rasia 20.07.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Czesc Rasia. Cześć Małgosiek!!! Nie masz pojęcia jaka czuję się zdrowa i rześka!!! :D A to wszystko dzięki Wam!!! Cuuudownie! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cześć Małgosiek!!! Nie masz pojęcia jaka czuję się zdrowa i rześka!!! :D A to wszystko dzięki Wam!!! Cuuudownie! Dziękuję! Noooooooooooooooo, my jestesmy mniej rzeskie, ale czego sie nie robi dla bliznich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex-a 20.07.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witaj Rasiu, jestem nowa i jeszcze nie bardzo się umiem tutaj poruszać. Właśnie skończyłam Twój dziennik i jestem pod ogromnym wrażeniem Mam pytanie- czy przy wyjściu na taras w podłodze masz nawiew?Czy też to taka "wycieraczka" Będę wdzięczna za odpowiedź, jestem w trakcie przebudowy i bardzo mnie to interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.07.2010 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witaj Rasiu, jestem nowa i jeszcze nie bardzo się umiem tutaj poruszać. Właśnie skończyłam Twój dziennik i jestem pod ogromnym wrażeniem Mam pytanie- czy przy wyjściu na taras w podłodze masz nawiew?Czy też to taka "wycieraczka" Będę wdzięczna za odpowiedź, jestem w trakcie przebudowy i bardzo mnie to interesuje... Witam! Jestem pod wrażeniem, że Ci się chciało... cały??? To kratki od grzejników kanałowych. Służące raczej właśnie za wycieraczkę... zwłaszcza w lato. A w zimie też, bo grzejniki były prawie całą zimę wyłączone, a jednego w oranżerii nawet nie odfoliowałam i nie uruchomiłam do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Cześć Rasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.07.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Noooooooooooooooo, my jestesmy mniej rzeskie, ale czego sie nie robi dla bliznich. noooo cze Rasiulka. pozdróweczki cieplutkie btw - zastanawia mnie jakim cudem Małgoś meldowała się u Ciebie o 21.47... skoro wtedy machała mi biała chustką na pożegnanie. Pół dworca widziało... Czarownica normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.07.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Dzięki Rasia za fotki i szczegółowy opis Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 cześć Rasiul nie jedziesz przypadkiem w tę stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 21.07.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 cześć Rasia, byłam w ttw, omówiłam kuchnie, płytek nie oglądała. jutro mamy super ważny i zabiegany dzień, pojutrze urywamy się na 6 dni. płytki więc leżą odłogiem. Jedziemy gdzieś w okolice Gdańska, Maciek sie smieje że może tam znajdziemy. buziaki i rośnij duża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.07.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 cześć Rasiul nie jedziesz przypadkiem w tę stronę Byłam i Ci machałam... nie widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 nie daruję Ci to już drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.07.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 (edytowane) Straszniście ciężki dzień za mną... Od piątej rano w drodze... teraz dotarłam do domu... ledwo żywa, ale niezmiernie szczęśliwa... mama dzisiaj wyszła ze szpitala i zrobiła tym nam wszystkim niesamowitą niespodziankę, a ja zrobiłam niespodziankę jej, że tłukłam się te 700 kilosów tam i na zad, tylko żeby się z nią zobaczyć przez chwilkę... Wiem, wiem... Szajba mnie zabije... więc znikam życząc wszystkim kolorowych snów...:goodnight: Edytowane 21 Lipca 2010 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.07.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Wusia nie płacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 dobrze że Mama w domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Śpij spokojnie szurnięta rasiulku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex-a 21.07.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Tak , cały Podziwiam wytrwałość. Czy grzejnik masz z wentylatorem? Ja robię podłogówkę "tradycyjną" z wodą. Zastanawiam się nad założeniem kanału na prąd, mam dosyć spore drzwi tarasowe. Piszesz, że były wyłączone czyżby wystarczyło tylko podłogowe? A tak z innej bajki- czy faktycznie odpisałaś o 23:31? bo siedziałam do 12:50 i nic mi nie weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 21.07.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 bez szajbusów (kolorowych ludzi) ten świat byłby mniej ciekawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 noooo cze Rasiulka. pozdróweczki cieplutkie btw - zastanawia mnie jakim cudem Małgoś meldowała się u Ciebie o 21.47... skoro wtedy machała mi biała chustką na pożegnanie. Pół dworca widziało... Czarownica normalnie Ty masz po prostu zle zegar ustawiony. :lol2: Straszniście ciężki dzień za mną... Od piątej rano w drodze... teraz dotarłam do domu... ledwo żywa, ale niezmiernie szczęśliwa... mama dzisiaj wyszła ze szpitala i zrobiła tym nam wszystkim niesamowitą niespodziankę, a ja zrobiłam niespodziankę jej, że tłukłam się te 700 kilosów tam i na zad, tylko żeby się z nią zobaczyć przez chwilkę... Wiem, wiem... Szajba mnie zabije... więc znikam życząc wszystkim kolorowych snów...:goodnight: Buziaki dla mamy. A dla Ciebie foch, ze nie wpadlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.07.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 bez szajbusów (kolorowych ludzi) ten świat byłby mniej ciekawy.... Pozdrawia Nelli Sza, jak Szajbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.07.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Straszniście ciężki dzień za mną... Od piątej rano w drodze... teraz dotarłam do domu... ledwo żywa, ale niezmiernie szczęśliwa... mama dzisiaj wyszła ze szpitala i zrobiła tym nam wszystkim niesamowitą niespodziankę, a ja zrobiłam niespodziankę jej, że tłukłam się te 700 kilosów tam i na zad, tylko żeby się z nią zobaczyć przez chwilkę... Wiem, wiem... Szajba mnie zabije... więc znikam życząc wszystkim kolorowych snów...:goodnight: hej Rasiula No... tylko przez wzgląd na mamę, że była taka kochana i szybko się wykurowała masz amnestię... A ja wczoraj, usiądź sobie, z nudów ...prasowałam i oglądałam stare odcinki SATC... Tak nisko upadłam Dasz wiarę? Małgoś...no przeca wiem Marekmarian - teraz to ja Cię lubię jeszcze bardziej Nelli - moja druga połówko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts