rasia 11.07.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Szczęka opada :jawdrop:i na widok łazienki i na widok rozkwitającego ogrodu. Cały czas coś się u Ciebie dzieje. Nowe rzeczy w domku, nowe roślinki w ogródku. Pięknie! Cześć Beciu! Kochana... dzisiaj nie dzieje się nic... upały nie pozwalają wyjść z domu... Chociaż Księciunio wykazał się nie lada siłą woli i pojechał kupić stojak do jaskrawo-zielonego parasola, którego nabyłam drogą kupna w carrefourowej wyprzedaży... A u Ciebie w dzienniku ciągle zima... Nie mówię, że nie miło zajrzeć do tych zdjęć, bo od razu trochę chłodniej człowiekowi się robi..., ale może czas na jakieś nowe fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.07.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Hej Jak łazienka? Skończona? Jestem baaaardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Hej Jak łazienka? Skończona? Jestem baaaardzo ciekawa Ja też jestem baaardzo ciekawa, ale muszę uzbroić się w cierpliwość... ekipa od podłóg będzie dopiero we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.07.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Będzie pięknie Skończą w jeden dzień? Tak mi się Twoja mozaika podoba, ze wybieram się do sklepu zobaczyć ją na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Ja też przebieram nogami, żeby zobaczyć tą łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.07.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Cześć dziewczęta )) Ufff, ale upał!!!! Mam spuchnięte kończyny:) i nic mi się nie chce robić, ale buziaczki to Wam wysyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.07.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Cześć To wrzuć kończyny do zimnej wody Ciesze się wolnością i idę na zimne piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.07.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 hejka kiedy będą nowe zdjęcia łazieneczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.07.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 U mnie nic nowego to i nowych fotek nie ma A na działkę na razie jeździmy tylko na grilla. I niestety nie mam pojęcia kiedy ten stan się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.07.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 A może niech Księciunio dokupi jeszcze szybciutko prysznic ogrodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Czesc spuchniete konczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 11.07.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witaj Tosinku w moich skromnych progach! 1. Czy chodzi o białe dechy? Jeśli tak, to muszę się zapytać Duszka, bo ja dostałam tylko puszkę... a właściwie, to ta puszka została na budowie, a ja po kryjomu ją złapałam i sobie pomalowałam. 2. Wyślę na pw., dobrze? 3. To było tak: najpierw wałkiem pobieliła te dechy ekipa Duszka, po wyschnięciu zostały przeszlifowane, a potem ja pędzelkiem każdą dechę wzdłuż pomalowałam. Witam czy ja tez moge prosic info dotyczace tych super schodow (ceny oraz namiar na firme) bede bardzo wdzieczna DOM REWELACJA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 11.07.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Hej! Inspiruj się do woli! Tylko miło mi będzie. Twój Mąż mówi, że macie małą kuchnię?!? Moja jest 416 szeroka, więc węższa od Waszej. Prawa ściana ma 235cm a lewa 210cm, natomiast wyspa ma 160cm szerokości, 120 głębokości, a wysunięta jest na 290cm... przecież nie musi być równa ze ścianami, prawda... Kamień z serca mi spadł, że będę mogła mieć wyspę jupi jupi.Dziękuję Ci bardzo za Twą opinie.A z mężem to ja się rozprawię hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.07.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Skąd i za ile jeśli można zapytać? Mam tyle książek ,że nie wiem gdzie upchać i jak aby było sensownie. Drugie pytanie -gdzie te biblioteczki upychacie-salon?, sypialnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Skąd i za ile jeśli można zapytać? Mam tyle książek ,że nie wiem gdzie upchać i jak aby było sensownie. Drugie pytanie -gdzie te biblioteczki upychacie-salon?, sypialnia? Ja upchałam w gabinecie. Ale można wszędzie... zależy od projektu... w holu, w salonie, w sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.07.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Cześć Rasiulka A ty kiedy wpadniesz w nasze strony - mam trójklapki dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Cześć Rasiulka A ty kiedy wpadniesz w nasze strony - mam trójklapki dla Ciebie I basen!!!:jawdrop::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.07.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 BASEN to ma Anjamen a tu takazwykła balia ale zapraszam - musimy jeszcze dokupić tackę na zimne drinki i dwa leżaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 ja mam takie dwa plywajace lezaczki z miejscem na drinki, to przyjedzcie do mnie dalej goraco u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.07.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Pooglądałam sobie Twoją cudniastą łazienkę .Wyszła super ,zresztą jak wszystko w Twoim domku! Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts