BetaGreta 15.10.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Rasiu, dzięki za kciuki. Poproszę jeszcze chwilkę je potrzymać , będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Rasiu, dzięki za kciuki. Poproszę jeszcze chwilkę je potrzymać , będę wdzięczna Raśki kciuki są cudne Mam decyzję JAK NAJBARDZIEJ PO NASZEMU Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.10.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 kolory cudne. pieknie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.10.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Raśki kciuki są cudne Mam decyzję JAK NAJBARDZIEJ PO NASZEMU Dzieki To tym bardziej proszę o jeszcze Malka, fajnie, że wyszło po Waszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 ooo czy fajnie to się dopiero okaże Mój dziadek mówił "uważaj o czym marzysz bo moze się spełnić : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.10.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Jest jeszcze takie: "Bóg chcąc nas ukarać spełnia nasze marzenia..." Mimo to, mam nadzieję, że w tym przypadku będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.10.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 a moja koleżanka mówiła, ze marzenia się spełniają w wyrodniałej formieu mnie się to potwierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Rasieńko, cudniaście wyszła łazienka Gratulacje Jak się patrzę na zdjęcia, to mam od razu ochotę wskoczyć do tej wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.10.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Hm, pisałam tu post po południu, a tu patrzę - nie ma! Ale tylko chciałam napisać, że Twoja łazienka bardzo mi się podoba. Co jest tym dziwniejsze, że raczej nie lubię łuków i zaokrągleń... ...chyba zmienię upodobania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Hm, pisałam tu post po południu, a tu patrzę - nie ma! Ale tylko chciałam napisać, że Twoja łazienka bardzo mi się podoba. Co jest tym dziwniejsze, że raczej nie lubię łuków i zaokrągleń... ...chyba zmienię upodobania! Nie musisz zmieniać... Ja też nie lubię łuków i zaokrągleń... ale czasem lubię fale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Rasieńko, cudniaście wyszła łazienka Gratulacje Jak się patrzę na zdjęcia, to mam od razu ochotę wskoczyć do tej wanny Toście się z Monią zmówiły! Opowiem Wam bajkę o małej wannie jak ją rozdziewiczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Rasiu, dzięki za kciuki. Poproszę jeszcze chwilkę je potrzymać , będę wdzięczna Cały czas zaciskam... ... Raśki kciuki są cudne Mam decyzję JAK NAJBARDZIEJ PO NASZEMU Dzieki ... a tu już puściłam... BRAWO!!! i BUZIAKI! kolory cudne. pieknie wyszło! Kochana, bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.10.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Toście się z Monią zmówiły! Opowiem Wam bajkę o małej wannie jak ją rozdziewiczę... A foty z tego rozdziewiczania beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.10.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 A foty z tego rozdziewiczania beda? Z tym to już do Księciunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Z tym to już do Księciunia... Dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 18.10.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Wow! Łazienka piękna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Rasiu łazienka wyszła zaje fajnie Czy Ty wiesz, że masz skrzynkę zapchaną??? I czy Ty wiesz, ze jesteś u mnie w sobotę.... I nie ma to tamto... To Ty byłaś ta kierowniczka zamieszania z salonem.... Zapraszam i księciunia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Rasiu, cuuuuuuuuuuuuudna łazienka :)Powtarzam się, ale co zrobić Tak mi się normalnie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Mazo, Arniko, Nelciu... moja dziękować, dziękować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Rasia, mow szybko, ktorego grudnia do mnie przyjezdzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts