Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Garderoba zajefajna, chociaż też nie umiem sobie jej umiejscowić na Twoim parterze.

A zdjęcie przy malowaniu lampy bardzo seksi.

Fajnie, że już myślisz o zlociku bo mi się już też ckni za takim spotkaniem.

Zlocik obowiazkowo!!!

A garderoba od wejscia prosto i w prawo:)

Witam ponownie!

Nieśmiało proszę o zdjęcie tych linek przy schodach u góry, bo chciałabym zobaczyć jak są zamontowane. Prosiłabym też nieśmiało o podanie kosztu takiej konstrukcji bo bardzo mi sie ona podoba. Jesteśmy z prowincji, a nie ze stolicy więc Pan Tomek nam pewnie nie pomoże :) dlatego musimy poszukać kogoś kto nam to zrobi w rozsądnej cenie.

Pozdrawiam

Ewa

Witaj EWO! :D

Pan Tomek tez z prowincji...;) W calej mojej budowie, to tylko kierbud byl stoliczny... cala reszta z prowincji... galicji... gor wysokich i niskich... polesia... podlasia i ze szkieletczyzny...;)

Zdjecia dopiero za jakies dwa tygodnie bede mogla zrobic...:(

Mam taką.

Kupiłam w tym roku u mojego ulubionego sprzedawcy ( gladi20) na allegro.

http://allegro.pl/listing.php/search?string=perovskia&us_id=386018&country=1

Dzieki Alunek! :D Mam nadzieje, ze we wrzesniu tez jeszcze bedzie mozna sadzic...:)

Witam się pourlopowo;), Rasia przeleciałam przez Twój wątek bo przeczytać wszystko co tu napisałyście to chyba zajęcie na dłuuuuugi wieczór;). Łazienka cudna, garderoba też:jawdrop: Jak mi nie skończą domu do końca września to wprowadzam się do Ciebie;)

Absolutnie zapraszam!!! :D