Arnika 29.09.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Zauważył, zauważył! Podobno odmachał nawet... To było właśnie tuż po tej dobrej dla nas wiadomości!!! ale mam wyczucie widziałam, że odmachał, tylko zastanawiałam się czy poznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.09.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Cudne wrzosowisko. A to małe zielone pomiędzy wrzosami, to co to? Wygląda jak mech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Rasia ale piękny ogród tworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.09.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Doberek super pomysł i tymi wrzosami przecież warunki masz idealne i cieszę się, że się wyprostowało to pogmatwane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 i jestem świnia, że wczoraj nie napisałam, iż wrzosowisko cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.09.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Faktycznie, pięknie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Do wrzosowiska dodałam jeszcze kilka wrzośców i trochę mchu... jest coraz fajniejsze... Kupiłam sobie dzisiaj w Duce kilka przecenionych drobiazgów za caaałe 6 dych i od razu humor mam lepsiejszy... Jak to się dzieje, że czasami kobiecie do poprawienia nastroju wystarczy para butów, torebka, dobry kosmetyk, a w moim przypadku coś do domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Zrobiłam to u siebie ale co tam, tu też należy podziekować Rasieńko wielkie, stokrotne DZIĘKUJĘ!!!!!!!! http://www.dekoracje.szczecin.pl/files/PSP-007_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.10.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 To tu też napiszę, że niezamaco. Cieszę się, że mogłam pomóc... to bardziej od zakupków poprawia nastrój. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Do wrzosowiska dodałam jeszcze kilka wrzośców i trochę mchu... jest coraz fajniejsze... Kupiłam sobie dzisiaj w Duce kilka przecenionych drobiazgów za caaałe 6 dych i od razu humor mam lepsiejszy... Jak to się dzieje, że czasami kobiecie do poprawienia nastroju wystarczy para butów, torebka, dobry kosmetyk, a w moim przypadku coś do domku... Pokaz, co kupilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Ja sie szykuję na Piaseczno najazd z córką zrobić i pogrzebać w wyprzedażach Tatuś w domu zostanie a my sie powłoczymy. Poza zakupami to nam obu potrzebny taki wspólny wypad. Może w tym roku jeszcze zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Rasia I co z tymi wrzosami ususzonymi...? Żyją czy do wywalenia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Pokaz, co kupilas. Małą czarną lampę stołową, kilka szklanych miseczek, dwie ściereczki w szaro-czarną kratę i stalowy pojemnik na papierow ręczniki do powieszenia na ścianie... wszystko za całe 56 złotych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ja sie szykuję na Piaseczno najazd z córką zrobić i pogrzebać w wyprzedażach Tatuś w domu zostanie a my sie powłoczymy. Poza zakupami to nam obu potrzebny taki wspólny wypad. Może w tym roku jeszcze zdążymy Jesooooo... ostatnio takie włóczenie się z Młodą po sklepach przypłaciłam ciężkim załamaniem nerwowym... pojechałyśmy po buty, a mierzyła wszystko tylko nie buty! Wróciłyśmy ze sweterkiem, spódniczką, rajstopami... tylko butów do tej pory nie ma... za to z Młodym garnitur kupiliśmy w 15 minut włącznie z zaszpilkowaniem poprawek dla krawca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Rasia I co z tymi wrzosami ususzonymi...? Żyją czy do wywalenia...? Żyją... tak myślę... jutro zrobię zdjęcia... jeden tylko na bank nie przeżyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.10.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Małą czarną lampę stołową, kilka szklanych miseczek, dwie ściereczki w szaro-czarną kratę i stalowy pojemnik na papierow ręczniki do powieszenia na ścianie... wszystko za całe 56 złotych... A ja ostatnio przechodzilam kolo Duki i balam sie wejsc, zeby nie zachorowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Rasiu, jak się nazywa Twoja firma od linek schodowych, bo mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Rasiu, jak się nazywa Twoja firma od linek schodowych, bo mi umknęło Linki schodowe robił mi pan Tomek od Nefci, znaczy ten sam, co Nefci balustradę z kwasówki zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 a co to za firma ze stal w nazwie, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts