Nefer 01.09.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Przed chwilą się dowiedziałam, że byłaś dziś u mnie jak miałam call'a ....soooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy :) Mam nadzieję,że nie dasz się tak łatwo zbyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.09.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Rasia takie cudne te Wasze foty, że az mnie nosi...już bym gdzieś pojechała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.09.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Niestety najpierw muszę skończyć ogrodzenie ,położyć kostkę przed ogrodzeniem (coby ją uprzątnąć z działki),wyrównać teren.Sporo tego "muszę".Oprócz tego na wiosnę będziemy kopać jeszcze parę dołków z tylu domu i będzie jeszcze sporo ziemi z tych wykopków,którą trzeba rozplantować po całości.Z przodu domu może uda mi się zrobić jakieś nasadzenia jeszcze w tym roku ,natomiast z tylu dopiero w przyszłym sezonie ,niestety. A Bieszczady .....cudne som..Wybieram się tam jeszcze w listopadzie lub w październiku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Przed chwilą się dowiedziałam, że byłaś dziś u mnie jak miałam call'a ....soooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy :) Mam nadzieję,że nie dasz się tak łatwo zbyć :) No co Ty? Nagrałam Ci się, ale kawusi Ci nie odpuszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Rasia takie cudne te Wasze foty, że az mnie nosi...już bym gdzieś pojechała:) A ja chwilowo mam przesyt... wiem, wiem... szybko mi minie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 No co Ty? Nagrałam Ci się, ale kawusi Ci nie odpuszczę... Ufff - na to liczyłam Jutro jestem w biurze od 11.00 i nie zamierzam się z nikim spotykać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Niestety najpierw muszę skończyć ogrodzenie ,położyć kostkę przed ogrodzeniem (coby ją uprzątnąć z działki),wyrównać teren.Sporo tego "muszę".Oprócz tego na wiosnę będziemy kopać jeszcze parę dołków z tylu domu i będzie jeszcze sporo ziemi z tych wykopków,którą trzeba rozplantować po całości.Z przodu domu może uda mi się zrobić jakieś nasadzenia jeszcze w tym roku ,natomiast z tylu dopiero w przyszłym sezonie ,niestety. A Bieszczady .....cudne som..Wybieram się tam jeszcze w listopadzie lub w październiku . A masz swoje miejsce, do którego jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Cześć Madzikma! Nie przejmuj się, każdemu się zdarza... mnie również Możesz wejść w edytuj post, a potem w opcję usuń/kasuj post. Witam Cię serdecznie u siebie i zapraszam częściej. Cieszę się bardzo, gdy komuś się jakiś fragment chociaż mojego domku podoba... inspiruj się do woli, chociaż nie wiem za bardzo czym, bo to takie prozaiczne u mnie wszystko... Rasiek no przeginasz jak słowo daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 śliczne rybki, a czarna płaszczka cudowna coraz bardziej zazdroszczę wam tej wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Ufff - na to liczyłam Jutro jestem w biurze od 11.00 i nie zamierzam się z nikim spotykać :) Tą razą wcześniej postaram się zaanonsować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Rasiek no przeginasz jak słowo daję Ja????? A widziałaś u mnie coś wymyślnego???? Tak w ogóle to cześć Wusiaczku-Prosiaczku Oblewasz już?:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie wymyślnego tylko inspirującego i to całą masę rzeczy i nie zmuszaj mnie żebym znowu piała jaki masz ciepły, przytulny, gustowny dom, że kamyczki, że świetlik że otoczenie no po prostu jęzor trzy razy wkoło szyi z zazdrości;) ale jak prosiaczku no przecież uczciwie z pierwszym umówionam:( znaczy oblewać to po akcie będę całościowo bo póki co to część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.09.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie wymyślnego tylko inspirującego i to całą masę rzeczy i nie zmuszaj mnie żebym znowu piała jaki masz ciepły, przytulny, gustowny dom, że kamyczki, że świetlik że otoczenie no po prostu jęzor trzy razy wkoło szyi z zazdrości;) ale jak prosiaczku no przecież uczciwie z pierwszym umówionam:( znaczy oblewać to po akcie będę całościowo bo póki co to część No dobra, dobra... trochem łasa na dobre słowo... Część nie część oblewać jest co i czym i tego będę się trzymać!!! :D No i sumienie da się wyspać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Tą razą wcześniej postaram się zaanonsować... Będę Cię wyglądać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Rasieńko tym bardziej że słusznie przypuszczałam że ten niby przebijający wszystko ludź nie bardzo wart zaufania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.09.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Rasiu-cudne akwarium....wróciłam dzięki tym fotkom do wycieczki do oceanarium w Monako....wogóle piekne wszystkie fotasy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.09.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 A masz swoje miejsce, do którego jeździsz? Rasiu ja lubię odkrywać co rusz to nowe miejsca ,więc nie wracam nigdy w to samo ,chociaz kręcę się wokół.W zależności od tego ,co chcemy robić tam szukam, na zasadzie przypadku ,bazy.Jak chce pochodzić po górkach to bunkrujemy się bliżej Ustrzyk Górnych.Byłam w Pszczelinach-7km od Ustrzyk .Bardzo lubię Wetlinę .Knajpkę do dobrego pojedzenia to polecam"chatę wędrowca"- tam też mają miejsca noclegowe. A poza tym bliżej Soliny -miejscowość Zawóz(psy dupami szczekają).Polańczyka nie lubię ,bo to miejscowość na obraz i podobieństwo Zakopanego ,za dużo ludzi.W Wetlinie jeszcze jest klimatyczne miejsce "Leśny dwór" ale tam trzeba wcześniej rezerwować i nie jest tanio.Kusi mnie tez Chata Magoda -może kiedyś skorzystam ,jak na razie dla mnie jest za drogo. Teraz chcę jechać do Truskawca ,na Ukrainę ,do wód:):)i przy okazji znowu zahaczę o Bieszczady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.09.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ja to pewnie jestem jedyna co jeszcze w Bieszczadach nie była :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.09.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Warto się wybrać ,naprawdę.Chociaż aż tak zachwalać nie będę ,bo wszystko uzależnione jest od upodobań. Dzisiaj mojemu m oznajmilam ,że nie wiem ,jak on ,ale ja w przyszlym roku planuję sie wybrać do Mongolii albo na Syberię.....Odpadł ,jadę sama.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.09.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Warto się wybrać ,naprawdę.Chociaż aż tak zachwalać nie będę ,bo wszystko uzależnione jest od upodobań. Dzisiaj mojemu m oznajmilam ,że nie wiem ,jak on ,ale ja w przyszlym roku planuję sie wybrać do Mongolii albo na Syberię.....Odpadł ,jadę sama.:) w tym roku te Bieszczady już na pewno nierealne:rolleyes: ale za rok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts