Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia, dawno u Ciebie nie byłam, zajrzałam i jestem zauroczona. Pięknymi kwiatami, roślinami, grzybami i tym w środku i dygresją o świerszczach :)

cudnie :)

Hej Spirea! :D Nie poznałam Cię w tym nowym avatarku!:jawdrop: Lecę do Ciebie zobaczyć postępy...:D ...i czy już mieszkacie, czy za chwilkę...;):)

Rasia, my jesteśmy na samym początku... w poniedziałek ruszamy z murami. W zasadzie to zgodnie z wcześniej założonym planem. Jeśli wszystko pójdzie super, to może za rok się przeprowadzimy, ale to jest chyba wersja bardzo optymistyczna. Do listopada ma stanąć SSO, a reszta dopiero po zimie w marcu. (w tym tygodniu zamawiamy okna po - mam nadzieję - niższej cenie - i właśnie montaż będzie w marcu. Rozmarzyłam się patrząc na Twoje okno tarasowe i pomyślałam o wstawieniu do nas przesuwki, ale niestety cena wychodzi 5 tys. więcej. Musimy więc zadowolić się 2xfix+otwierane skrzydło.

Co do awatarka (jeden z obrazów mego mena) ....to chciałam się "oddomowić" :)

Specjalnie dla Myszy... storczykowo-grzybowo...;)

http://a.imageshack.us/img192/9678/sierpie2010775.jpg

http://a.imageshack.us/img714/1635/sierpie2010781.jpg

http://a.imageshack.us/img163/3475/sierpie2010784.jpg

O Boszzzze, jak pieknie. Szkoda, ze na mojej glinie nie da się strzępków grzybni zaaklimatyzować.

Za to cypryśnik błotny bedzie miał jak w raju.

Rasiu, moje thujki co stoją w dołku i woda pod nie podcieka też zdychają, choc w zeszłym roku miały sie swietnie.

Rasia, co tam masz? Klon palmowy? Krzewuszka? Jakies fajne trawy?

Po urlopie tak ci caly ogrod zarosl? U mnie tak zaroslo po 2 tyg w sierpniu, ze nawet jakies zielone swinstwo rozplemilo sie na agrowlokninie

Tak mamy ochote posadzic jakies fajne trawy na trawniku

Dzięki za linka.:)

Jak to na trawniku trawy? Aj ak będziesz kosić trawnik, to też będziesz je ścinać?

No tak... i klon i wierzba i kilka różnych miskantów i rozplenica lub coś co ją łudząco przypomina i clematis ciągle kwitnący i hibiscus niebieski... wszystko czeka na pogodę /może jutro?/ żebym polała te rozrośnięte chwaściory randapem i po dwóch tygodniach mogła cokolwiek zacząć sadzić...:(

O Boszzzze, jak pieknie. Szkoda, ze na mojej glinie nie da się strzępków grzybni zaaklimatyzować.

Za to cypryśnik błotny bedzie miał jak w raju.

Rasiu, moje thujki co stoją w dołku i woda pod nie podcieka też zdychają, choc w zeszłym roku miały sie swietnie.

Moje odpadły zupełnie...:cry: Już nawet nie 5, które miałem reklamować,ale wszystkie. :( Cholernie szkoda mi tych 6 stów.:bash: