efilo 05.07.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 hejka poranek w nowej rzeczywistości spędziłam na tarasie bosko malgosia ja sypiam na antresoli i w Twojej sytuacji wybrałabym chodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.07.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Hejka! Popiłam wczoraj i proszę... wcale nie mam kaca! Tak na dzień dobry - sowieci zlikwidowali cały rząd... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88722,8100159,Klotnia_wyborcow_pod_Palacem_Prezydenckim.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.07.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 od razu widać jaki elektorat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.07.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Doberek:) Piękna ta Twoja łazienka Rasiu. Jak zwykle zaskakujesz i powalasz na kolana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.07.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 hejka Wpadam jeno się przywitać, uchachana, że wbrew czarnym scenariuszom z 1 w nocy, poranek przywitał nas bardziej optymistycznie i jest szansa ze nie trzeba będzie zaraz z tego kraju wypier...tego...ewakuować się Poza tym łazienka Wasza iście książęca cudo po prostu!!! Harmonijna i dopełniona w fakturze i kolorze, a w linii pachnie mi trochę moim ulubionym Gaudim Dasz kiedy pokontemplować w pozycji horyzontalnej i głębokim zanurzeniu? Buziaki uciekać muszę, powinność wzywa. Jakby mało było katastrof komputer wziął mi się i wściekł. Definitywnie. Gościnnie teraz korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 hejka poranek w nowej rzeczywistości spędziłam na tarasie bosko malgosia ja sypiam na antresoli i w Twojej sytuacji wybrałabym chodnik Wlasnie mi malka znalazla wykladzine za 30 zl za m2, moze sie nada. Jak sie nada to nie bede musiala kombination. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Doberek:) Piękna ta Twoja łazienka Rasiu. Jak zwykle zaskakujesz i powalasz na kolana:) Cześć Magi! Dzięki wielkie. Mam nadzieję, że efekt końcowy będzie taki jak sobie to wymyśliłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 hejka Wpadam jeno się przywitać, uchachana, że wbrew czarnym scenariuszom z 1 w nocy, poranek przywitał nas bardziej optymistycznie i jest szansa ze nie trzeba będzie zaraz z tego kraju wypier...tego...ewakuować się Poza tym łazienka Wasza iście książęca cudo po prostu!!! Harmonijna i dopełniona w fakturze i kolorze, a w linii pachnie mi trochę moim ulubionym Gaudim Dasz kiedy pokontemplować w pozycji horyzontalnej i głębokim zanurzeniu? Buziaki uciekać muszę, powinność wzywa. Jakby mało było katastrof komputer wziął mi się i wściekł. Definitywnie. Gościnnie teraz korzystam. O ile z pozycją horyzontalną nie będzie kłopotu, to głębokiego zanurzenia nie gwarantuję, gdyż wielkość wspomnianego sprzętu iście nieksiążęca... ale maskę i fajkę na wszelki wypadek będę mieć w pogotowiu...: a że pierwsza cynkowa, a druga miętowa, to już insza inszość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Wlasnie mi malka znalazla wykladzine za 30 zl za m2, moze sie nada. Jak sie nada to nie bede musiala kombination. O! I to będzie najbardziej super, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 hejka poranek w nowej rzeczywistości spędziłam na tarasie bosko Ja też... dzisiaj też... i jak nigdy dotąd wypatruję deszczu!!! Jakieś zaklęństwo czas uważyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.07.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 u nas lalo, przez cala noc i do teraz. wysylam deszczyk coby trawke podlal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 dzień doberek mówię łazienka cuuuuudooooo !!!!! w sierpniu się wybiorę i obejrzę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.07.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ja też... dzisiaj też... i jak nigdy dotąd wypatruję deszczu!!! Jakieś zaklęństwo czas uważyć... no i kochana naważyłas. przynajmniej dla mnie. 30 zł do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 no i kochana naważyłas. przynajmniej dla mnie. 30 zł do przodu U mnie też!!! Huuurrraa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 u mnie też pada alem się jeszcze nie zdecydowałam czy się cieszę czy wręcz przeciwnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.07.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 dobry wieczór Paniom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.07.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Chyba dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 dzien dobry, u mnie slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.07.2010 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Dobry, dobry! Wreszcie wczoraj popadało! Ale i tak zdążyło wszystko od frontu uschnąć... i trawa i paprocie i sosenki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.07.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Rasia bo to niestety trza lac jak jest taka pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts