Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestescie powaleni, ale kocham was własnie takich moi nałogowcy. A myslalam ze dla mnie nie ma juz ratunku ;)

Dziekuje za wspaniałą impreze!. Znowu mogłam naładowac akumulatorki na kolejny tydzien. Ciesze sie ze poznalismy nowych ludzi. Nefcia Ty masz niezwykły dar trafiania w sedno sprawy. Uwielbiam dumac nad wypuszczonymi przez Ciebie zdaniami. :)

Neferka napisała:To jakiś fenomen socjologiczny - chyba się doktoryzuję albo co ...

No bo JAKIM CUDEM tak rózni ludzie, z różnych miejsc , z różnymi życiorysami, potrzebami, na różnych etapach życia - NO JAKIM KUŹWA CUDEM mogą się przez kilka godzin brechtać w głos jak dzieci ?

Nie wierzę, że to tylko budowa No fucking way

Ja tez nie wierze, ze to tylko budowa. Jesteście boscy.

Czy Kruela znalazła w koncu kawałek mięska dla siebie?

No juz nie gadaj glosno , bo mnie beda palcami wytykac i co? :lol:

ale o so chodzi? :lol: 8)

Fajnie było. Nie bądz przewrażliwiona rrmi. Jak Rasiula zrobi te szklane schody to bedzie musiała chyba czerwonym dywanikiem je wysciełac przed imprezami. A moze bedzie miala juz kibelek zrobiony na dole? Wiesz cos o tym? Nie trzeba bedzie fikac na góre ;)

i ja się do podziękowań za super imprezkę przyłączam :)

Rasia piękny dom :)

Myszko upolowałam kawałeczek kabanoska ... poratowałaś koleżanę ;)

rrmi mnie się też paszcza śmieje i dziękuję Ci za dobre słowo :)

dobrosi dziękuję za transport i cierpliwość dla siostry ;) i za pychotową sałatkę

wszystkim, których miałam okazję poznać i tych, których znałam i mogłam się z nimi spotkać ... Neferko masz rację, że to jest fenomen socjologiczny :) ... dawno się tak nie obśmiałam ... wielkie dzięki :)

...

Bo to tak z nieśmiałością, jak kto dobrze na fotach wyszedł to chce a jak nie to nie :evil:

to korkociągu ciąg dalszy

http://img24.imageshack.us/img24/6601/duchla2.jpg

:o :o :o ale mialem, radosny ryjek nie wiedziałem ze kawałek butelki i korka uszczesliwi mnie az tak...musze pare eczy przemyslec w zyciu chyba hahahahahahahha :wink: