an.i 01.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 piękny wiersz:)i taki potrzebny w tym czasie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Życzę Ci, abyś odnalazła: w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia, a w sobie miłość. http://us.123rf.com/400wm/400/400/victoo/victoo0708/victoo070800085/1414801-lub-dekoracyjny-bukiet-zielone-chryzantemy-z-pere.jpg WiG Wiersz piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.11.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Rasiu ... omal nie przegapiłam ... nie darowałabym sobie ... wszystkiego najlepszego .... ... z tą czernią 50 metrową to serio ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.11.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Wiersz bardzo "rozsądny".... nie pamiętam, w którym kraju w ten dzień na cmentarzach się zoastawia jedzenie i napoje na grobach, chyba nawet wskazane jest się "weselić"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Asia, tutaj też dla ciebie zostawię życzenia wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i dużo uśmiechu http://bi.gazeta.pl/im/4/6601/z6601974X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Wiersz bardzo "rozsądny".... nie pamiętam, w którym kraju w ten dzień na cmentarzach się zoastawia jedzenie i napoje na grobach, chyba nawet wskazane jest się "weselić"? Meksyk i tego typu.. tylko dlaczego tak trudno wcielić to w życie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ja spóźniona, ale dołączam się do wszystkich życzeń.Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.11.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Meksyk i tego typu.. tylko dlaczego tak trudno wcielić to w życie..Ludzie nie do końca chyba wierzą, że zmarłym teraz jest lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ludzie nie do końca chyba wierzą, że zmarłym teraz jest lepiej? W to moze i wierza, ale czuja sie samotni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.11.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 W to moze i wierza, ale czuja sie samotni... To akurat rozumiem, chyba trudno jest być tak altruistycznym, żeby cieszyć się, gdy odczuwa się brak. Ok, nie będę się wymądrzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 To akurat rozumiem, chyba trudno jest być tak altruistycznym, żeby cieszyć się, gdy odczuwa się brak. Ok, nie będę się wymądrzać... Alez wymadrzaj sie, chetnie poslucham... Ogolnie malo o tym mowimy, smierc jest ciagle tabu, moze byloby nam troche lzej? Niewierzacy maja jeszcze bardziej przekichane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.11.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 To nie tylko tabu, ja nie mowie bo nie chce zapeszyc ... moze to glupie ale daje jakies tam zludzenia, ktorych u mnie akurat juz nie powinno byc.- ot ludzka natura ktora sie broni zeby nie bylo ciezko - na zasadzie o czym sie nie mowi tego nie ma albo nie wywoluj wilka z lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.11.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) Ale temat nikogo nie ominie. Tylko, jak jest "blisko", to nie chce się mówić, bo człowiek chciałby oddalić tę "konfrontację". Mam podobnie, szczególnie teraz, gdy Mama choruje.. Tylko że jak myślę o Tacie, który zmarł 3 lata temu, to mi się same dobre, miłe i przyjemne rzeczy przypominają I jakaś taka pogodna jestem nad tym grobem, staram się jednak opanować, bo to innych może uraża. Fakt, że najbardziej brak mi rozmów. Ja zresztą czasem nadal mówię, tylko nikt mi nie odpowiada... Edytowane 2 Listopada 2010 przez sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ale temat nikogo nie ominie. Tylko, jak jest "blisko", to nie chce się mówić, bo człowiek chciałby oddalić tę "konfrontację". Mam podobnie, szczególnie teraz, gdy Mama choruje.. Tylko że jak myślę o Tacie, który zmarł 3 lata temu, to mi się same dobre, miłe i przyjemne rzeczy przypominają I jakaś taka pogodna jestem nad tym grobem, staram się jednak opanować, bo to innych może uraża. Fakt, że najbardziej brak mi rozmów. Ja zresztą czasem nadal mówię, tylko nikt mi nie odpowiada... ... ale słucha... Ja często chodzę do mojej Babci... zapalam papierosa, pociągam łyk z piersiówki i gadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.11.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ... ale słucha... Ja często chodzę do mojej Babci... zapalam papierosa, pociągam łyk z piersiówki i gadam... Słucha i się cieszy... ale z piersówką to nie próbowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Słucha i się cieszy... ale z piersówką to nie próbowałam... Z piersiowka na pewno lepiej dociera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Z piersiowka na pewno lepiej dociera. powodów może być mnóstwo i zawsze wszystkie dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nooo ja nie palę... a nad grób mamy nie chodzę z piersiówką... bo zawsze jadę samochodem...Ale dla mnie to Ona zawsze jest gdzieś obok.... Słyszę jak mówi do mnie Wiolciiiiiuuuu.... nigdy inaczej....Zawsze mnie pilnuje.... Ale bardzo mi Jej jednocześnie brakuje..... Bardzo mi smutno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 bo z czasem Wiolciu to tylko mniej boleć może ale tęsknota ta sama a nawet większa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.11.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Rasia...ale lazienka!! Pieknosci!! a bidet i kibelek maja inne podlogi? fajnie...ciekawie... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts