dorbie 12.09.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Dzięki za linka. Jak to na trawniku trawy? Aj ak będziesz kosić trawnik, to też będziesz je ścinać? No tak... i klon i wierzba i kilka różnych miskantów i rozplenica lub coś co ją łudząco przypomina i clematis ciągle kwitnący i hibiscus niebieski... wszystko czeka na pogodę /może jutro?/ żebym polała te rozrośnięte chwaściory randapem i po dwóch tygodniach mogła cokolwiek zacząć sadzić... Cos Ty, scinac nie bede, ale podoba mi sie taka kepa ozdobnej trawy wlasnie na trawniku, taki zywoplocik z traw, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasiu, ja zaglądam ... i szukam zdjęć nowych nabytków... i szukam ...i szukam.... Tych wirtualnych? Zdjęcia wkleiłam i Ciebie/przepraszam/, bo kupiłam telefonicznie... Moi Rodzice przesłali mi kilka zdjęć i w ten sposób kupiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Cos Ty, scinac nie bede, ale podoba mi sie taka kepa ozdobnej trawy wlasnie na trawniku, taki zywoplocik z traw, fajnie Tylko uważaj, bo u mnietrawa nie koszona rozlazła się jak najgorszy chwast... zarosła mi wszystko, hederę i pięcioklapka, nawet róże i powojniki... i ma wysokość 30-40 cm, mimo że kupowałam mieszankę sportową... Chciałam mieć szybko zarośnięty ogród...... to mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ale masz i grzybki Rasieńko nie narzekaj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasiu ależ masz oranżerię.... trawiastą - pięknie ten zakątek wygląda. Wychodzi, na to, że gdy z domu wybywasz ogrodnika czas nająć by z chaszczami walczył Za ogrodnika to ja teraz wszystko bym dała... gdybym miała... A prawda jest taka, że już nie mam siły i ... paznokci... bo w rękawicach wszystkiego nie mogę robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ale masz i grzybki Rasieńko nie narzekaj:lol2: O tak! Moje grzybkowe poletko się powiększa... Jutro może uda mi się zrobić zdjęci, pod warunkiem, że paskudne ślimaki mi wszystkich przez noc nie zeżrą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Ja tez już nie mam siły do walki z chwastami. Dzisiaj lenistwo zwyciężyło i robiłam coś takiego: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123307-Sure-fotodziennik-budowy&p=4299034&viewfull=1#post4299034 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasiulka paznokcie to sobie zawsze zrobić można:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasiulka paznokcie to sobie zawsze zrobić można:) Ja nie mogę... Raz w życiu sobie zrobiłam akryl i tak staasznie mnie bolały, że po dwóch tygodniach takiej męczarni poszłam je zerwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ja robie w lateksowych rekawiczkach a te ktore sa uczulone na lateks to moga w winylowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Bo akryl boli, ale zel nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Rasiul może Ci za mocno płytkę spiłowała przed nałożeniem:( ja sobie własnie walnęłam ot tak na poprawę nastroju;) i co patrzę na łapy to mi się poprawia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Azteca Ceramica GREDOS 67 : http://www.artbud.pl/_var/gfx/5a9873a3925d105e227ecbe3fa207f26.jpg Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 12.09.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Cześć Rasia! Czytam że żyjesz! Ja ledwo...Podglądam Cię i lepiej mi się robi;) PozdrawiamPs:Cały taras zawalony mam kaleido grigio lappate:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.09.2010 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Rasiu u mnie w ogrodzie głównie malutka koniczynka i mchy rosną, jest zielono, mięciutko pod nogami a trawa nie rośnie jak wściekła a na ślimaki polecam piwo - biorę pojemnik po lodach, taki płaski, wlewam piwo a te gady ustawiają się w kolejce by wleźć po ściankach i następnego dnia mam uchlane ślimaki w trupa. Wywalić toto i nowego piwka nalać (oczywiście jakiegoś najtańsiejszego , bo im wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.09.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Rasia ...spóźnie się do pracy tak mnie rozleniwiła ...daleka podróż ...skały ...za...architektura ...że o rybkach nie wspomnę ....a potem na grzyby ...no masz się czym delektować wspomnieniowo w długie zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Rasiu czy te kafle to gres?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 a na ślimaki polecam piwo - biorę pojemnik po lodach, taki płaski, wlewam piwo a te gady ustawiają się w kolejce by wleźć po ściankach i następnego dnia mam uchlane ślimaki w trupa. Wywalić toto i nowego piwka nalać (oczywiście jakiegoś najtańsiejszego , bo im wszystko jedno Piekneeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Rasiu u mnie w ogrodzie głównie malutka koniczynka i mchy rosną, jest zielono, mięciutko pod nogami a trawa nie rośnie jak wściekła a na ślimaki polecam piwo - biorę pojemnik po lodach, taki płaski, wlewam piwo a te gady ustawiają się w kolejce by wleźć po ściankach i następnego dnia mam uchlane ślimaki w trupa. Wywalić toto i nowego piwka nalać (oczywiście jakiegoś najtańsiejszego , bo im wszystko jedno Dobre!!! Już dzisiaj wypróbuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Rasiu czy te kafle to gres?? Tak, gres niestety, nie kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts