Nefer 15.02.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A tak swoją drogą to ciekawe kiedy ostatni raz dostałyście lizaki Daaaaaaaawno Wczoraj Od Kamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 zapomniałam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.02.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 15.02.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Sama se kupowałam jak palenie rzucałam Z rok temu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.02.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Sama se kupowałam jak palenie rzucałam Z rok temu będzie. nie chodziło o kupowanie tylko o dostanie he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 15.02.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 I to jeszcze, że od mężczyzny no nie. I na walentynki. Tym większe wydarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 I to jeszcze, że od mężczyzny no nie. I na walentynki. Tym większe wydarzenie Madzia, czy ja Ci już mówiłam, że Twój dom będzie piękny ? Szalenie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Duchu, Ty jesteś największym fenomenem socjologicznym żeś przyjechał taaki kawał! Pozdrowienia dla Kolegi. Dobrosiu, Twoja karpatka śniła mi się w nocy! Szkoda, że na tiramisu się nie załapałam... Rasiu mozemy sie wymienic doswiadczeniami smakowymi. Ja sie nie załapałam na karpatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 15.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dziękuję najmocniej Ja na razie nie wiem co z tego jaja się wykluje. Termin odbioru wizualizacj początek przyszłego tygodnia - zobaczymy Mocno mnie zkonfudowała zmiana z jednospadowego na dwu - człowiek to się jednak szybko przyzwyczaja nawet do tak ulotnych rzeczy jak projekt domu który nie istniał i nie zaistnieje. Ale wczoraj się utwierdziłam, że dwustronny kominek to świteny modern-domowo-ognioskowy pomysł i że okna wszędzie gdzie się da to jest to:). No ale co do okien to Twoja salono-jadalnia też się głównie z nich składa, więc jak widać frontem to świata i światła to jest to. Świetne też są wysokie wcięcia - salon z antresolą jak u Ciebie, albo ogród zimowy Rasi. Ech muszę zadbać o rozsądną wysokość w domu, bo już pięter ciąć nie będę. Jakież pożyteczne są takie wizytu domowe. Jeszcze raz dzięki Rasia za imprezkę z oprowadzeniem, a Wszystkim dzięki za wyczerpujące informacje dla żółtodzioba - pasożyta informacyjnego. Z forum to chyba trochę tak jak z rodziną - czerpie się od rodziców, żeby oddać dzieciom. Kto wie, może kiedyś i nasze dzieciaki będą z forum budować i ta nowo powstała tradycja im pomoże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 15.02.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A od Myszy to ja się powinnam uczyć pogodne dzieci robić Jest jakaś jakiś sposób na to? Może trzeba lizaków dużo jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A od Myszy to ja się powinnam uczyć pogodne dzieci robić Jest jakaś jakiś sposób na to? Może trzeba lizaków dużo jeść? wydaje mi sie ze to bylo niezalezne odemnie, znaczy nie mialam na to zadnego wpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dziękuję najmocniej Ja na razie nie wiem co z tego jaja się wykluje. Termin odbioru wizualizacj początek przyszłego tygodnia - zobaczymy Mocno mnie zkonfudowała zmiana z jednospadowego na dwu - człowiek to się jednak szybko przyzwyczaja nawet do tak ulotnych rzeczy jak projekt domu który nie istniał i nie zaistnieje. Ale wczoraj się utwierdziłam, że dwustronny kominek to świteny modern-domowo-ognioskowy pomysł i że okna wszędzie gdzie się da to jest to:). No ale co do okien to Twoja salono-jadalnia też się głównie z nich składa, więc jak widać frontem to świata i światła to jest to. Świetne też są wysokie wcięcia - salon z antresolą jak u Ciebie, albo ogród zimowy Rasi. Ech muszę zadbać o rozsądną wysokość w domu, bo już pięter ciąć nie będę. Jakież pożyteczne są takie wizytu domowe. Jeszcze raz dzięki Rasia za imprezkę z oprowadzeniem, a Wszystkim dzięki za wyczerpujące informacje dla żółtodzioba - pasożyta informacyjnego. Z forum to chyba trochę tak jak z rodziną - czerpie się od rodziców, żeby oddać dzieciom. Kto wie, może kiedyś i nasze dzieciaki będą z forum budować i ta nowo powstała tradycja im pomoże . Co racja to racja... ja też jeszcze się uczę... Wklejaj Magda te wizualizacje, bo mi się straszniście pierwsza wersja Twojego domku podobała i z niepokojem wyglądam drugiej... Mysia, ta karpatka jest nieopisywalna... ale lepszej w życiu nie jadłam jakiem miłośniczka karpatek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Rasia - jeszcze raz serdeczne buźkole za gościnę Zajefajne spotkanko - Dzięki Wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na nim obecnym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żałuję że nie mogłam być dłużej mam nadzieję że jeszcze będzie okazja nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Rasia - jeszcze raz serdeczne buźkole za gościnę Zajefajne spotkanko - Dzięki Wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na nim obecnym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żałuję że nie mogłam być dłużej mam nadzieję że jeszcze będzie okazja nastepnym razem Miło było!!! Pamiętasz? Miałaś mi coś przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mysia, ta karpatka jest nieopisywalna... ale lepszej w życiu nie jadłam jakiem miłośniczka karpatek!!! o rety jak ja lubie słodkości, chyba zaraz zaczne wymieniac Ja kiedys robiłam karpatke raz- produkt finalny nazwałam lawina w karpatach. To była dobra nazwa.Taka zajebista mi wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Rasia - jeszcze raz serdeczne buźkole za gościnę Zajefajne spotkanko - Dzięki Wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na nim obecnym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żałuję że nie mogłam być dłużej mam nadzieję że jeszcze będzie okazja nastepnym razem Miło było!!! Pamiętasz? Miałaś mi coś przesłać Projekt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Rasia - jeszcze raz serdeczne buźkole za gościnę Zajefajne spotkanko - Dzięki Wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na nim obecnym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żałuję że nie mogłam być dłużej mam nadzieję że jeszcze będzie okazja nastepnym razem Miło było!!! Pamiętasz? Miałaś mi coś przesłać Projekt?? www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no kurcze - z podpowiedzi i tak gucio bo nie wiem olśnij mnie bo chyba w ciemną chmurę wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.02.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Rasieńko - dzięki za wspaniale spędzoną sobotę Boooszzzzzzzze jak dawno tak dużo do łez się nie śmiałam co na sobotnim spotkanku Cudnie było No qurka uwielbiam się z Wami spotykać :D Dom masz rewelacyjny Kominek super - na żywca wygląda jeszcze lepiej niż na fotkach Szkoda tylko, że nie udało mi się poznać Filipa Ucałuj go w nocha ode mnie Dobroszko - proszę o przepis na karpatkę :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dzien dobry/.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts