Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiu ............cóż jeden pieniek stanowi wobec raju w którym stoi twój dom ................TU SZCZĘKA OPADA !!!!!!!!!!

OPADŁA TAK ŻE NAJLEPSI CHIRURDZY SZCZEKOWI NIE DADZA RADY ..........:) tak jak ja nie dam rady nadrobić pełni twojego wątku ;)

..........wow...............achhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............nie wiem co jeszcze mozna bo masz dom w miejscu moich marzeń .............z przeszkleniem moich marzeń ................nie wiem czy mówiłam kocham drzewa .........podziwiam ......gratuluje ......i życze samych miłych chwil w domku i wokół niego :)

Wielkie dzięki Konstancjo :D Mam w ogródku taką jedną starą babcię wierzbę, która na pewno by Ci się spodobała...:)

...i dzikość w ogródku! ;)

fajne te poranne klimaty, wygląda bajkowo i tajemniczo. Więcej nie napiszę, bo nadciąga burza i pewnie mnie zaraz wyloguje - skoro tak długo się zbiera, na pewno nieźle poleje! :rolleyes:

Dzikość w ogródku...:cool:... ładnie nazywasz ten mój nieokiełznany bałagan i chwasty ;) :)

Mam nadzieję, że nie dojdzie do Ciebie taka nawałnica jak u Toli...:eek:

Hej Panna Rasia na lace....a gdzie zdjecie na lezaku z lampka wina w reku....tak mi troche tego brakuje do calosci obrazu;)

Maja

O piątej rano z lampką wina...:rolleyes: Nooo w sumie czemu nie...:cool:

Cześć Mayu! Przywiozłaś jakieś trofea?:rolleyes: