Nefer 14.02.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dobranoc Kochana - dziękuję jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.02.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 dobranoc wypocznij bo siem dzisiaj..nagadałaś..narobiłaś i na pewno naprzejmowałaś /... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jestescie powaleni, ale kocham was własnie takich moi nałogowcy. A myslalam ze dla mnie nie ma juz ratunku Dziekuje za wspaniałą impreze!. Znowu mogłam naładowac akumulatorki na kolejny tydzien. Ciesze sie ze poznalismy nowych ludzi. Nefcia Ty masz niezwykły dar trafiania w sedno sprawy. Uwielbiam dumac nad wypuszczonymi przez Ciebie zdaniami. Neferka napisała:To jakiś fenomen socjologiczny - chyba się doktoryzuję albo co ... No bo JAKIM CUDEM tak rózni ludzie, z różnych miejsc , z różnymi życiorysami, potrzebami, na różnych etapach życia - NO JAKIM KUŹWA CUDEM mogą się przez kilka godzin brechtać w głos jak dzieci ? Nie wierzę, że to tylko budowa No fucking way Ja tez nie wierze, ze to tylko budowa. Jesteście boscy. Czy Kruela znalazła w koncu kawałek mięska dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Właśnie zgrałam 120 zdjęć!!! I co ja kurcze z nimi zrobię skoro nikt nie chce siebie widzieć!??? zgraj na płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 doffej ja wlasnie tys zgrałem pare fotek ..hehhe..wiecie ze nie czaje ..aniwmuratorze która to pani była...????(chyba w ucho dostane).. dawaj ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Bo to tak z nieśmiałością, jak kto dobrze na fotach wyszedł to chce a jak nie to nie to korkociągu ciąg dalszy http://img24.imageshack.us/img24/6601/duchla2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 taaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No widać że zabawa była przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No widać że zabawa była przednia bo co, bo Ducha zobaczylaś? Faktycznie nieziemskie przezycie zobaczyc zjawe Było fantasmegatycznie. Nie smialam sie tak od tygodnia - bo tydzien wczesniej u Nefci tez było zajerembiscie. I kólko rózancowe zesmy zawiązały popod kapliczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ja sie obudzi;am i smiac mi sie chce po wczorajszym Super sie z Wami spotkac . Trzeba czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ja sie obudzi;am i smiac mi sie chce po wczorajszym Super sie z Wami spotkac . Trzeba czesciej a mi sie tez smiać chce jak sobie przypomne te widoki na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.02.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No juz nie gadaj glosno , bo mnie beda palcami wytykac i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nikt wytykać Cie nie będzie i radziłaś cobie świetnie i samodzielnie. Inni też mają lęk wysokości i potrzebowali pomocy bliskiej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 15.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Rasia Dzieki za mile spotkanie . Cos w tym jest , ze forumowe imprezy zawsze dobrze wychodza .Do zobaczenia wkrotce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No juz nie gadaj glosno , bo mnie beda palcami wytykac i co? ale o so chodzi? Fajnie było. Nie bądz przewrażliwiona rrmi. Jak Rasiula zrobi te szklane schody to bedzie musiała chyba czerwonym dywanikiem je wysciełac przed imprezami. A moze bedzie miala juz kibelek zrobiony na dole? Wiesz cos o tym? Nie trzeba bedzie fikac na góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A może windę gdziesik zamontują...bo jak tu po szklanych w kiecce chodzić....aż taka bezwstydna to nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 15.02.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ja też bardzo dziękuję za spotkanie, atmosferę, za wiedzę przekazaną i rozwiązania ujrzane No i na walentynki mi pomgło. U męża rozwiało ostatni cień wątpliwości związany z dwustronnym kominkiem (cena się mu nie podobała) - zawsze to jeden punkt do dyskusji mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 i ja się do podziękowań za super imprezkę przyłączam Rasia piękny dom Myszko upolowałam kawałeczek kabanoska ... poratowałaś koleżanę rrmi mnie się też paszcza śmieje i dziękuję Ci za dobre słowo dobrosi dziękuję za transport i cierpliwość dla siostry i za pychotową sałatkę wszystkim, których miałam okazję poznać i tych, których znałam i mogłam się z nimi spotkać ... Neferko masz rację, że to jest fenomen socjologiczny ... dawno się tak nie obśmiałam ... wielkie dzięki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Bo to tak z nieśmiałością, jak kto dobrze na fotach wyszedł to chce a jak nie to nie to korkociągu ciąg dalszy http://img24.imageshack.us/img24/6601/duchla2.jpg ale mialem, radosny ryjek nie wiedziałem ze kawałek butelki i korka uszczesliwi mnie az tak...musze pare eczy przemyslec w zyciu chyba hahahahahahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Duchu, Ty jesteś największym fenomenem socjologicznym żeś przyjechał taaki kawał! Pozdrowienia dla Kolegi. Dobrosiu, Twoja karpatka śniła mi się w nocy! Szkoda, że na tiramisu się nie załapałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts