Magda 34 08.07.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Cze Rasiulka. Wpadłam powiedzieć, że z ostatnich rzeczy, które pokazałaś, masz przepiękną łazienkę. Boska!!!! Bez drewienka. A ztym drewienkiem to już w ogóle nie mam słów:jawdrop: Oooo, strzeliłam kolejną stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2010 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Cze Rasiulka. Wpadłam powiedzieć, że z ostatnich rzeczy, które pokazałaś, masz przepiękną łazienkę. Boska!!!! Bez drewienka. A ztym drewienkiem to już w ogóle nie mam słów:jawdrop: Oooo, strzeliłam kolejną stronkę Hej Magdulka!!! Bardzo dziękować,oj dziękować... A ja właśnie podziwiałam Twoją wizualkę dla Moni... bardzo, bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Cześć właścicielko boskiej łazienki, która będzie moją inspiracją przy urządzaniu górnej łazienki No zakochałam się i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Cześć właścicielko boskiej łazienki, która będzie moją inspiracją przy urządzaniu górnej łazienki No zakochałam się i tyle Hej Monia! Będzie Pani zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Wiesz namieszałaś mi w głowie tymi krągłościami i już planuję górną łazienkę z wanną z tej samej serii tylko tej większej owalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 09.07.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Hej Monia! Będzie Pani zadowolona! kilku wykonawcow nam mowilo "bedzisz Pani zadowolona" ale po rozmowie z nimi nie bylam taka pewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2010 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 kilku wykonawcow nam mowilo "bedzisz Pani zadowolona" ale po rozmowie z nimi nie bylam taka pewna... Całe szczęście nie jestem wykonawcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 dobry wieczórRasiula ależ musi u ciebie w lesie pachnieć w takie ciepełko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 dobry wieczór Rasiula ależ musi u ciebie w lesie pachnieć w takie ciepełko:) Oj pachnie... pachnie... a jak pachnie w ogródku... maciejka i groszek pachnący... A u Ciebie jak łąki pachną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 oooooooooooooooo jak rosa się położy wieczorkiem to matko do domu się wracać nie chce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Rasia, a kiedy będzie cd łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 We wtorek... może w środę... a może w czwartek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 szybki oblot ulubionych wewontków robię...bo ten sieciowy net mnie wykańcza psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 We wtorek... może w środę... a może w czwartek... Już nie mogę się doczekać Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Ja tez, ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.07.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Szczęka opada :jawdrop:i na widok łazienki i na widok rozkwitającego ogrodu.Cały czas coś się u Ciebie dzieje. Nowe rzeczy w domku, nowe roślinki w ogródku.Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 powtorze za Beta: pieknie ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 11.07.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witaj Rasia podglądam Twój dziennik już jakiś czas i nie da się ukryć że piękne wnętrza u Ciebie w domku.Ja jestem dopiero na początku tej długiej drogi i do urządzania daleko ale już widzę kilka inspiracji do mojego domku napisz proszę jakie miasz wymiary kuchni bo masz identyczny układ jak w mojej i masz wyspę ...moje marzenie, ale no właśnie jeste jeszcze ale bo mój mąż twierdzi że mamy za małą kuchnie na wypę,kuchnia ma 12,2m2 ,ściany 444x276.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witaj Rasia podglądam Twój dziennik już jakiś czas i nie da się ukryć że piękne wnętrza u Ciebie w domku.Ja jestem dopiero na początku tej długiej drogi i do urządzania daleko ale już widzę kilka inspiracji do mojego domku napisz proszę jakie miasz wymiary kuchni bo masz identyczny układ jak w mojej i masz wyspę ...moje marzenie, ale no właśnie jeste jeszcze ale bo mój mąż twierdzi że mamy za małą kuchnie na wypę,kuchnia ma 12,2m2 ,ściany 444x276.Pozdrawiam Hej! Inspiruj się do woli! Tylko miło mi będzie. Twój Mąż mówi, że macie małą kuchnię?!? Moja jest 416 szeroka, więc węższa od Waszej. Prawa ściana ma 235cm a lewa 210cm, natomiast wyspa ma 160cm szerokości, 120 głębokości, a wysunięta jest na 290cm... przecież nie musi być równa ze ścianami, prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 powtorze za Beta: pieknie ech... ech... dzisiaj ja bym wolała Twój piękny ogród z basenem i zamieniła się za wszystkie wykończone wnętrza.../a dużo ich nie mam;)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts