Elena76 01.09.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Nooooooooo, zaczynasz gadac jak czlowiek. To kiedy? akurat mamy taką barową pogodę w stolicy zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.09.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Fajne zwirze ciekawe czy one lubią takie łaskotki? i co sobie myślą jak też patrzą przez tę szybe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.09.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 a one sobie myślą: co to za dziwolągi się na nas gapią Rasia, Ty masz wrażeń na cały rok dosyć i jeszcze więcej po tej podróży mam nadzieję, że co jakiś czas dorzucisz kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.09.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Rasiu ale piękności oglądaliście i macaliście tylko pozazdrościć!!!! Ehhh ja na miejscu młodych to co rok pisałabym się na takie wypady z rodzicami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.09.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Rasiu witam się również pourlopowo.jejciu jak ja ci zazdroszczę tych wszystkich pięknych widoków i tak niesamowitych wrażeń .Uwielbiam podróżować i jedynej rzeczy ,której ludziskom zazdroszczę to właśnie podróży.Przez tę cholerną budowę w tym roku musieliśmy pocieszyć się Bieszczadami .Też było fajnie ,ale Twoja podróż to podróż marzeń .Wspaniale:jawdrop::) A pochwalę się ,ze na tej wystawie o której pisałaś moi znajomi(osobista narzeczona mojego brata wraz z rodzicami) zdobyli nagrodę "złotego wawrzyna" za najpiękniejsze stoisko.Mają piękne, niespotykane rośliny. a ja zamiast wykorzystać taką znajomość ,to mam jeszcze burdel dookoła domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 akurat mamy taką barową pogodę w stolicy zapraszam Nooo, w stolicy, czyli w KRK jest takaz sama i my tu mamy bary w przeciwienstwie do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.09.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Nooo, w stolicy, czyli w KRK jest takaz sama i my tu mamy bary w przeciwienstwie do Was. o żesz Ty! łapiesz mnie za słówka:P ja wiem, że Ciebie teraz z KRK ruszyć będzie przez jakiś czas ciężko, ale P. możesz przecież zabrać ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 o żesz Ty! łapiesz mnie za słówka:P ja wiem, że Ciebie teraz z KRK ruszyć będzie przez jakiś czas ciężko, ale P. możesz przecież zabrać ze sobą Moge, moge i zabiore, ale on teraz do Marsylii jedzie niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.09.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Moge, moge i zabiore, ale on teraz do Marsylii jedzie niebawem. nie dosiedzi facet na miejscu ale wiesz co? jak P. bedzie w Marsylii to Ty w PKP i nach Warszawa - po co masz siedziec sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie dosiedzi facet na miejscu ale wiesz co? jak P. bedzie w Marsylii to Ty w PKP i nach Warszawa - po co masz siedziec sama Pomysle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.09.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Pomysle... tu nie ma co myśleć, trzeba działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 01.09.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Wita RasiaNa forum jestem od niedawna i podczytuje,więc witam się oficjalnie i serdecznie:)Śliczny masz dom,szczególnie kamyki w łazience i holu są super(szkoda,że ja nie moge takich mieć-w domku,do którego się przeprowadzimy sa już podłogi drewniane).Nawet nie wiesz,jak masz fajnie -takie widoki za oknem,a nie tylko beton w blokach.Przyroda-super relaksuje.Gratuluje wyczucia smaku i dziekuje za inspiracje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Oj tak, właśnie wczoraj przyjechała kurierem. Wieczorem bawiliśmy się kamyszkami i próbowaliśmy je posortować, oddzielić te bardziej płaskie od grubaśnych, ale w sumie i tak pójdziemy na żywioł i je wymieszamy. Mamy już żywicę do impregnacji i do zalania. Chciałam Ci się właśnie pochwalić, że nasz projekt otoczaki - żywica a la rasia doczeka się realizacji, ale nie wiem czy czasem nie zaczyna Cię juz wkurzać to kamykowe zamieszanie i naśladowanie:) W każdym razie nas zafascynowały do tego stopnia, że nie odpuszczamy, otoczaki będą i już Na pewno pokażę efekt końcowy:) Noooooo! Pogratulować! Gdzieżbym mogła wkurzyć się!? Cieszę się razem z Wami i czekam na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 01.09.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witaj Rasiu,raz jeszcze.Oj chyba żle wysłałam komentarz na dziennik,a powinnam tu.Gapowata i zmęczona jestem wieczorem.:bash:Jak moge to usunąć?Jeszcze się ucze funkcji na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Fajne zwirze ciekawe czy one lubią takie łaskotki? i co sobie myślą jak też patrzą przez tę szybe ? Płaszczki same podpływały żeby je głaskać... musi lubią... A ta jedna, czarna, co się szczerzy w uśmiechu takie harce wyprawiała jak się do niej podeszło, że tylko boki zrywać. Podobnie jak foki i delfiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witaj Rasiu,raz jeszcze.Oj chyba żle wysłałam komentarz na dziennik,a powinnam tu.Gapowata i zmęczona jestem wieczorem.:bash:Jak moge to usunąć?Jeszcze się ucze funkcji na forum. Wita Rasia Na forum jestem od niedawna i podczytuje,więc witam się oficjalnie i serdecznie:)Śliczny masz dom,szczególnie kamyki w łazience i holu są super(szkoda,że ja nie moge takich mieć-w domku,do którego się przeprowadzimy sa już podłogi drewniane). Nawet nie wiesz,jak masz fajnie -takie widoki za oknem,a nie tylko beton w blokach.Przyroda-super relaksuje.Gratuluje wyczucia smaku i dziekuje za inspiracje.Pozdrawiam Cześć Madzikma! Nie przejmuj się, każdemu się zdarza... mnie również Możesz wejść w edytuj post, a potem w opcję usuń/kasuj post. Witam Cię serdecznie u siebie i zapraszam częściej. Cieszę się bardzo, gdy komuś się jakiś fragment chociaż mojego domku podoba... inspiruj się do woli, chociaż nie wiem za bardzo czym, bo to takie prozaiczne u mnie wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 a one sobie myślą: co to za dziwolągi się na nas gapią Rasia, Ty masz wrażeń na cały rok dosyć i jeszcze więcej po tej podróży mam nadzieję, że co jakiś czas dorzucisz kolejne fotki Oj mam... A fotkami bardzo chętnie się z Wami jeszcze podzielę, bo mam ich kilka tysięcy i w miarę porządkowania i usuwania będę jakieś wrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Rasiu ale piękności oglądaliście i macaliście tylko pozazdrościć!!!! Ehhh ja na miejscu młodych to co rok pisałabym się na takie wypady z rodzicami.... Ja też. Ale do bólu głowy doprowadzały mnie ciągłe jojczenia Młodych, że jedno chce łazić po górach, a drugie wylegiwać się na plaży... a tam wszędzie i jedno i drugie na wyciągnięcie ręki, tylko ja rozdwoić się jakoś nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie dosiedzi facet na miejscu ale wiesz co? Jak p. Bedzie w marsylii to ty w pkp i nach warszawa - po co masz siedziec sama popieram!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Rasiu witam się również pourlopowo.jejciu jak ja ci zazdroszczę tych wszystkich pięknych widoków i tak niesamowitych wrażeń .Uwielbiam podróżować i jedynej rzeczy ,której ludziskom zazdroszczę to właśnie podróży.Przez tę cholerną budowę w tym roku musieliśmy pocieszyć się Bieszczadami .Też było fajnie ,ale Twoja podróż to podróż marzeń .Wspaniale:jawdrop::) A pochwalę się ,ze na tej wystawie o której pisałaś moi znajomi(osobista narzeczona mojego brata wraz z rodzicami) zdobyli nagrodę "złotego wawrzyna" za najpiękniejsze stoisko.Mają piękne, niespotykane rośliny. a ja zamiast wykorzystać taką znajomość ,to mam jeszcze burdel dookoła domu Noooooż tylko pozazdrościć takiej rodzinnej koniunktury!!!:wiggle:To kiedy będziesz swój ogród urządzała, żebym mogła się pozachwycać... A Bieszczady... hmmmm... to jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie! Jak tęsknię za Bieszczadami... Już planuję, żeby w kwietniu lub maju tam pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts