rasia 12.07.2010 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 fajna fotka letniego domku:) super drzewa. Rasiu, jaki masz kolor profili okien (wg RAL)? 9007 Napisałam u Ciebie o dachu Barranków Tu masz link do Ich dziennika: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=132564 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2010 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Rasiu ............cóż jeden pieniek stanowi wobec raju w którym stoi twój dom ................TU SZCZĘKA OPADA !!!!!!!!!! OPADŁA TAK ŻE NAJLEPSI CHIRURDZY SZCZEKOWI NIE DADZA RADY .......... tak jak ja nie dam rady nadrobić pełni twojego wątku ..........wow...............achhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............nie wiem co jeszcze mozna bo masz dom w miejscu moich marzeń .............z przeszkleniem moich marzeń ................nie wiem czy mówiłam kocham drzewa .........podziwiam ......gratuluje ......i życze samych miłych chwil w domku i wokół niego Wielkie dzięki Konstancjo Mam w ogródku taką jedną starą babcię wierzbę, która na pewno by Ci się spodobała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.07.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 9007 Napisałam u Ciebie o dachu Barranków Tu masz link do Ich dziennika: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=132564 Dzięki! Już do nich napisałam. Ja mam w projekcie 9006, ale wolałabym właśnie ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Hellllloooooooł. Czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 13.07.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 HejkaJak deseczki do pięknej łazieneczki? Układają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 13.07.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 o matko, Rasia, ja dopiero teraz to Twoje cudo łazienkowe obejrzałam. czego Ty sie obawiałas dziewczyno???? pięknie!!!!! a jak bedzie juz calkiem skończona to wrzucaj od razu foty w dużych ilościach. super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Czy ja Ci już mówiłam, że masz zajebistą łazieneczkę ? Nie ? To mówię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.07.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 ...i dzikość w ogródku! fajne te poranne klimaty, wygląda bajkowo i tajemniczo. Więcej nie napiszę, bo nadciąga burza i pewnie mnie zaraz wyloguje - skoro tak długo się zbiera, na pewno nieźle poleje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Czy ja Ci już mówiłam, że masz zajebistą łazieneczkę ? Nie ? To mówię :) Jeszcze nie mam... I jeszcze długo nie będę miała fajnej i skończonej, bo podłoga się obsunęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 ...i dzikość w ogródku! fajne te poranne klimaty, wygląda bajkowo i tajemniczo. Więcej nie napiszę, bo nadciąga burza i pewnie mnie zaraz wyloguje - skoro tak długo się zbiera, na pewno nieźle poleje! Dzikość w ogródku...... ładnie nazywasz ten mój nieokiełznany bałagan i chwasty Mam nadzieję, że nie dojdzie do Ciebie taka nawałnica jak u Toli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.07.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Nie dojdzie, nie dojdzie, ona u mnie się wynanałowałciła i już innym nie grozi. Rasia, idę do Ciebie starodrzew pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.07.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Taka nie doszła, ale ciągle leje, już mogłoby przestać!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Nie dojdzie, nie dojdzie, ona u mnie się wynanałowałciła i już innym nie grozi. Rasia, idę do Ciebie starodrzew pomacać O jakim starodrzewiu Toluś Ty mówisz??? U mnie tylko chwasty i ... chwasty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Jeszcze nie mam... I jeszcze długo nie będę miała fajnej i skończonej, bo podłoga się obsunęła... Ekhm... Jestes u mnie w piatek, obiecalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.07.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Hej Panna Rasia na lace....a gdzie zdjecie na lezaku z lampka wina w reku....tak mi troche tego brakuje do calosci obrazu;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.07.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Hej Panna Rasia na lace....a gdzie zdjecie na lezaku z lampka wina w reku....tak mi troche tego brakuje do calosci obrazu;) Maja O piątej rano z lampką wina... Nooo w sumie czemu nie... Cześć Mayu! Przywiozłaś jakieś trofea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.07.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ekhm... Jestes u mnie w piatek, obiecalas... W piątek mi się wylewa wylewka pod deseczki w łazience......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.07.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Cześć Mayu! Przywiozłaś jakieś trofea? nie.....kompletnie nie mialam okazji przejsc sie po sklepach....chcialam raz to taki chur meczennikow meskich zaczal jeczec, ze sie szybko wycofalam... moje zakupy: przez okno wystawowe....a juz prawie udalo mi sie wejsc do tego sklepu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.07.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Hi, hi... Maya, ale Ty fajna Laska jesteś!!! /masz rude włosy?;)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 14.07.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Hi, hi... Maya, ale Ty fajna Laska jesteś!!! /masz rude włosy?;)/ Rasia Ty to wszystko potrafisz wyśledzić Az strach zdjęcia robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts