Nefer 28.11.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 U mnie biaaaaaaaaaaało i cuuuuuuuudnie za oknem!!! :D Tylko nie wiem, czy teraz będzie można zamontować ogrodzenie... Spoko - byleby nie padało za bardzo. BO spawać trzeba i może kopnąć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.11.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 No właśnie - tak kojarzyłam Rasiu, że szukasz czegoś podobnego jak ja. Szara? Jak to wychodzi cenowo? Nie wiem, czy ma sens interesowanie się tym panem, jeśli chodzi o Wielkopolskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 No właśnie - tak kojarzyłam Rasiu, że szukasz czegoś podobnego jak ja. Szara? Jak to wychodzi cenowo? Nie wiem, czy ma sens interesowanie się tym panem, jeśli chodzi o Wielkopolskę... Miała być szara, ale będzie chyba antracytowa, żeby był większy kontrast między betonem a siatką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Spoko - byleby nie padało za bardzo. BO spawać trzeba i może kopnąć .. Właśnie potrzebuję na gwałt RALownika do przymiarki, bo do jutra muszę podać kolor!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 buu nie mam może Irma ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.11.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Miała być szara, ale będzie chyba antracytowa, żeby był większy kontrast między betonem a siatką... Na pewno wyjdzie super! A podzielisz się tym panem Markiem? Czy może działa tylko lokalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Na pewno wyjdzie super! A podzielisz się tym panem Markiem? Czy może działa tylko lokalnie? Wiesz... myślę że działa tylko lokalnie... ale zapytać się jutro zapytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Witaj rasiu, wpadłam z rewizytą I co widzę??? PIĘKNIE! Niby nie moje klimaty, ale chętnie bym trochę pomieszkała, a na herbatkę to już wpadła na pewno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Właśnie potrzebuję na gwałt RALownika do przymiarki, bo do jutra muszę podać kolor!!! Stary ? Masz go niedaleko. Nie masz jakiegoś salonu okien alu niedaleko ? A może weź taki jak masz okna i bramę (pewnie jest numer w umowie albo na towarze). W necie kiepsko widać : http://mojdom.nazwa.pl/testy/Ral/ral.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2010 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 No właśnie boję się, że monitor przekłamuje... A miał być kolor okien i numerek znam, ale Księciunio postawił wczoraj veto i powiedział, że ma być prawie czarny! Ale nie czarny, nie, nie... bo wiesz, że prawie robi różnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Jak sie od Ciebie jedzie z stronę miasta - hihihi - to chyba są jakieś okna. A pan Marek nie ma Rala ? Każda drukarnia tez ma Rala. strzelam : 7021, 7022 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2010 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Witaj Agawi! To co - wstawiać wodę na herbatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2010 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Jak sie od Ciebie jedzie z stronę miasta - hihihi - to chyba są jakieś okna. A pan Marek nie ma Rala ? Każda drukarnia tez ma Rala. strzelam : 7021, 7022 ? No popatrz! Trafiłaś!!! 7022 - Księciuniowe, ale czy ono na pewno w ciepłą szarość wchodzi? Bo wiesz, nie chcę żeby mi zęby zgrzytały tak to połączę z betonem... Więc muszę podjechać jutro gdziebądź i wyprosić wzornik na chwil parę i przyłożyć do krawężnika choćby na ulicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Spokojnie gdzieś wygarniesz. Zadryndaj do Starego albo podjedź. A jak nie on to na pewno wie kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witaj Rasiu Ja tym razem w sprawie ceramiki w łazienkach ( w ramach przypomnienia kiedyś byłam w sprawie kuchni ) widzę w dolnej łazience kibelek i bidet roca hall i tu pytanie czy jesteś zadowolona, czy wygodne itp. Podobają mi się jeszcze te okrąglutkie w łazience z drewnianą podłogą, co to za firma? dodam że łazienka mój ideał Poszukuję do jednej łazienki kanciastych kształtów, a do drugiej okrągłych, stąd moje pytania. Niezmiennie się zachwycam i wpadam do Ciebie po cichutku;) Pozdrawiam Marta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.11.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 (edytowane) rasia sprawdz dobrze ten kolor - mi sie osobiscie na oko wydaje ze bedzie wpadal w niebieskawy - ja mam drzwi 7011 i jest w sloncu niebieski a niby srebrny-szary mial byc a z tego co widze na ral - to one jakby byly z jednej bazy. Ja bede przemalowywac, bo mnie wnerwia na 7039Dla mnie bardziej cieply bylby 8019 - ale jak nie zobaczysz w realu to ciezko cos podpowiedziec. Edytowane 29 Listopada 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.11.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witaj Rasiu Ja tym razem w sprawie ceramiki w łazienkach ( w ramach przypomnienia kiedyś byłam w sprawie kuchni ) widzę w dolnej łazience kibelek i bidet roca hall i tu pytanie czy jesteś zadowolona, czy wygodne itp. Podobają mi się jeszcze te okrąglutkie w łazience z drewnianą podłogą, co to za firma? dodam że łazienka mój ideał Poszukuję do jednej łazienki kanciastych kształtów, a do drugiej okrągłych, stąd moje pytania. Niezmiennie się zachwycam i wpadam do Ciebie po cichutku;) Pozdrawiam Marta. o i ja sie podłącze - bo już prawie ten hall zamawiam do górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julifra 30.11.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam,potrzebuje zrobic badanie kamera termowizyjna mojego domku. googlujac widze, ze robilas takie badanie, ale nie wyrzucilo mi namiarow na danego speca. czy moglabys sie podzielic takimi namiarami?dziekuje z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.11.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Spokojnie gdzieś wygarniesz. Zadryndaj do Starego albo podjedź. A jak nie on to na pewno wie kto Kupiłam dwie próbki... po 1 litrze, że też nie ma mniejszych! No ale obie są szaaare... to zawsze się przydadzą. Niech tylko mróz trochę zelży i przestanie padać, to jutro maluję słupki na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.11.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 rasia sprawdz dobrze ten kolor - mi sie osobiscie na oko wydaje ze bedzie wpadal w niebieskawy - ja mam drzwi 7011 i jest w sloncu niebieski a niby srebrny-szary mial byc a z tego co widze na ral - to one jakby byly z jednej bazy. Ja bede przemalowywac, bo mnie wnerwia na 7039 Dla mnie bardziej cieply bylby 8019 - ale jak nie zobaczysz w realu to ciezko cos podpowiedziec. 7022 jest na 100% szary, ciepły. Tylko mojemu Panu Markowi od ogrodzenia wydaje się być bardziej brązowy niż szary, więc na wszelki wypadek maznę sobie go na słupku już zabetonowanym obok betonu i będę na 100% pewna, że dobrze wybrałam. 7011 jest zimnym szarym i nie dziwię się, że wpada Ci w niebieski. Z cieplejszych to 7010 jest fajny i właśnie 7039. 8019, to już paleta brązów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts