Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Śpij spokojnie szurnięta rasiulku :)

Spałam jak zabita, więc wyjątkowo spokojnie...;) Ale się wyspałam! :D

cześć Rasia, byłam w ttw, omówiłam kuchnie, płytek nie oglądała. jutro mamy super ważny i zabiegany dzień, pojutrze urywamy się na 6 dni. płytki więc leżą odłogiem. Jedziemy gdzieś w okolice Gdańska, Maciek sie smieje że może tam znajdziemy. buziaki i rośnij duża:)

Nie znasz dnia ani godziny... wejdziesz do hotelu, widok podłogi powali Cię na kolana, powalona będziesz mogła dotknąć i pomacać, a potem już będziesz wiedziała, że takie i żadne inne...;)

Odpocznijcie.:D

Tak , cały :-) Podziwiam wytrwałość. Czy grzejnik masz z wentylatorem? Ja robię podłogówkę "tradycyjną" z wodą. Zastanawiam się nad założeniem kanału na prąd, mam dosyć spore drzwi tarasowe. Piszesz, że były wyłączone czyżby wystarczyło tylko podłogowe? A tak z innej bajki- czy faktycznie odpisałaś o 23:31? bo siedziałam do 12:50 i nic mi nie weszło ;-)

Odpisałam 9 minut po Twoim poście...:)

A grzejniki kanałowe mam na wodę, tak jak resztę ogrzewania i całą podłogówkę. Kanałowe są bez wentylatorów. Tak było ciepło tylko na samej podłogówce, bo ja innego ogrzewania na dole nie mam, tylko podłogówkę i te trzy grzejniki kanałowe, każdy w innym pomieszczeniu... a zaręczam, ja lubię ciepełko... :)

bez szajbusów (kolorowych ludzi) ten świat byłby mniej ciekawy....

Z pewnością byłoby trochę nudno i zbyt przewidywalnie...;)

hej Rasiula :)

No...:mad: tylko przez wzgląd na mamę, że była taka kochana i szybko się wykurowała :wave: masz amnestię... ;)

A ja wczoraj, usiądź sobie, z nudów ...prasowałam :bash: i oglądałam stare odcinki SATC... Tak nisko upadłam :p Dasz wiarę?

Nooo taaak... gorąco było... udar i te rzeczy... :roll eyes: ... ale dzięki za amnestię!!! :lol:

Buziaki dla mamy. ;) A dla Ciebie foch, ze nie wpadlas. :p

Jeszcze będzie kilka okazji... Mama na 20.08 ma termin operacji...

cześć córko Rasiu

Mam nadzieję że z mamą to nie było nic poważnego.

Przesyłam uściski!

Hejka! :D Właśnie wczoraj się okazało, że nic bardzo poważnego... :D Chociaż jak podjechałam pod szpital onkologiczny, to mnie zmroziło! Ale to tylko jakieś kamienie plus polipy plus wynikowo stan zapalny żołądka... Ale nie przerzuty! Juuupi!!! :D Operacja za miesiąc... więc spoko! :)

Pozdrawia Nelli Sza, jak Szajbus ;)

Nelcia! :) Nie dość, że Szajnięta, to jeszcze odmieniona!!! :D

Widziałam w TV takie specjalne bat boxy, ciekawe, gdzie można je sobie zakupić? No i co zrobić, żeby netoperek zechciał się w nich osiedlić??

Tu poczytaj:

http://www.oton.sylaba.pl/skrzynki.html

tu można je kupić:

http://ussuri.pl/sklep

http://www.newzooland.pl/index.php?p...ct&prod_id=173

http://osmypsk.nazwa.pl/protheria/oferta.html

Hej Liduśka! Wypoczęłaś? Opaliłaś piegi?;) Straszniście Wam zazdraszczam tych wewczsów! :D

Hej Wszyscy! :D

Przed chwilą wyszły ode mnie koleżanki, z którymi nie widziałam się równo 14 lat! Niech żyje Facebook!!! :)

Barranki zjechały... buuuu:( A ja myślałam, że jutro śmignę do Was...:rolleyes: