sure 22.07.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Widziałam w TV takie specjalne bat boxy, ciekawe, gdzie można je sobie zakupić? No i co zrobić, żeby netoperek zechciał się w nich osiedlić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.07.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 może nałapać mu much i komarów i w formie łapówki, tfu! yyy tego ...daru powitalnego przed budką rozścielić pokotem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 O Nelli jaka ty odmieniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 cześć córko Rasiu Mam nadzieję że z mamą to nie było nic poważnego. Przesyłam uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.07.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Śpij spokojnie szurnięta rasiulku Spałam jak zabita, więc wyjątkowo spokojnie... Ale się wyspałam! cześć Rasia, byłam w ttw, omówiłam kuchnie, płytek nie oglądała. jutro mamy super ważny i zabiegany dzień, pojutrze urywamy się na 6 dni. płytki więc leżą odłogiem. Jedziemy gdzieś w okolice Gdańska, Maciek sie smieje że może tam znajdziemy. buziaki i rośnij duża:) Nie znasz dnia ani godziny... wejdziesz do hotelu, widok podłogi powali Cię na kolana, powalona będziesz mogła dotknąć i pomacać, a potem już będziesz wiedziała, że takie i żadne inne... Odpocznijcie. Tak , cały Podziwiam wytrwałość. Czy grzejnik masz z wentylatorem? Ja robię podłogówkę "tradycyjną" z wodą. Zastanawiam się nad założeniem kanału na prąd, mam dosyć spore drzwi tarasowe. Piszesz, że były wyłączone czyżby wystarczyło tylko podłogowe? A tak z innej bajki- czy faktycznie odpisałaś o 23:31? bo siedziałam do 12:50 i nic mi nie weszło Odpisałam 9 minut po Twoim poście... A grzejniki kanałowe mam na wodę, tak jak resztę ogrzewania i całą podłogówkę. Kanałowe są bez wentylatorów. Tak było ciepło tylko na samej podłogówce, bo ja innego ogrzewania na dole nie mam, tylko podłogówkę i te trzy grzejniki kanałowe, każdy w innym pomieszczeniu... a zaręczam, ja lubię ciepełko... bez szajbusów (kolorowych ludzi) ten świat byłby mniej ciekawy.... Z pewnością byłoby trochę nudno i zbyt przewidywalnie... hej Rasiula No... tylko przez wzgląd na mamę, że była taka kochana i szybko się wykurowała masz amnestię... A ja wczoraj, usiądź sobie, z nudów ...prasowałam i oglądałam stare odcinki SATC... Tak nisko upadłam Dasz wiarę? Nooo taaak... gorąco było... udar i te rzeczy... :roll eyes: ... ale dzięki za amnestię!!! Buziaki dla mamy. A dla Ciebie foch, ze nie wpadlas. Jeszcze będzie kilka okazji... Mama na 20.08 ma termin operacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.07.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ślad zostawiam i zmykam dalej na więcej czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.07.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 cześć córko Rasiu Mam nadzieję że z mamą to nie było nic poważnego. Przesyłam uściski! Hejka! Właśnie wczoraj się okazało, że nic bardzo poważnego... Chociaż jak podjechałam pod szpital onkologiczny, to mnie zmroziło! Ale to tylko jakieś kamienie plus polipy plus wynikowo stan zapalny żołądka... Ale nie przerzuty! Juuupi!!! Operacja za miesiąc... więc spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.07.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Pozdrawia Nelli Sza, jak Szajbus Nelcia! Nie dość, że Szajnięta, to jeszcze odmieniona!!! Widziałam w TV takie specjalne bat boxy, ciekawe, gdzie można je sobie zakupić? No i co zrobić, żeby netoperek zechciał się w nich osiedlić?? Tu poczytaj: http://www.oton.sylaba.pl/skrzynki.html tu można je kupić: http://ussuri.pl/sklep http://www.newzooland.pl/index.php?p...ct&prod_id=173 http://osmypsk.nazwa.pl/protheria/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.07.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Rasiu, życzę twojej mamie dużo zdrówka !!! Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Szpitali nie lubimy, ale wpadaj koniecznie jak bedziesz w poblizu, bo sie obraze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 trzymam kciuki za zdrowie mamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Rasia, fajnie ze wszystko ok...Nelli wychudla na zdjeciu...Szajba szara...ale bardzo kolorowa... czekam na weekend...z utesknieniem...lubie miec wolne... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.07.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Dobrze, że u mamy taka a nie inna diagnoza. Będzie dobrze! Ja ze swoją jadę w przyszłym tygodniu po odbiór wyników. Już sie boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Dzień dobry i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.07.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Zdrówka dla mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Czesc czesc. Obchod robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.07.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ze wsi na razie zjechaliśmy. W mieście jest straszniepapapa siadać czas do białego wina państwa zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 hello melduję się po powrocie i lecę nadrobić zaległości, bo o jakimś szpitalu przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2010 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hej Liduśka! Wypoczęłaś? Opaliłaś piegi? Straszniście Wam zazdraszczam tych wewczsów! Hej Wszyscy! Przed chwilą wyszły ode mnie koleżanki, z którymi nie widziałam się równo 14 lat! Niech żyje Facebook!!! Barranki zjechały... buuuu:( A ja myślałam, że jutro śmignę do Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.07.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Cześć Rasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts