Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety najpierw muszę skończyć ogrodzenie ,położyć kostkę przed ogrodzeniem (coby ją uprzątnąć z działki),wyrównać teren.Sporo tego "muszę".Oprócz tego na wiosnę będziemy kopać jeszcze parę dołków z tylu domu i będzie jeszcze sporo ziemi z tych wykopków,którą trzeba rozplantować po całości.Z przodu domu może uda mi się zrobić jakieś nasadzenia jeszcze w tym roku ,natomiast z tylu dopiero w przyszłym sezonie ,niestety.

A Bieszczady .....cudne som..Wybieram się tam jeszcze w listopadzie lub w październiku .

Przed chwilą się dowiedziałam, że byłaś dziś u mnie jak miałam call'a ....soooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy :):) Mam nadzieję,że nie dasz się tak łatwo zbyć :):)

No co Ty? Nagrałam Ci się, ale kawusi Ci nie odpuszczę...;)

Niestety najpierw muszę skończyć ogrodzenie ,położyć kostkę przed ogrodzeniem (coby ją uprzątnąć z działki),wyrównać teren.Sporo tego "muszę".Oprócz tego na wiosnę będziemy kopać jeszcze parę dołków z tylu domu i będzie jeszcze sporo ziemi z tych wykopków,którą trzeba rozplantować po całości.Z przodu domu może uda mi się zrobić jakieś nasadzenia jeszcze w tym roku ,natomiast z tylu dopiero w przyszłym sezonie ,niestety.

A Bieszczady .....cudne som..Wybieram się tam jeszcze w listopadzie lub w październiku .

A masz swoje miejsce, do którego jeździsz?

Cześć Madzikma! :D Nie przejmuj się, każdemu się zdarza... mnie również:) Możesz wejść w edytuj post, a potem w opcję usuń/kasuj post.:)

Witam Cię serdecznie u siebie i zapraszam częściej.:) Cieszę się bardzo, gdy komuś się jakiś fragment chociaż mojego domku podoba... inspiruj się do woli, chociaż nie wiem za bardzo czym, bo to takie prozaiczne u mnie wszystko...:rolleyes:

Rasiek no przeginasz jak słowo daję:p

nie wymyślnego tylko inspirującego i to całą masę rzeczy i nie zmuszaj mnie żebym znowu piała jaki masz ciepły, przytulny, gustowny dom, że kamyczki, że świetlik że otoczenie no po prostu jęzor trzy razy wkoło szyi z zazdrości;)

ale jak prosiaczku no przecież uczciwie z pierwszym umówionam:( znaczy oblewać to po akcie będę całościowo bo póki co to część;)

nie wymyślnego tylko inspirującego i to całą masę rzeczy i nie zmuszaj mnie żebym znowu piała jaki masz ciepły, przytulny, gustowny dom, że kamyczki, że świetlik że otoczenie no po prostu jęzor trzy razy wkoło szyi z zazdrości;)

ale jak prosiaczku no przecież uczciwie z pierwszym umówionam:( znaczy oblewać to po akcie będę całościowo bo póki co to część;)

No dobra, dobra... trochem łasa na dobre słowo...:oops:

Część nie część oblewać jest co i czym i tego będę się trzymać!!! :D :D :D No i sumienie da się wyspać...;)

A masz swoje miejsce, do którego jeździsz?

Rasiu ja lubię odkrywać co rusz to nowe miejsca ,więc nie wracam nigdy w to samo ,chociaz kręcę się wokół.W zależności od tego ,co chcemy robić tam szukam, na zasadzie przypadku ,bazy.Jak chce pochodzić po górkach to bunkrujemy się bliżej Ustrzyk Górnych.Byłam w Pszczelinach-7km od Ustrzyk .Bardzo lubię Wetlinę .Knajpkę do dobrego pojedzenia to polecam"chatę wędrowca"- tam też mają miejsca noclegowe. A poza tym bliżej Soliny -miejscowość Zawóz(psy dupami szczekają).Polańczyka nie lubię ,bo to miejscowość na obraz i podobieństwo Zakopanego ,za dużo ludzi.W Wetlinie jeszcze jest klimatyczne miejsce "Leśny dwór" ale tam trzeba wcześniej rezerwować i nie jest tanio.Kusi mnie tez Chata Magoda -może kiedyś skorzystam ,jak na razie dla mnie jest za drogo. Teraz chcę jechać do Truskawca ,na Ukrainę ,do wód:):)i przy okazji znowu zahaczę o Bieszczady.

Warto się wybrać ,naprawdę.Chociaż aż tak zachwalać nie będę ,bo wszystko uzależnione jest od upodobań. Dzisiaj mojemu m oznajmilam ,że nie wiem ,jak on ,ale ja w przyszlym roku planuję sie wybrać do Mongolii albo na Syberię.....Odpadł ,jadę sama.:):)

w tym roku te Bieszczady już na pewno nierealne:rolleyes: ale za rok:)