Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiu, wiem, że już o to pytałam, ale za dużo masz stron w komentach, żeby to odnaleźć :) - Twoja mozaika - jaki dokładnie ma kolor? ile kosztowała (jeśli można wiedzieć) i gdzie ją kupiłaś (wiem, że gdzieś w Twojej okolicy, ale może coś by się udało wykombinować)? Z góry dziekuję:) (Posypała mi się koncepcja, bo moja mozaika nagle zrobiła się za droga...)

Rasiu, wiem, że już o to pytałam, ale za dużo masz stron w komentach, żeby to odnaleźć :) - Twoja mozaika - jaki dokładnie ma kolor? ile kosztowała (jeśli można wiedzieć) i gdzie ją kupiłaś (wiem, że gdzieś w Twojej okolicy, ale może coś by się udało wykombinować)? Z góry dziekuję:) (Posypała mi się koncepcja, bo moja mozaika nagle zrobiła się za droga...)

Jutro poszukam w fakturach, dziś przepraszam, ale kompletnie nie mam siły... a zamawiałam w Glazomacie w Al.Jerozolimskich, przed Pruszkowem.

rasiu,

mam kolejne pytanko łazienkowe :)

\

Wiem, że użytkujecie Roca Hall. Czy to prawda, że w tym modelu woda bardzo nieciekawie spłukuje ? Czy masz jakieś spostrzeżenbia w tej kwestii ?

Nie wiem jak wygląda ciekawe spłukiwanie ;) ale ja nie widzę jakichś znaczących odchyleń od normy...:rolleyes:

Witam,

Rasia wczoraj odkryłam Twój dziennik.

Jestem zauroczona domkiem, wnętrzem, otoczeniem.

Z całą pewnością będę śledzić kolejne wpisy.

Dzięki za inspiracje

Pozdrawiam

Dziękuję za odwiedziny i zapraszam... inspiruj się do woli...:)

ha... jesli już (i kiedyś finansowo) to pewnie od pólnocnej strony, bardziej płąskowyż niż jego szczyty (wysiłkowo/obciążeniowo nie mam kondycji) Terytoria płaskie są :) Dobra, nie ma co dużo gadać :) trzeba miec kaskę. Namiastką Północnych Terytorii jest podobno FInlandia, zwłaszcza północna. I może tam w przyszłym roku się mi uda :)

czemu nie śpisz o tej porze :) zapylasz jak mareczek?

Rasiu,

Bardzo podoba mi się ogrodzenie Twojego domu.

Mam wielką prośbę, czy mogłabyś mi napisać z czego ono jest zrobione (jak fachowo nazywają się te bloczki), gdzie kupiłaś i w jakiej cenie?

Próbowałam szukać informacji w necie, ale niczego nie znalazłam.

Będę wdzięczna

Ogrodzenie zrobione jest z obrzeży krawężnikowych firmy Libet.:)

Na 5.15 to ja zapylałam odwieźć Młodego na dworzec... A Norweskie fiordy... cóż... pozostanie tylko westchnąć`jak do Tybetu... idę spać, dobranoc...;)

Norweskie fiordy - piekne! Teraz mnie swedzi bardziej na polnoc...Islandia i jej pieknosci....Tybet...kiedys jak dzieci sie odczepia;)...Nowa Zelandia za 16 miesiecy....taki plan;)

lazienke z wanna posrodku juz masz wykonczona? Jaksie fotki by sie przydaly:rolleyes: