Nefer 26.09.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Pitulam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.09.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dzięki Irmo kochana! Przepraszam, nie zauważyłam że już napisałaś. Rasiu, to ja przepraszam, zę się u Ciebie rządzę. Mam nadzieję, zę te kiepskie nastroje to tylko przejściowo. buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.09.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dziękuję dziewczyny za dobre rady:). Niestety nie mogę przesunąć wyspy do tyłu bo kuchnia nie jest całkiem otwarta na jadalnie ( do końca nie dało się) poszerzyliśmy jedynie maksymalnie wejście, oprócz tego żeby mieć wymarzoną wyspę zlikwidowałam jedno okno w kuchni (były dwa), zmniejszyłam spiżarnię, zamknęłam drugie wejście do kuchni ( od przedpokoju) I choć dom ma 350 m pow. całkow. to kuchnia ma 14 m i tak to wygląda:sick:. Nie poddamy się i nadal będziemy kombinować, jak nie wyspa to chociaż półwysep będzie:D.Sorki Rasia za te moje żale w Twoim wątku, a i życzę poprawy nastroju:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dzień dobry.... Rasia mam nadzieje, że to tylko przesilenie jesienne... za oknem plucha, zimno i zanosi się, że będzie jeszcze gorzej... trzeba sobie zaserwować kawke, jakiś spacer i pogawędke... i będzie lepiej... Szkoda, że nei dojechałaś do Wioli - co złe by Ci szybko minęło ale co ma wisiec nie utonie, nie? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.09.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Rasia, pieknie jest....za oknem jesien a w domu mozna przy kominku goraca czekolade popijac...ja tak bardzo luuubie:p bardzo poprawia humor;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 28.09.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witaj Rasiu!chcialam tylko zapytac jak wysokie masz swoje okna w salonie w tym swoim cudownym domku? to sa pcv oczywiscie tak?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Skończyłam dzisiaj pierwszy kawałek wrzosowiska... Przewiało mnie i przemokłam do suchej nitki, mam od łopaty bąble na obu dłoniach... więc teraz leżę pod kocykiem i popijam napój wzmacniający... Fatalny tydzień miałam... może dwa... ale to się musi kiedyś skończyć, więc znowu mam nadzieję, że będzie lepiej... wiem, że będzie! Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 cześć Rasiula przytulam będzie lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witaj Rasia! Na pewno będzie lepiej, głowa do góry! Pochwal się koniecznie wrzosowiskiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.09.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 zdjecia beda? bry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dzięki dziewczynki! Zdjęcia będą jutro, bo dziś kończyłam już po ciemaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 to poczekam a jakby kto chciał usyfiony ogieniek oglądnąć to jest jedna licha fotka w galeryjce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Rasiu, głowa do góry! Ja tez mam jakies beznadziejne dni, wszystko jak po grudzie... Moze to ta pogoda tak nastraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Pogoda nastraja mnie do siedzenia przy kominku... a wtedy od razu świat wydaje się piękniejszy... Wusiaczku widziałam! Cudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dzięki dziewczynki! Zdjęcia będą jutro, bo dziś kończyłam już po ciemaku... ja po ciemaku to dopiero zaczynam;) cze Rasiula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 ja po ciemaku to dopiero zaczynam;) cze Rasiula Wiesz... to zależy co...? Cześć Malciu!!! Kopę lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Rasiulka będzie lepiej zobaczysz przytulam i grzej się po tym przemoknięciu, aby cię żadne choróbsko nie wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.09.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Przy tej pogodzie to przynajmniej roślinki mają lepiej, na pewno wrzosy nie wyschną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.09.2010 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Rasia, piękny jest ten Twój Dziennik - piękny dom, piękny ogród... piękna dusza. Super, będę obserwować i kibicować dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Rasia, masz jeszcze tylko jutro, zeby sie wywiazac z obietnicy... To o ktorej bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts