malgos2 03.10.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 A co na Twój Mężczyzna ? No nieeeee w tym sensie, bo wyglada jak 5 lat bez wyroku , ale ujal mnie tym, ze bledow ortograficznych nie robil i pisal prosze i dziekuje w mailach, a drabinki mam super zrobione i taniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2010 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 A co na Twój Mężczyzna ? tiruriru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.10.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Rasiulka a to nie ten numer E-084 napisany na puszce na zdjęciu z Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Wywiad dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No nieeeee w tym sensie, bo wyglada jak 5 lat bez wyroku........ no wiesz... ja lubię takich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 no wiesz... ja lubię takich :) Dac Ci telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Dac Ci telefon? Ale ja już za stara jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 04.10.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 rASIA, okna miałam zamówione. Miały być z PCV, w barwach biało-grafitowych, wewnętrznie-zewnętrznych. Przy wycenie wynikły komplikacje natury finansowej. Wyjaśniam za przydomek grafitowe trzeba nam dopłacić sporo. Toteż wróciliśmy z moim mężem do wersji pierwotnej, tj.okien aluminiowych. I nakazałam całej mojej 3-osobowej rodzinie popatrzeć na Twoje przepiękne okna, koloru wiadomo jakiego. Wszyscy orzekli że są przepięknej urody. I takie jutro zamawiać będziemy. A jak wyjdzie źle, to będzie na Ciebie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.10.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ale ja już za stara jestem :) Na dzwonienie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Rasiu to Księciunio się wypiął na ogród, a Ty nie cyknełaś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.10.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 rASIA, okna miałam zamówione. Miały być z PCV, w barwach biało-grafitowych, wewnętrznie-zewnętrznych. Przy wycenie wynikły komplikacje natury finansowej. Wyjaśniam za przydomek grafitowe trzeba nam dopłacić sporo. Toteż wróciliśmy z moim mężem do wersji pierwotnej, tj.okien aluminiowych. I nakazałam całej mojej 3-osobowej rodzinie popatrzeć na Twoje przepiękne okna, koloru wiadomo jakiego. Wszyscy orzekli że są przepięknej urody. I takie jutro zamawiać będziemy. A jak wyjdzie źle, to będzie na Ciebie :rolleyes: No to nie wiem, czy ja dzisiaj zasnę w ogóle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Na dzwonienie??? Na oglądanie się za chłopami z zakazanymi facjatami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.10.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Rasiu to Księciunio się wypiął na ogród, a Ty nie cyknełaś fotki? Lepiej że nie... był w ślicznej czerwonej kowbojskiej pidżamce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ale ja już za stara jestem :) Doświadczona, doświadczona a nie stara ( w tym miejscu powinna się pojawić emotka pukająca się w łeb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Doświadczona, doświadczona a nie stara ( w tym miejscu powinna się pojawić emotka pukająca się w łeb) Ty to jak zwykle umiesz się zachować :) Już się za Tobą stęskniłam, wiesz :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.10.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Na oglądanie się za chłopami z zakazanymi facjatami :) Na to nigdy nie będziemy za stare...... chociaż, to podobno facetom na starość oglądanie się i patrzenie jedynie zostaje... Właśnie wyszli ode mnie stolarze... będę miała jednak śliczny szary lacobel na ścianie w kuchni. Dwie dodatkowe półki w garderobie na dole i śliczną szafkę na buty, służącą jako ława przy wejściu. Tylko nie wiem kiedy, bo kasy brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.10.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Lepiej że nie... był w ślicznej czerwonej kowbojskiej pidżamce... ojojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Na to nigdy nie będziemy za stare...... chociaż, to podobno facetom na starość oglądanie się i patrzenie jedynie zostaje... Właśnie wyszli ode mnie stolarze... będę miała jednak śliczny szary lacobel na ścianie w kuchni. Dwie dodatkowe półki w garderobie na dole i śliczną szafkę na buty, służącą jako ława przy wejściu. Tylko nie wiem kiedy, bo kasy brak... Łaaaaaaaaaaa Pięknie będzie Kasa rzecz nabyta :) Wiesz, dziś moje starsze skończyło 19 lat ... takie tam mnie naszły przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.10.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Łaaaaaaaaaaa Pięknie będzie Kasa rzecz nabyta :) Wiesz, dziś moje starsze skończyło 19 lat ... takie tam mnie naszły przemyślenia O jejciu! Nooo STO LAT przeszczęśliwe Mu przekaż od raśki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Przekazane - i przekazuję zwrotnie podziękowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts