rasia 03.10.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 a co to za firma ze stal w nazwie, chyba Hi, hi... znalazłam! http://www.all-met.pl/kontakt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Hi, hi... znalazłam! http://www.all-met.pl/kontakt/ o właśnie, dzięki:) jak będę miała na maxa zły dzień to sobie tam zadzwonię by się wyżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 o właśnie, dzięki:) jak będę miała na maxa zły dzień to sobie tam zadzwonię by się wyżyć A tego nie kumam? Zrobili Ci coś? Albo raczej - nie zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 to juz jakiś czas temu było ale temat wrócił.Ignoranci i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 to juz jakiś czas temu było ale temat wrócił. Ignoranci i juz. U mnie też dali ciała, ale sobie z nimi poradziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 a ja olałam, ale nerwa mam, no w czasy PRL-u się panowie chyba cofnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.10.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Rasiulka a pamiętasz numerek fluggera do poszarzenia dębu bo muszę jutro kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Raśko o co chodzi z tym ogrodem, wszakże masz coraz piękniej, a zakupy aż slinka leci tak się chce oczami do tych wszystkich worów zajrzeć. To duże na pniu to wierzba? A Idze nie masz sie co dziwić. Mądra Dziewczyna. Bierze co jest. Po co miała mierzyć jeansy jak ładnych nie było. za to była śliczna spódniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Rasiulka a pamiętasz numerek fluggera do poszarzenia dębu bo muszę jutro kupić Pasiku, przewertowałam wszystkie swoje notatki i nigdzie nie mogę znaleźć tego numerka... A na puszce też nie mam zapisane... Wiem tylko, że był to niebieski barwnik dodany do bazy 96 classic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 przecie zdjęcie temu gdzieś robiłas Raś. Musi być w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Raśko o co chodzi z tym ogrodem, wszakże masz coraz piękniej, a zakupy aż slinka leci tak się chce oczami do tych wszystkich worów zajrzeć. To duże na pniu to wierzba? A Idze nie masz sie co dziwić. Mądra Dziewczyna. Bierze co jest. Po co miała mierzyć jeansy jak ładnych nie było. za to była śliczna spódniczka Myszko, musiałabyś przyjechać, żeby zrozumieć. Wszystkie prawia te roślinki ze zdjęcia się zmarnowały, bo do tej pory nie wsadzone w ziemię... część uschła, część jeszcze walczy... ale dzisiaj przekopał mi Księciunio 3m2 tych wstrętnych dżunglo-chwastów, jutro przykryję to geowłókniną i wsadzę te bidule chociaż na zimę... Od wiosny znowu może wrócą mi siły do robienia czegoś w tym pobojowisku... Buty... miałyśmy kupić buty... bo Młoda cały czas w szmacianych trampkach biega i nie daje się z nich wyjąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 przecie zdjęcie temu gdzieś robiłas Raś. Musi być w galerii Tak, ale na puszce jest numer zapisany, ale tylko białego do drzwi w łazience i u Młodej, a tego niebieskiego jak na złość nie mogę znaleźć. Gdzieś w komentarzach chyba pisałam komuś, ale wtedy stolarza akurat miałam pod ręką i on mi numerek podał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 żartujesz? tyle roślin? Jakeś ty tego dokonała? Wez to wszystko nawet w doniczkach zadołuj na zime jakkolwiek niech to bedzie jeszcze na deszcz wystawione zeby nie schło. Po przymrozkach nakryj włókniną i gałązkami i przetrwa do wiosny, a na wiosne ziemia mokra zapuść na ogród antychwasta jakiegos i glebogryzarką przemieli co trzeba pod rosliny. Księciunio siłę ma to trochę przeleci tym sprzetem. Potem grabie i motyka i grabie i dopiero jak sobie wszystko przygotujesz to rób nasadzenia naturalistyczne, bo inaczej to będzie baaardzo ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Buty... miałyśmy kupić buty... bo Młoda cały czas w szmacianych trampkach biega i nie daje się z nich wyjąć! o buty kupić, ja kupiłam młodemu, ale ten z uporem maniaka w sandały co rano nogi pakuje, bo a - jedne odpowiednie na obecną pogodę mu się nie podobają, b - drugimi wszedł w psia kupę i już ich "nigdy w życiu nie założy". A myślałam,że z chłopcem to łatwiej w kwestii garderobianej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 (edytowane) Moje oba nienawidzą sandałów - za to starszy uwielbia swoje buty wojskowe. Super sprawa na zimę , ale latem to raczej tak sobie hihi Malciu, Ciebie też wkurzył All-met ? Ja z balustrady jestem niezwykle zadowolona ,ze szkłą w kuchni też i z kołnierza, ale ... potrzebuję zewnętrznych balustrad. Od lutego. I chyba sobie już odpuszczę, bo nie mam siły dłużej czekać.... Edytowane 3 Października 2010 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Mysiu, Księciunio po dzisiejszym łopatowaniu powiedział, że nigdy więcej do ogrodu w takim stanie się nie dotknie... Malciu, ja z moim Młodym zawsze miałam super! Do tej pory, chociaż dryblasek ma już 18 lat, wszystko czego nie trzeba przymierzać kupuję mu sama, a to co musi przymierzyć, to przymierza, ale pod warunkiem, że mi się podoba... No Twój z tą kupą, to ma niezłą filozofię. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Moje oba nienawidzą sandałów - za to starszy uwielbia swoje buty wojskowe. Super sprawa na zimę , ale latem to raczej tak sobie hihi Malciu, Ciebie też wkurzył All-met ? Ja z balustrady jestem niezwykle zadowolona ,ze szkłą w kuchni też i z kołnierza, ale ... potrzebuję zewnętrznych balustrad. Od lutego. I chyba sobie już odpuszczę, bo nie mam siły dłużej czekać.... Mój tż w traperach chodzi cały rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Mój tż w traperach chodzi cały rok... I już też mi to lata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.10.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 A ja mam zajefajnego slusarza, tiruriru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 A ja mam zajefajnego slusarza, tiruriru. A co na Twój Mężczyzna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts