Edmar70 05.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Rasiu wciąż twój dom mnie oczarowuje. ŁĄzienka przepiękna!!!! Właśnie jeszcze raz przeleciałam twoją galerię, lubię sobie do niej powracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Dzięki Mayu. Kibelek jest już w części "prysznicowej", czyli ma mozaikę. Edyś! Strasznie dawno Cię nie było! Mam nadzieję, że wszystko oki. Widziałam Twój cudny domek po zmianach i już w pełnym rozkwicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.11.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Oj Rasiu, powiem tylko tyle, chcę aby ten rok sie już skończył.http://emotikona.pl/emotikony/pic/19icon_sad2.gif Z nadzieją, że kolejny będzie lepszy.Ale co tam, popatzrę na twój domek i od razu mi lepiej.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Edysiu, słońce! Popatrz jak nieśmiałe acz piękne promyczki przebijają się zza pupy i uszu Twojego słonia... Ten rok już się kończy. W następnym będzie z pewnością lepiej! Przyjedź do mnie, usiądziemy przy kominku, pogadamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 08.11.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Rasiu witam, chcialm tez i ciebie podpytac o wenylacje mechaniczna. kto ci instalowal, jakiej firmy i czy przede wszystkim jestes zadowolona z niej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Rasiu witam, chcialm tez i ciebie podpytac o wenylacje mechaniczna. kto ci instalowal, jakiej firmy i czy przede wszystkim jestes zadowolona z niej.. Na razie mam tylko rozprowadzone przewody wentylacyjne, centralę będę montować na przełomie listopada/grudnia. Prowadzę właśnie negocjacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.11.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Rasiu jesteś przekochaną duszyczką.http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.11.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Rasiu,przekopalam Twoj dziennik za pstryczkami. Wszedzie widze biale.Co masz w szarej lazience ze stalowa umywalka?A jakie masz kontakty, no w kuchni widac biale na zdjeciu? Tez B7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.11.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Rasiu, przekopalam Twoj dziennik za pstryczkami. Wszedzie widze biale. Co masz w szarej lazience ze stalowa umywalka? A jakie masz kontakty, no w kuchni widac biale na zdjeciu? Tez B7? W szarej łazience są chromowe Marteny http://img168.imageshack.us/img168/7466/domdrzwiazienkakuchnia0.png A wszędzie na dole są B7 z białym szkłem i kilka grafitowych do osobnego obwodu z agregatu, oprócz /chwilowo/ właśnie ściany pod oknem kuchennym, bo jeszcze nie wiem czy będzie tam szyba, czy fototapeta i pstryczki będę dobierać do ściany. B7 są u mnie w dzienniku na 6 stronie, post 214, tam są w zbliżeniu. A tu widać dwa włączniki i jeden kontakt /właśnie grafitowe szkło/: http://img140.imageshack.us/img140/1199/img0821pf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.11.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 aaaa...czyli metoda na system szaro/bialy jest:D ...te kuchenne gniazdka wlasnie wydawaly mi sie, ze sa inne, ale zwatpilam w moja pamiec, bo juz tyle tego ogladalismy w krotkim czasie, ze nie bylam pewna;)w wolnej chwili pstrykinij szaro/biale gniazdko...prosze...bardzo prosze:D:D pieknie bardzo prosze:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.11.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Zapomniałam o swoim dzienniku, zapomniałam o komentarzach... w domku prawie nic się nie zmienia... miał dziś przyjechać pan od ogrodzenia, ale nie przyjechał... Za to wczoraj mój "święty" elektryk zamontował listwę led pod świetlikiem i teraz to mój dach widać najlepiej... z helikoptera... Mam też nową wylewkę do wody z filtra! W nieskończonej łazience nic a nic nie drgnęło... W ogrodzie grzęzawisko... Nie mogę doczekać się wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 spokojnie nadejdzie wiosna jak co roku pomysl o niej i usmiechnij sie pozdrowka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.11.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Cześć Duchaty!!! Fajnie, że zajrzałeś do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Cześć Duchaty!!! Fajnie, że zajrzałeś do mnie. zawsze milo milych ludzi poczytac:)wiec miedzy innymi twoje komentarze ..jak juz jestem na forum a bywam niezwykle rzadko to pozycja obowiazkowa dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Rasiulka u nas pogoda jak na wiosnę przyjedź do mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.11.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Rasiulka u nas pogoda jak na wiosnę przyjedź do mnie:) U mnie też wiosna... pod jednym względem... chwasty wyłażą mi nowe z błota...http://forum.muratordom.pl/images/smilies/bash.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.11.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 cześć a u mnie ślimaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 jak Ty w lesie na piachu błoto mieć możesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Zapomniałam o swoim dzienniku, zapomniałam o komentarzach... w domku prawie nic się nie zmienia... miał dziś przyjechać pan od ogrodzenia, ale nie przyjechał... Za to wczoraj mój "święty" elektryk zamontował listwę led pod świetlikiem i teraz to mój dach widać najlepiej... z helikoptera... Mam też nową wylewkę do wody z filtra! W nieskończonej łazience nic a nic nie drgnęło... W ogrodzie grzęzawisko... Nie mogę doczekać się wiosny!!! NO wiesz ??????????? Chyba karny telefon wykonam normalnie ... Ale już nie marudź nooooooooo Zaraz Boże Narodzenie - wiesz jak będzie pięknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.11.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 jak Ty w lesie na piachu błoto mieć możesz:) To się chyba nazywa kurzawka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts