Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja właśnie wróciłam z popijawy... :D ...u nas ani kropelka nie spadła! :(

Szurku, a gzie Ty jesteś bez kostkarki!!!

Dorbii - jak Ty masz dobrze!!! Nie masz pojęcia jak ja tęsknię do burzy...

Reszta jutro, bo padam na pyszczek...:D

Gosiaczku, a u Ciebie to przyroda wchodzi nie tylko na taras...:cool:

Kostancjo, a Ty masz drzewo W tarasie! ;) :cool:

Erniej witaj po tak długim czasie!:) W salonie, gabinecie i oranżerii mam tylko te grzejniki kanałowe i szczerze powiem... w lecie nie sprawują się wcale;) a w zimie uruchomione były na pół gwizdka ten w salonie i w gabinecie, a w oranżerii nie uruchomiłam grzejnika do tej pory... jest przykryty zieloną wykładziną... ale było baaardzo ciepło. :D

Rasia nie dziwię się , że Uwielbiasz te wielkie okna , taras , zieleń....super.:) No to mnie zaskoczyłyście z tymi nietoperkami, u nas nie dośc, że skwar to jeszcze komarów pełno. Może założę hodowlę nietoperzy...;)

coś Ty robiła, że Masz takie suszenie?;)

Właśnie nie wiem...:rolleyes:...gzreczna byłam...:cool:... to wszystko przez te upały... odwodniona mus jestem bardzo!:)

Pojechałam wczoraj z sąsiadeczką moją zza płota na imprezkę jakieś 50-60 kilometrów... dom w środku lasu... duszno strasznie i ANI JEDNEGO KOMARA!!!:jawdrop: Ale za to od razu dwa gacki śmignęły mi nad głową jak tylko wysiadłam z auta!:D Muggi, co to się z nią nie rozstaję, nawet nie wyciągnęłam z torby... do 4 rano nie spotkałam ani jednego komara!!!

NIETOPERKI RULES!!! Będę robić sama te budki!:)