aka z Ina 13.09.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Bo akryl boli, ale zel nie boli. tak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Rasia ...spóźnie się do pracy tak mnie rozleniwiła ...daleka podróż ...skały ...za...architektura ...że o rybkach nie wspomnę ....a potem na grzyby ...no masz się czym delektować wspomnieniowo w długie zimowe wieczory Brrrr... już mi zimno na samo wspomnienie tych długich zimowych wieczorów... jestem takim zmarzluchem, że sezon kominkowy otworzyłam w pierwszy dzień po przyjeździe. Jeszcze kilka fotek trzymam gdzieś na dnie kompa, żeby właśnie w zimie się nimi wzmacniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 tak jest! Jesoooo! A jaka jest różnica??? Ja gupia jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Jesoooo! A jaka jest różnica??? Ja gupia jestem... Akryl to akryl a zel to zel. Akryli w Polsce nikt nie umie dobrze robic i strasznie matowia plytke przed polozeniem tego badziewia, dlatego boli. Zel daje sie na wlasne paznokcie albo tipsy i utwardza lampa UV, niczego sie nie sciera wczesniej no i w ogole sa gites, tylko przy drugiej warstwie po 6 sekundach trzeba na chwile wyciagnac lapki z lampy, bo sie mozna skichac, tak grzeje, ale pozniej juz jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.09.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Moje odpadły zupełnie... Już nawet nie 5, które miałem reklamować,ale wszystkie. Cholernie szkoda mi tych 6 stów. No i tam w ten dól to chyba wierzby trzeba nasadzić i czeremchę. Moja wierzba w wodzie stoi od trzech miesięcy i zyje, a thuje padli na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Akryl to akryl a zel to zel. Akryli w Polsce nikt nie umie dobrze robic i strasznie matowia plytke przed polozeniem tego badziewia, dlatego boli. Zel daje sie na wlasne paznokcie albo tipsy i utwardza lampa UV, niczego sie nie sciera wczesniej no i w ogole sa gites, tylko przy drugiej warstwie po 6 sekundach trzeba na chwile wyciagnac lapki z lampy, bo sie mozna skichac, tak grzeje, ale pozniej juz jest spoko. No to ja miałam żel... Nie miałam matowionej płytki i miałam utwardzane lampą... ale bolały mnie... chociaż chyba było to bardziej psyche... nie miałam nigdy wcześniej długich pazurów i przeszkadzały mi w przenoszeniu bloczków ytonga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 No to ja miałam żel... Nie miałam matowionej płytki i miałam utwardzane lampą... ale bolały mnie... chociaż chyba było to bardziej psyche... nie miałam nigdy wcześniej długich pazurów i przeszkadzały mi w przenoszeniu bloczków ytonga... Ale akryl tez sie utwardza w lampie. Biale bylo czy przezroczyste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Ale akryl tez sie utwardza w lampie. Biale bylo czy przezroczyste? Przezroczyste... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Przezroczyste... chyba... No to zel (chyba ). W takim razie bolal Cie ytong. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Tak, gres niestety, nie kamień. raczej mi chodzilo to czy gres czy ceramika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.09.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Matko ja zawsze jak robiłam to akryl i nigdy mnie pazurki nie bolały. No dobra bolały skórki bo głupia tak sobie zawsze przed nałożeniem powycinałam że potem przy obróbce krew tryskała.... Cześć Rasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 raczej mi chodzilo to czy gres czy ceramika Pierońsko gruby i twardy w dodatku, barwiony w masie i w ogóle się nie da go ukruszyć ani uszkodzić w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Cześć Moniś! Jak tam? Basen jeszcze w użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 13.09.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 siemka Noooooo własnym oczom nie wierzę!!!??? Sie ma ja całkiem całkiem a Twoja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.09.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Cześć Moniś! Jak tam? Basen jeszcze w użytku? eee złożony do przechowalni dwa tygodnie temu. Kondzio strasznie za nim tęskni, chyba się z nim wybiorę na kryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 16.09.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam,Rasia wczoraj odkryłam Twój dziennik.Jestem zauroczona domkiem, wnętrzem, otoczeniem.Z całą pewnością będę śledzić kolejne wpisy.Dzięki za inspiracjePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.09.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 rasia, mój dziennik kanduduje do numeru specjalnego Forum Muratora! http://forum.muratordom.pl/dzienniki_forum.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 A Rasia gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.09.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 rasiu, mam kolejne pytanko łazienkowe \ Wiem, że użytkujecie Roca Hall. Czy to prawda, że w tym modelu woda bardzo nieciekawie spłukuje ? Czy masz jakieś spostrzeżenbia w tej kwestii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts