Gosiek33 17.07.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Ależ masz pięknie Rasiu i faktycznie to połączenie domu z ogrodem to jest to dla czego warto mieszkać w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 17.07.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Rasiu jak cudnie te drzewa ci wchodza do salonu .............zazdraszczam takich gości ............i szczerze podziwiam okna .........wszak z żeromszczyzny jestem wspaniale ci się przyroda z mieszkaniem jednoczy ........dechy do łazienki też ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erniej 17.07.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 cześć! Rasiu, małe pytanko odnośnie Twoich grzejników kanałowych- masz oprócz nich w salonie podłogowe, czy tylko nimi ogrzewasz? - Jak ogólnie się to sprawuje zimą/latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.07.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Cze Laska :) I spadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2010 03:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 A ja właśnie wróciłam z popijawy... ...u nas ani kropelka nie spadła! Szurku, a gzie Ty jesteś bez kostkarki!!! Dorbii - jak Ty masz dobrze!!! Nie masz pojęcia jak ja tęsknię do burzy... Reszta jutro, bo padam na pyszczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.07.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Szurku, a gzie Ty jesteś bez kostkarki!!!Jestem na dalekim południu (Polski), kostkarki nie spakowałam. Czyli do swojej mam jakieś 700 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Zbiera sie i zbiera na ta burze i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.07.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Dzień dobry U nas grzmiało spadło kilka kropli a teraz duchota nie do wytrzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 No! Do nas dotarła burza o 8 rano! hippphipphuuurrraaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.07.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Rasia zabrała całą wodę Burzy nie budiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 No i sie wydalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Chyba jednak budiet, bo duszno cholernie! Cześć Dziewczynki i Reszta! Allllee mnie suszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Gosiaczku, a u Ciebie to przyroda wchodzi nie tylko na taras... Kostancjo, a Ty masz drzewo W tarasie! Erniej witaj po tak długim czasie! W salonie, gabinecie i oranżerii mam tylko te grzejniki kanałowe i szczerze powiem... w lecie nie sprawują się wcale;) a w zimie uruchomione były na pół gwizdka ten w salonie i w gabinecie, a w oranżerii nie uruchomiłam grzejnika do tej pory... jest przykryty zieloną wykładziną... ale było baaardzo ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.07.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Rasia nie dziwię się , że Uwielbiasz te wielkie okna , taras , zieleń....super. No to mnie zaskoczyłyście z tymi nietoperkami, u nas nie dośc, że skwar to jeszcze komarów pełno. Może założę hodowlę nietoperzy... coś Ty robiła, że Masz takie suszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Rasia nie dziwię się , że Uwielbiasz te wielkie okna , taras , zieleń....super. No to mnie zaskoczyłyście z tymi nietoperkami, u nas nie dośc, że skwar to jeszcze komarów pełno. Może założę hodowlę nietoperzy... coś Ty robiła, że Masz takie suszenie? Właśnie nie wiem......gzreczna byłam...... to wszystko przez te upały... odwodniona mus jestem bardzo! Pojechałam wczoraj z sąsiadeczką moją zza płota na imprezkę jakieś 50-60 kilometrów... dom w środku lasu... duszno strasznie i ANI JEDNEGO KOMARA!!! Ale za to od razu dwa gacki śmignęły mi nad głową jak tylko wysiadłam z auta! Muggi, co to się z nią nie rozstaję, nawet nie wyciągnęłam z torby... do 4 rano nie spotkałam ani jednego komara!!! NIETOPERKI RULES!!! Będę robić sama te budki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 witam sie z powrotem rasienko ja tez chce batki skoro to takie kilery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 witam sie z powrotem rasienko ja tez chce batki skoro to takie kilery Cześć Słoneczko! Tylko jeszcze musisz posadzić od razu duuuże drzewa, bo budki się wiesza tak na 4 metrach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 mam dwie wielkie lipy. maja jakies 15 metrów wiec mysle ze styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 mam dwie wielkie lipy. maja jakies 15 metrów wiec mysle ze styknie Nooo pozazdrościć! Ja będę musiała wieszać budki w lesie i u sąsiadów zza płota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 nie uważasz że mimo wszystko to lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts