wyra, ale czy zostawic ja taka pomalowana i sie nie przejmowac czy jest cos o czym nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Wiem że ideal standard tylko czy mozesz podać symbol wanny czy jest to ta?http://image.ceneo.pl/data/products/286089/product.jpg Tak, to ta Nazywa się Venice. K6696 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Rasia, pomozesz mi w czyms? Poniewaz jako jedyna do tej pory spalas na antresoli to mam pytanie - czy klasc tam koniecznie wykladzine? Zastanawiam sie nad jakas tansza opcja, bo nie chce kupowac zbyt badziewnej wykladziny, a z drugiej strony mysle sobie, czy to jest dobry pomysl, bo tam sie bedzie kurzyc a odkurzanie z materacem na antresoli bedzie troche utrudnione. No i troche szkoda kasy nie ukrywam. Jakies inne pomysly? I tak wykladzina nie jest wystarczajaco miekka, zeby kolana nie bolaly, do tego celu wystarczy podlozyc jakas poduszke "na trasie" przeczolgiwania sie do wyra, ale czy zostawic ja taka pomalowana i sie nie przejmowac czy jest cos o czym nie wiem? Szczerze... coś bym położyła... chodzenie na czworakach po tej farbie jest mało... komfortowe... Nawet rozłożenie tam najtańszej tkaniny... jakiejś surówki poprawiłoby sytuację i zawsze możesz ściągnąć, wytrzepać i wyprać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 A ja z prośbą co to za piękna wanna w ovalu i co to za fuga w mozaice czarnej? Piękne te fale:-) przy wannie Na wannie jest zwykła biała/perłowa fuga Sopro, a pod prysznicem Manhattan Mapei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Szczerze... coś bym położyła... chodzenie na czworakach po tej farbie jest mało... komfortowe... Nawet rozłożenie tam najtańszej tkaniny... jakiejś surówki poprawiłoby sytuację i zawsze możesz ściągnąć, wytrzepać i wyprać... O widzisz... O czyms takim nie pomyslalam. Dzieki. P. mi mowil, ze to OSB jest wredne, u siebie ma sklejke gladka pomalowana... Taka szmacina jakas przypieta moglaby byc OK. Buzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Rasia... pralka..... Cóż by innego Ha, ha, ha... a ja już rwałam włosy z głowy, że czegoś nie pamiętam... ale pralka jest w pralni, nie w łazience, to się nie liczy!;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 O widzisz... O czyms takim nie pomyslalam. Dzieki. P. mi mowil, ze to OSB jest wredne, u siebie ma sklejke gladka pomalowana... Taka szmacina jakas przypieta moglaby byc OK. Buzka. A jeśli pomalować, to olejną, albo lakierem jakimś, tak do zmywania na mokro, bo tam na razie taka zwykła ścienna była i ona właśnie jest mało komfortowa w dotyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 A jeśli pomalować, to olejną, albo lakierem jakimś, tak do zmywania na mokro, bo tam na razie taka zwykła ścienna była i ona właśnie jest mało komfortowa w dotyku... No wlasnie to byla olejna, ale to OSB jest takie kijowe... Nienajtansza opcja, ale patrz jaki fajny dywan... Wersja niebieska... http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60142049 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 No wlasnie to byla olejna, ale to OSB jest takie kijowe... Nienajtansza opcja, ale patrz jaki fajny dywan... Wersja niebieska... http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60142049 On ma prawie trzy metry! Musiałabyś go ciąć z szerokości, czy zmieściłby Ci się na górę? I tak na reszcie powierzchni udrapowałabym szmatę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 On ma prawie trzy metry! Musiałabyś go ciąć z szerokości, czy zmieściłby Ci się na górę? I tak na reszcie powierzchni udrapowałabym szmatę... No wlasnie nie musialabym go ciac, ale szkoda by mi bylo go pod materac... Szmata to jest mysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 dzień dobry Małgoś alibo cienki polarowy kocyk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 dzień dobry Małgoś alibo cienki polarowy kocyk;) Noooo, tylko znajdz mi kocyk 3 na 3 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 se weź dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Już pijana, ale jeszcze nie na smutno... cały czas mam nadzieję... do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Rasiul trza mieć nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Rasiul trza mieć nadzieję Gupia jestem... wiem... cały czas mam nadzieję, że nie obudzę się jutro i przeczytam inne wyniki wyborcze... na razie mogę tylko ryknąć... HHUUUUURRRRRRRRAAAAA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 no to rycz poryczymy sobie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ojej, ale sie Kluzik poryczala, po co bylo zmieniac opcje polityczna, no po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ha, ha, ha... a ja już rwałam włosy z głowy, że czegoś nie pamiętam... ale pralka jest w pralni, nie w łazience, to się nie liczy!;) Nooo tak. Ale moja pralka stoi w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts