dobroszka 14.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 O jesooooo , ale fajosko nam to znowu wyszło Ja dopiero teraz zaglądam - stęskniłam się za moimi domownikami i musiałam się napitulać za caaały dzień. rrmi , kruelcia dostarczona pod dom - pół drogi mi opowiadała,jaka jestes fantastyczna ( jakbym nie wiedziała...nie? ) Ona Cię love chyba normalnie P.S. Ja też bym się wolała na fotach nie oglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Wiecie co ? Ale takiego towarzystwa to ze świecą szukać, nie ? To jakiś fenomen socjologiczny - chyba się doktoryzuję albo co ... No bo JAKIM CUDEM tak rózni ludzie, z różnych miejsc , z różnymi życiorysami, potrzebami, na różnych etapach życia - NO JAKIM KUŹWA CUDEM mogą się przez kilka godzin brechtać w głos jak dzieci ? Nie wierzę, że to tylko budowa :) No fucking way GDZIE KOLEJNA IMPRA ? :) żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Jakies echo u mnie slychac. Dokladnie jakby gdzies ktos spiewal. Chyba sie nie zle bawia! Zeljko następnym razem nie może Cię zabraknąć!!! Justyś, cieplutko o Tobie myślę z zasypanej stolycy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nastepnym razem to ja się osobiście przejadę po Żelkę z przyległościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2009 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Właśnie zgrałam 120 zdjęć!!! I co ja kurcze z nimi zrobię skoro nikt nie chce siebie widzieć!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.02.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Wiecie co ? Ale takiego towarzystwa to ze świecą szukać, nie ? To jakiś fenomen socjologiczny - chyba się doktoryzuję albo co ... No bo JAKIM CUDEM tak rózni ludzie, z różnych miejsc , z różnymi życiorysami, potrzebami, na różnych etapach życia - NO JAKIM KUŹWA CUDEM mogą się przez kilka godzin brechtać w głos jak dzieci ? Nie wierzę, że to tylko budowa No fucking way doberek fajnie, że się fajnie bawiliście masz rację Nefciu, że to forum to jakiś fenomen, bo wspólny cel i wspólna ideea od lat łączą ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.02.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Właśnie zgrałam 120 zdjęć!!! I co ja kurcze z nimi zrobię skoro nikt nie chce siebie widzieć!??? ja, ja, ja bym bardzo chciała Was pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2009 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nie ma rzeczy niemożliwych na imprezie budowlanej, nie??? http://img201.imageshack.us/img201/2681/61243712lx0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A tu nikogo nie widać, ale klimat jest! http://img8.imageshack.us/img8/734/32613170lp4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Duch dojechał i pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Duch zameldował się o 23.35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2009 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Duch dojechał i pozdrawia Dotarł do domku równo z nami! Musiał lecieć z szybkością światła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nefciu, wiesz że ja cała do Ciebie w rytmie cza-cza Dziękuję!!! Idę odsypiać zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.02.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 eetam se nomalnie ..jesce wypasniom kolacyjkem po drodze z milczacy ..driverem sapodał..i spokojnie dojechał...hehe..ales mi fote walneła..rasia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 eetam se nomalnie ..jesce wypasniom kolacyjkem po drodze z milczacy ..driverem sapodał..i spokojnie dojechał...hehe..ales mi fote walneła..rasia.. Na fotce- kwintesencja Ducha - w końcu korek to tyż drewno, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 eetam se nomalnie ..jesce wypasniom kolacyjkem po drodze z milczacy ..driverem sapodał..i spokojnie dojechał...hehe..ales mi fote walneła..rasia.. Mam jeszcze jedną piękną... Ale za bardzo walentynkowo całuśna jest i może z tego co być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.02.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 doffej ja wlasnie tys zgrałem pare fotek ..hehhe..wiecie ze nie czaje ..aniwmuratorze która to pani była...????(chyba w ucho dostane).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2009 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 doffej ja wlasnie tys zgrałem pare fotek ..hehhe..wiecie ze nie czaje ..aniwmuratorze która to pani była...????(chyba w ucho dostane).. Ania to ta laseczka, co jest siostrą swoich córek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ta filigranowa blondyneczka z kucykiem w okularach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Normalnie narkomanką forumową jestem ...oczy szczypią, a ja siedzę... mam silną wolę, mam silną wolę... idę spać... dobranoc, pchły na noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts