Spirea 11.09.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Rasia, dawno u Ciebie nie byłam, zajrzałam i jestem zauroczona. Pięknymi kwiatami, roślinami, grzybami i tym w środku i dygresją o świerszczach cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 A glodny grzybiarz nie mogl do sklepu isc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.09.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Rasia, dawno u Ciebie nie byłam, zajrzałam i jestem zauroczona. Pięknymi kwiatami, roślinami, grzybami i tym w środku i dygresją o świerszczach cudnie Hej Spirea! Nie poznałam Cię w tym nowym avatarku! Lecę do Ciebie zobaczyć postępy... ...i czy już mieszkacie, czy za chwilkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.09.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 A glodny grzybiarz nie mogl do sklepu isc? Cześć Małgoś! Kiedy do mnie przyjeżdżacie z Piterem, bo już zapomniałam...???:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Cześć Małgoś! Kiedy do mnie przyjeżdżacie z Piterem, bo już zapomniałam...???:rolleyes: No chyba po tym, jak Ty nas odwiedzisz we wrzesniu. Wybieramy sie na 100%, tylko on musi najpierw z Marsylii wrocic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.09.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Rasia, my jesteśmy na samym początku... w poniedziałek ruszamy z murami. W zasadzie to zgodnie z wcześniej założonym planem. Jeśli wszystko pójdzie super, to może za rok się przeprowadzimy, ale to jest chyba wersja bardzo optymistyczna. Do listopada ma stanąć SSO, a reszta dopiero po zimie w marcu. (w tym tygodniu zamawiamy okna po - mam nadzieję - niższej cenie - i właśnie montaż będzie w marcu. Rozmarzyłam się patrząc na Twoje okno tarasowe i pomyślałam o wstawieniu do nas przesuwki, ale niestety cena wychodzi 5 tys. więcej. Musimy więc zadowolić się 2xfix+otwierane skrzydło. Co do awatarka (jeden z obrazów mego mena) ....to chciałam się "oddomowić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.09.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Napisałam Ci Spirea w komentach o daszku. W blogach się nie rozeznaję... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.09.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 dzięki za radę. Nie chcę zamykać sobie drogi do daszku, więc robimy tak jak w projekcie. Zobaczymy, jak wyjdzie z kasą. Nie musimy od razu robić wszystkiego. Idę zerknąć na Twój daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.09.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasiu ależ masz oranżerię.... trawiastą - pięknie ten zakątek wygląda. Wychodzi, na to, że gdy z domu wybywasz ogrodnika czas nająć by z chaszczami walczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.09.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasiu, ja zaglądam ... i szukam zdjęć nowych nabytków... i szukam ...i szukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.09.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Specjalnie dla Myszy... storczykowo-grzybowo... http://a.imageshack.us/img192/9678/sierpie2010775.jpg http://a.imageshack.us/img714/1635/sierpie2010781.jpg http://a.imageshack.us/img163/3475/sierpie2010784.jpg O Boszzzze, jak pieknie. Szkoda, ze na mojej glinie nie da się strzępków grzybni zaaklimatyzować. Za to cypryśnik błotny bedzie miał jak w raju. Rasiu, moje thujki co stoją w dołku i woda pod nie podcieka też zdychają, choc w zeszłym roku miały sie swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasia, co tam masz? Klon palmowy? Krzewuszka? Jakies fajne trawy?Po urlopie tak ci caly ogrod zarosl? U mnie tak zaroslo po 2 tyg w sierpniu, ze nawet jakies zielone swinstwo rozplemilo sie na agrowlokninieTak mamy ochote posadzic jakies fajne trawy na trawniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasiu jakie ty masz kafle na dole te co na nic nich brudu nie widac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Myszo, posadź sobie wierzby, będą miały jak w raju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.09.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasiu jakie ty masz kafle na dole te co na nic nich brudu nie widac?? Bo pewnie jest tak czysto i nic nie widac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.09.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasiu tu masz watek o cięciu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?106889-Ci%C4%99cie-drzew-i-krzew%C3%B3w Niechchący znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasia, co tam masz? Klon palmowy? Krzewuszka? Jakies fajne trawy? Po urlopie tak ci caly ogrod zarosl? U mnie tak zaroslo po 2 tyg w sierpniu, ze nawet jakies zielone swinstwo rozplemilo sie na agrowlokninie Tak mamy ochote posadzic jakies fajne trawy na trawniku Dzięki za linka. Jak to na trawniku trawy? Aj ak będziesz kosić trawnik, to też będziesz je ścinać? No tak... i klon i wierzba i kilka różnych miskantów i rozplenica lub coś co ją łudząco przypomina i clematis ciągle kwitnący i hibiscus niebieski... wszystko czeka na pogodę /może jutro?/ żebym polała te rozrośnięte chwaściory randapem i po dwóch tygodniach mogła cokolwiek zacząć sadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasiu jakie ty masz kafle na dole te co na nic nich brudu nie widac?? Azteca Ceramica GREDOS 67 : http://www.artbud.pl/_var/gfx/5a9873a3925d105e227ecbe3fa207f26.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Myszo, posadź sobie wierzby, będą miały jak w raju! O tak! U mnie wierzby rosną jeszcze lepiej niż chwasty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 O Boszzzze, jak pieknie. Szkoda, ze na mojej glinie nie da się strzępków grzybni zaaklimatyzować. Za to cypryśnik błotny bedzie miał jak w raju. Rasiu, moje thujki co stoją w dołku i woda pod nie podcieka też zdychają, choc w zeszłym roku miały sie swietnie. Moje odpadły zupełnie... Już nawet nie 5, które miałem reklamować,ale wszystkie. Cholernie szkoda mi tych 6 stów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts