mayland 10.08.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Nie wiem jak rasia ale u mnie moga montować to oświetlenie choćby jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Kurcze, u mnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.08.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam się pourlopowo;), Rasia przeleciałam przez Twój wątek bo przeczytać wszystko co tu napisałyście to chyba zajęcie na dłuuuuugi wieczór;). Łazienka cudna, garderoba też Jak mi nie skończą domu do końca września to wprowadzam się do Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Garderoba zajefajna, chociaż też nie umiem sobie jej umiejscowić na Twoim parterze. A zdjęcie przy malowaniu lampy bardzo seksi. Fajnie, że już myślisz o zlociku bo mi się już też ckni za takim spotkaniem. Zlocik obowiazkowo!!! A garderoba od wejscia prosto i w prawo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam ponownie! Nieśmiało proszę o zdjęcie tych linek przy schodach u góry, bo chciałabym zobaczyć jak są zamontowane. Prosiłabym też nieśmiało o podanie kosztu takiej konstrukcji bo bardzo mi sie ona podoba. Jesteśmy z prowincji, a nie ze stolicy więc Pan Tomek nam pewnie nie pomoże dlatego musimy poszukać kogoś kto nam to zrobi w rozsądnej cenie. Pozdrawiam Ewa Witaj EWO! Pan Tomek tez z prowincji... W calej mojej budowie, to tylko kierbud byl stoliczny... cala reszta z prowincji... galicji... gor wysokich i niskich... polesia... podlasia i ze szkieletczyzny... Zdjecia dopiero za jakies dwa tygodnie bede mogla zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 hello wspaniala garderoba cudowna po prostu a malarka jaka cudowna - fiu fiu ja to juz w ogole sobie inaczej Ciebie wyobrazam Czesc fiu fiu Slonko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Mam taką. Kupiłam w tym roku u mojego ulubionego sprzedawcy ( gladi20) na allegro. http://allegro.pl/listing.php/search?string=perovskia&us_id=386018&country=1 Dzieki Alunek! Mam nadzieje, ze we wrzesniu tez jeszcze bedzie mozna sadzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Cze Rasia Kombinatorka coś dla Ciebie ? chyba za bardzo przemysłowy vintage... ale kto Cię tam wie :) Absolutnie piekne!!! Skoro juz wisi u mnie szafka i peszel, to dlaczego nie rurki gazowe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam się pourlopowo;), Rasia przeleciałam przez Twój wątek bo przeczytać wszystko co tu napisałyście to chyba zajęcie na dłuuuuugi wieczór;). Łazienka cudna, garderoba też Jak mi nie skończą domu do końca września to wprowadzam się do Ciebie;) Absolutnie zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 PS... jest boooosko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 od wejscia w prawo to przeciez kuchnia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Pewnie rasia o drugim prawie mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 moze to prawo po kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Prawo po kuchni to chyba jest kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Część Rasiukla Jest pierwsze prawo kuchnia potem drugie prawo garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.08.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Część Rasiukla Jest pierwsze prawo kuchnia potem drugie prawo garderoba Właśnie też szukam tego drugiego w prawo Może to tam gdzie podczas Halloween były drinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 cos takiego wlasnie mowila Rasia ale mnei nie bylo wtedy wiec nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.08.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Właśnie też szukam tego drugiego w prawo Może to tam gdzie podczas Halloween były drinki? No to juz wszystko wiem....pochlaly sie na imprezie i im sie prawo z bardzie na prawo pomieszalo!!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.08.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 No to juz wszystko wiem....pochlaly sie na imprezie i im sie prawo z bardzie na prawo pomieszalo!!! :lol2: I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.08.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Wpadłam na chwilę sprawdzić czy wszyscy grzeczni... Złapałam na moment sieć... ale łepek mi pęka nie wiedzieć od czego... pozdrawiam Was gorrrrąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts