Arnika 19.07.2010 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzień dobry z rana ............ I jak już będziesz miała te nietoperki to poproszę o troszeczkę młodych...........W pokoju młodego same robactwo fruwa jakieś ćmy i inne latające.... A jak ma nie fruwać, jak okno sprawiedliwość wpuszcza, z ze sprawiedlwościom latające stworzenia do światła lecą.... A drzew u mnie dostatek .... Więc tubki będą miały gdzie wisieć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.07.2010 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzień dobry z rana A co Ty Arniczko w nocy robisz, jak miałaś do szpitala jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.07.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzień dobry .... pień kochanie mam w tarasie tylko a jak by to było drzewo to bym szalała z radości :wave:gdzieś miałam fotke takiego z drzewem ale wcieło ......miałam metr od tarasu kasztana .........wysokości bloku małego ale musiałam go ściąć ........bo stary był i zagrażał domkowi .......ale zostawiłam konar 2m myślałam że puści świeże gałązki .....puscił ale nie rozwineły tematu i stoi teraz słup średnica 1,5 m w najszerszym miejscu ......w tym roku zasadziłam winobluszcz może go oplecie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 dzien dobry z rana ranowego rasiato typowy objaw goraczkowego niespania. a swoja droga miala faktycznie jechac na dyzur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.07.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Wspominałam Wam, że byłam na Paradzie Równości? Nie? To wspominam... http://img180.imageshack.us/img180/7592/parada2010017.jpg http://img838.imageshack.us/img838/376/parada2010074.jpg http://img836.imageshack.us/img836/6329/parada2010050.jpg http://img842.imageshack.us/img842/9840/parada2010093.jpg http://img837.imageshack.us/img837/5304/parada2010151.jpg Zabawa była przednia! Radość i łapanie tęczy... a wszystko w tanecznych podrygach... muzyka była wszędzie... Policja też się świetnie bawiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Oooo, na Twoich zdjeciach rasiunia to znacznie lepiej wyglada niz w TV. Tam bylo raczej... smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.07.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Oooo, na Twoich zdjeciach rasiunia to znacznie lepiej wyglada niz w TV. Tam bylo raczej... smutno. Było super wesoło i tanecznie! Ale ja byłam przez ostatnią godzinę, może już wtedy wszyscy zapomnieli o latających jajkach i wyzwiskach jakimi zostali potraktowani na początku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.07.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 A to Ty na tej pierwszej fotce? ta w różowym pióropuszu? czy zielonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.07.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) Rasia ..........czemu ja nie zajrzałam do ciebie jak te cudne labkowe kluseczki miałaś ...................buuuuuuuuuu i jajka też buuuuuuu Edytowane 19 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.07.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Rasia ..........czemu ja nie zajrzałam do ciebie jak te cudne labkowe kluseczki miałaś ...................buuuuuuuuuu i jajka też buuuuuuu Jaaakie jaaajka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.07.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 A to Ty na tej pierwszej fotce? ta w różowym pióropuszu? czy zielonym? Ja w pomarańczowej czapeczce z aparatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 19.07.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Cześć RasiaGdzie ten pomaranczowy Indianiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.07.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Cześć Rasia Gdzie ten pomaranczowy Indianiec ? Cześć Marku!!! Nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 19.07.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 aaa załapałem Byłem w Pari Pari na GayPride kiedyś za młodu. TO była też feta niezła co poza tym słychać ciekawego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.07.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 aaa załapałem Byłem w Pari Pari na GayPride kiedyś za młodu. TO była też feta niezła co poza tym słychać ciekawego ? Chwilowo jestem wściekle wściekła na Młodą, więc znikam łyknąć co nieco na uspokojenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.07.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 no jajka z parady ........żeby tak sie bawić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.07.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Chwilowo jestem wściekle wściekła na Młodą, więc znikam łyknąć co nieco na uspokojenie... Ale to dość częsty stan... . Helloł laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 19.07.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Rasia śpieszę donieśc że w sprawie wyboru płytek się nie posuneliśmy :0dzień wczorajszy spędziliśmy w naszym drugim domu w Alejach J. na oglądaniu tych wszystkich płytkowni, płytkarni iii nic, ale znaleźliśmy płytki zirconio radica i wypożyczyliśmy od miłego pana na piękne oczy grafitową i szarą, niestety szara w naszym pierwszym domu była już raczej kawowo inkowa może nawet z musztardą, no nie do przyjęcia. ale oglądając płytki saime nadal myślimy o nich ciepło- mają coś w sobie co nas pociąga:) Robert- glazurnik poradził zebyśmy może ograniczyli sie do dwóch odcieni i zamowili je w wersji pópoler i naturalnej żeby porównać i może poszaleć (tylko ciut) nie w ramach koloru ale faktury (wykończenia powłoki) ten jego pomysł uważam za sluszny. poza tym saime jest dla nas na właściwym poziomie cenowym. dziś przyszło pismo do mojej mamy że naliczą jej opłatę adiacencką za działki które wydzieliła( z1 zrobiła 3 i 2 z tych oddała nam) tak więc jeszcze przyjdzie mi zapłacić jakieś bliżej nieokreślone na dzień dzisiejszy pieniądze (tym bardziej nie mogę się skupić na płytkach, koniecznie mama musi jechac do gminy i zapytać się o rząd wielkości tej opłaty)byliśmy też wczoraj i dziś oglądać kuchnie, jedna mi się bardzo spodobała, choć ma "zabudowę górną", z pewnych zobowiązań rodzinno-przyjacielskich rozpoczeliśmy proces przygotowania projektu kuchni w firmie Rusticano, w środę pierwsza wizualizacja i wstępna wycena.mam mętlik w głowie, z niczym nie zdążam i chyba osiwieje (będę pierwszą rudą która osiwiała-chura) od tygodnia odbieram wyniki badań (które robiłam tak z miesiąc) chyba jutro będę musiała je odebrać bez względu na wszystkoczeka mnie jeszcze trochę pracy papierkowej więc dobranoc cierpliwym czytaczom i wściekniętej Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Chwilowo jestem wściekle wściekła na Młodą, więc znikam łyknąć co nieco na uspokojenie... Jak mozna byc wscieklym na Twoja mloda, nie zartuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.07.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cześć RAsiulka Jak nerwy przeszły? Buziaczki zostawiam na cały dzionek - dzisiaj tynkarze przyjeżdżają - mam przynajmniej taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts