nitubaga 07.10.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 cfaniara... ale zazdroszcze... bo solid to tylko solid... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.10.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Dzisiaj miałam bardzo dobry dzień! Jutro przyjeżdża pan do ogrodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.10.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Rasia no nie mów, że o robote chodzi? No niiiee... Ale o inną formę zastrzyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 No niiiee... Ale o inną formę zastrzyku... I tego Ci życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.10.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Dziękuję Nefciu! Dziękuję Wam Wszystkim! Dziś już jestem pełna optymizmu i wiary w to, że był to absolutnie pojedynczy i przypadkowy incydent... ale teraz już tak łatwo czujności nie stracę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 No niiiee... Ale o inną formę zastrzyku... ja też życzę z całego serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.10.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Rasiu, grunt to optymizm i nie zamartwiać się na zapas, wiadomo czujność tak, ale paranoji mówimy zdecydowane nie Sciskam i życzę żeby już nic podobnego nigdy się nie zdarzyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 08.10.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Witam Nie wiem czy już się kiedyś ujawniłam ale jak nie to robie to teraz. Bardzo mi przykro z powodu tego incydentu, oni chyba nie wiedzą z jaką groźną kobietą mają do czynienia (no Twój awatar mówi sam za siebie). Życzę Ci aby już nigdy Ciebie i wszystkich forumowiczów to nie spotkało. Miłej i owocnej transakcji (bo chyba masz to napisane w stopce) Ps. No a domek też świetny (twoja kuchnia i drzwi to moja inspiracja - no i kamyczki w żywicy - marzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Raśka ja Cię pozdrawiam serdecznie i więcej takich przeżyć nie życzę!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 cześć Rasiulka jak humorek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.10.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Lidszu, Irmo, Konieczki, Kamyczku, dziękuję za dobre słowo. Nie poddałam się. Jestem znowu pełna optymizmu. Wusiu, humorek całkiem, całkiem... Dzisiaj posadziłam 5 drzewek owocowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Tylko 5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.10.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 ja też sobie posadzę w tym roku parę drzewek i co ma być to będzie... rasiu - buźka i oczyść skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.10.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 cześć rasia, dawno mnie tu nie było ... więc poświęciłem trochę czasu na przeczytanie kilku stron Twoich komentarzy dotyczących próby włamania czy też "rekonesansu" ... bo wg mnie to byli amatorzy. Modus operandi "materialnych" złodziei raczej nie przewiduje wchodzenia do "obiektu" przy zapalonych światłach i mieszkańcach w środku. Oni dokładnie wiedzą ile można dostać za okradzenie domu a ile za ewentualne uszkodzenia ciała, nie mówiąc o czymś gorszym. Zdarza się bardzo rzadko, że "złodzieje" idą na całego i wchodzą bez względu na warunki. Jeżeli już to zazwyczaj mają zlecenie na znalezienie czegoś ważnego ... ale domyślam się, że Ciebie to nie dotyczy. Sytuacja, którą przeżyłaś była na pewno stresująca ...współczuję Ci ..... ale nie zakoduj jej w swojej pamięci bo zaczniesz się niepotrzebnie nakręcać. Niedojrzali złodzieje podejmują różne próby ... zazwyczaj niedojrzałe A co do pozwolenia na broń to mogę Ci dokładnie opisać warunki jakie musisz spełniać aby ją dostać ... Gdybyś była zainteresowana przypomnij mi się jutro wieczorem. Będę on-line po 18 ... Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.10.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Cześć Gwoździku! Dzięki! Też tak myślę.... Irmuś, skrzynkę opróżniłam. A będzie pięęęknie u Ciebie, bo już jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.10.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 OOoo owocki będą u Rasi w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.10.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 OOoo owocki będą u Rasi w przyszłym roku Jejku, jak bardzo bym chciała! W tym roku miałam już pierwsze poziomki, truskawki, duuużo jagód amerykańskich i winogronka. A posadziłam trzy jabłonki, wiśnię i śliwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.10.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Rasiulka, wpadłam nadrobić zaległości w komentsach i dopiero dowiedziałam się, co Cię spotkało Bardzo współczuję i mam nadzieję, że na tym koniec tego typu przeżyć. Dobrze, że nic Wam się nie stało, bo domele to wyjątkowo bezwzględny typ złodzieja. Nie muszę chyba pisać, że po tym jak się nieco przyzwyczaiłam mieszkać w krzakach to znowu mam stracha... Idę chyba piąty raz zrobić obchód i sprawdzić drzwi i okna... Ściskam mocno i spokojnej nocy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Jejku, jak bardzo bym chciała! W tym roku miałam już pierwsze poziomki, truskawki, duuużo jagód amerykańskich i winogronka. A posadziłam trzy jabłonki, wiśnię i śliwę. Wię cej wiś ni , wię cej wiś ni , wię cej wiś ni - na wiśniówkę :) Cmooooooooooooook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.10.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Wię cej wiś ni , wię cej wiś ni , wię cej wiś ni - na wiśniówkę :) Cmooooooooooooook Baaaaaaaaaaardzo, baaaaaaaaaaaaaardzo, baaaaaaaaaaaardzo dziękuję!!! Zrobiłaś nam cudowną niespodziankę!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts