Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edysiu, słońce! Popatrz jak nieśmiałe acz piękne promyczki przebijają się zza pupy i uszu Twojego słonia...:) Ten rok już się kończy. W następnym będzie z pewnością lepiej! :)

Przyjedź do mnie, usiądziemy przy kominku, pogadamy...:)

Rasiu witam, chcialm tez i ciebie podpytac o wenylacje mechaniczna. kto ci instalowal, jakiej firmy i czy przede wszystkim jestes zadowolona z niej..

Na razie mam tylko rozprowadzone przewody wentylacyjne, centralę będę montować na przełomie listopada/grudnia. Prowadzę właśnie negocjacje...;)

Rasiu,

przekopalam Twoj dziennik za pstryczkami. Wszedzie widze biale.

Co masz w szarej lazience ze stalowa umywalka?

A jakie masz kontakty, no w kuchni widac biale na zdjeciu? Tez B7?

W szarej łazience są chromowe Marteny

http://img168.imageshack.us/img168/7466/domdrzwiazienkakuchnia0.png

A wszędzie na dole są B7 z białym szkłem i kilka grafitowych do osobnego obwodu z agregatu, oprócz /chwilowo/ właśnie ściany pod oknem kuchennym, bo jeszcze nie wiem czy będzie tam szyba, czy fototapeta i pstryczki będę dobierać do ściany.:)

B7 są u mnie w dzienniku na 6 stronie, post 214, tam są w zbliżeniu.

A tu widać dwa włączniki i jeden kontakt /właśnie grafitowe szkło/:

http://img140.imageshack.us/img140/1199/img0821pf.jpg

aaaa...czyli metoda na system szaro/bialy jest:D

...te kuchenne gniazdka wlasnie wydawaly mi sie, ze sa inne, ale zwatpilam w moja pamiec, bo juz tyle tego ogladalismy w krotkim czasie, ze nie bylam pewna;)

w wolnej chwili pstrykinij szaro/biale gniazdko...prosze...bardzo prosze:D:D pieknie bardzo prosze:D:D:D

Zapomniałam o swoim dzienniku, zapomniałam o komentarzach... w domku prawie nic się nie zmienia... miał dziś przyjechać pan od ogrodzenia, ale nie przyjechał...:(

Za to wczoraj mój "święty" elektryk zamontował listwę led pod świetlikiem i teraz to mój dach widać najlepiej... z helikoptera...;)

Mam też nową wylewkę do wody z filtra! :D

W nieskończonej łazience nic a nic nie drgnęło...:(

W ogrodzie grzęzawisko...:(

Nie mogę doczekać się wiosny!!!

Zapomniałam o swoim dzienniku, zapomniałam o komentarzach... w domku prawie nic się nie zmienia... miał dziś przyjechać pan od ogrodzenia, ale nie przyjechał...:(

Za to wczoraj mój "święty" elektryk zamontował listwę led pod świetlikiem i teraz to mój dach widać najlepiej... z helikoptera...;)

Mam też nową wylewkę do wody z filtra! :D

W nieskończonej łazience nic a nic nie drgnęło...:(

W ogrodzie grzęzawisko...:(

Nie mogę doczekać się wiosny!!!

NO wiesz ??????????? Chyba karny telefon wykonam normalnie ...

Ale już nie marudź nooooooooo :) Zaraz Boże Narodzenie - wiesz jak będzie pięknie ? :)