Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję dziewczyny za dobre rady:). Niestety nie mogę przesunąć wyspy do tyłu bo kuchnia nie jest całkiem otwarta na jadalnie ( do końca nie dało się) poszerzyliśmy jedynie maksymalnie wejście, oprócz tego żeby mieć wymarzoną wyspę zlikwidowałam jedno okno w kuchni (były dwa), zmniejszyłam spiżarnię, zamknęłam drugie wejście do kuchni ( od przedpokoju) I choć dom ma 350 m pow. całkow. to kuchnia ma 14 m i tak to wygląda:sick:. Nie poddamy się i nadal będziemy kombinować, jak nie wyspa to chociaż półwysep będzie:D.

Sorki Rasia za te moje żale w Twoim wątku, a i życzę poprawy nastroju:hug:

Dzień dobry.... :D

Rasia mam nadzieje, że to tylko przesilenie jesienne... za oknem plucha, zimno i zanosi się, że będzie jeszcze gorzej... :( trzeba sobie zaserwować kawke, jakiś spacer i pogawędke... i będzie lepiej...

Szkoda, że nei dojechałaś do Wioli - co złe by Ci szybko minęło ;) ale co ma wisiec nie utonie, nie? :)

pozdr.

Skończyłam dzisiaj pierwszy kawałek wrzosowiska... :D Przewiało mnie i przemokłam do suchej nitki, mam od łopaty bąble na obu dłoniach... więc teraz leżę pod kocykiem i popijam napój wzmacniający...;) Fatalny tydzień miałam... może dwa... ale to się musi kiedyś skończyć, więc znowu mam nadzieję, że będzie lepiej...:D wiem, że będzie! :D

Cześć wszystkim! :D