Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Rasiu, jestem nowa i jeszcze nie bardzo się umiem tutaj poruszać.

Właśnie skończyłam Twój dziennik i jestem pod ogromnym wrażeniem :-)

Mam pytanie- czy przy wyjściu na taras w podłodze masz nawiew?Czy też to taka "wycieraczka" ;)

Będę wdzięczna za odpowiedź, jestem w trakcie przebudowy i bardzo mnie to interesuje...

Witaj Rasiu, jestem nowa i jeszcze nie bardzo się umiem tutaj poruszać.

Właśnie skończyłam Twój dziennik i jestem pod ogromnym wrażeniem :-)

Mam pytanie- czy przy wyjściu na taras w podłodze masz nawiew?Czy też to taka "wycieraczka" ;)

Będę wdzięczna za odpowiedź, jestem w trakcie przebudowy i bardzo mnie to interesuje...

Witam! :D Jestem pod wrażeniem, że Ci się chciało... cały???:eek::cool:

To kratki od grzejników kanałowych. :) Służące raczej właśnie za wycieraczkę;)... zwłaszcza w lato. A w zimie też, bo grzejniki były prawie całą zimę wyłączone, a jednego w oranżerii nawet nie odfoliowałam i nie uruchomiłam do tej pory. :)

Noooooooooooooooo, my jestesmy mniej rzeskie, ale czego sie nie robi dla bliznich. :D

noooo :D

cze Rasiulka. :)

pozdróweczki cieplutkie

btw - zastanawia mnie jakim cudem Małgoś meldowała się u Ciebie o 21.47... skoro wtedy machała mi biała chustką na pożegnanie. Pół dworca widziało... ;) Czarownica normalnie :D

Straszniście ciężki dzień za mną...:roll: Od piątej rano w drodze... teraz dotarłam do domu... ledwo żywa, ale niezmiernie szczęśliwa... mama dzisiaj wyszła ze szpitala i zrobiła tym nam wszystkim niesamowitą niespodziankę, a ja zrobiłam niespodziankę jej, że tłukłam się te 700 kilosów tam i na zad, tylko żeby się z nią zobaczyć przez chwilkę...:cool:

Wiem, wiem... Szajba mnie zabije... więc znikam życząc wszystkim kolorowych snów...:D:goodnight:

Edytowane przez rasia

Tak , cały :-) Podziwiam wytrwałość. Czy grzejnik masz z wentylatorem? Ja robię podłogówkę "tradycyjną" z wodą. Zastanawiam się nad założeniem kanału na prąd, mam dosyć spore drzwi tarasowe. Piszesz, że były wyłączone czyżby wystarczyło tylko podłogowe? A tak z innej bajki- czy faktycznie odpisałaś o 23:31? bo siedziałam do 12:50 i nic mi nie weszło ;-)

noooo :D

cze Rasiulka. :)

pozdróweczki cieplutkie

btw - zastanawia mnie jakim cudem Małgoś meldowała się u Ciebie o 21.47... skoro wtedy machała mi biała chustką na pożegnanie. Pół dworca widziało... ;) Czarownica normalnie :D

Ty masz po prostu zle zegar ustawiony. :lol2::lol2::lol2:

Straszniście ciężki dzień za mną...:roll: Od piątej rano w drodze... teraz dotarłam do domu... ledwo żywa, ale niezmiernie szczęśliwa... mama dzisiaj wyszła ze szpitala i zrobiła tym nam wszystkim niesamowitą niespodziankę, a ja zrobiłam niespodziankę jej, że tłukłam się te 700 kilosów tam i na zad, tylko żeby się z nią zobaczyć przez chwilkę...:cool:

Wiem, wiem... Szajba mnie zabije... więc znikam życząc wszystkim kolorowych snów...:D:goodnight:

Buziaki dla mamy. ;) A dla Ciebie foch, ze nie wpadlas. :p

hej Rasiula :)

No...:mad: tylko przez wzgląd na mamę, że była taka kochana i szybko się wykurowała :wave: masz amnestię... ;)

A ja wczoraj, usiądź sobie, z nudów ...prasowałam :bash: i oglądałam stare odcinki SATC... Tak nisko upadłam :p Dasz wiarę?

Małgoś...no przeca wiem :cool:

Marekmarian - teraz to ja Cię lubię jeszcze bardziej :hug:

Nelli - moja druga połówko... :D