Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Delektuję się domkiem tak dalece, że nawet na zakupy mi się nie chce wyjść;)

wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :)

Zrobiliśmy w te wakacje ok. 5300 km łącznie z promem.:) i całkiem podobną ilość zdjęć...:D

Porządkowanie tych ostatnich zostawię chyba sobie na długie zimowe wieczory...

Próbowałam wybrać jakieś, żeby tu wkleić, ale jest to ponad moje siły... wszystkie bym wkleiła najchętniej... ;):rolleyes:

to musiała być niesamowita podróż :)

zachody słońca bardzo nastrojowe :) a propos to ja szukam jakiejś fajnej fototapety :cool:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zachwycające widoki :)

cholernie Ci zazdraszczam tych wakacji :cool:

Hej Elenko! :D

Nie będę ściemniać - było super, ale tylko dlatego, że całą rodzinną czwóreczką byliśmy... pewnie już ostatni raz...:rolleyes:

No i moje stare kości już więcej takiego tempa ie zniosą...

Przedstawiam Wam najcudniejszą rybę na świecie.................................:D

Proszę zwrócić uwagę na jej ząbki i usteczka......................;)

http://a.imageshack.us/img713/8806/gna584.jpg

http://a.imageshack.us/img94/6003/gna597.jpg

Witaj:):)

Ja jeszcze raz z zapytaniem o kamyczki w podłodze........:):), czy możesz mi podać nazwę tej żywicy bezbarwnej, którą zostały zalane????

A teraz pytanie bardziej praktyczne;);), czy na ogrzewaniu podłogowym można je kłaść i czy na łączeniu z drewnem??? czy ta żywica nie jest w jakimś stopniu szkodliwa dla podłogi drewnianej????

ciągle wracam do Twojego dziennika..... jest cudnie!!!:)

Hej Elenko! :D

Nie będę ściemniać - było super, ale tylko dlatego, że całą rodzinną czwóreczką byliśmy... pewnie już ostatni raz...:rolleyes:

No i moje stare kości już więcej takiego tempa ie zniosą...

Nawet jakbyś próbowała, to patrząc na foty nikt by się nie uwierzył, że mogło być inaczej :)

Dorbie, z łanami lawendy nie mam, bo w końcu Prowansję sobie odpuściliśmy... wszyscy wspólnie doszliśmy do wniosku, że mózgi nasze mają ograniczone możliwości przyswajania...

Nituś, na żywca jest nie do ogarnięcia w całości i patrz jak wyżej...

Lidszuś, jeszcze kilka latek i będzie akurat. Moja Młoda 10 lat temu była w wielu tych samych miejscach co teraz i ze wszystkiego pamięta tylko: morze, kółko, płetwy i Prater! :D

Monia, bo Ty tak jak Lidzia, masz jeszcze czas żeby Kondzio coś z takich wypadów zapamiętał...:)

Witaj:):)

Ja jeszcze raz z zapytaniem o kamyczki w podłodze........:):), czy możesz mi podać nazwę tej żywicy bezbarwnej, którą zostały zalane????

A teraz pytanie bardziej praktyczne;);), czy na ogrzewaniu podłogowym można je kłaść i czy na łączeniu z drewnem??? czy ta żywica nie jest w jakimś stopniu szkodliwa dla podłogi drewnianej????

ciągle wracam do Twojego dziennika..... jest cudnie!!!:)

Witaj Oldzia.:)

Nazwy żywicy Ci nie podam, bo Pan zalewający zwinął puchę ze sobą, bo to był jego towar.:(

Ja mam żywicę na ogrzewaniu podłogowym i niestety nie miałam wylanej elastycznej, więc w kilku miejscach mi popękała. Całe szczęście nie widać tego z pozycji stojącej, dopiero przy schyleniu się widać...;) Nie wiem jak zareaguje z drewnem... musiałabyś zrobić próbę, wiem natomiast, że wciska się w najmniejsze szczelinki, a ze styro reaguje tak, że go roztapia...:evil: Z żywicą to najlepiej postępować tak: przygotować sobie uszczelnione ze wszystkich stron miejsce w kształcie korytka do zalania.:)