rasia 30.11.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witaj Rasiu Ja tym razem w sprawie ceramiki w łazienkach ( w ramach przypomnienia kiedyś byłam w sprawie kuchni ) widzę w dolnej łazience kibelek i bidet roca hall i tu pytanie czy jesteś zadowolona, czy wygodne itp. Podobają mi się jeszcze te okrąglutkie w łazience z drewnianą podłogą, co to za firma? dodam że łazienka mój ideał Poszukuję do jednej łazienki kanciastych kształtów, a do drugiej okrągłych, stąd moje pytania. Niezmiennie się zachwycam i wpadam do Ciebie po cichutku;) Pozdrawiam Marta. Kibelki hall są całkiem fajne. Zwłaszcza, że można do nich kupić deskę do bidetu i do kibelka wolnoopadającą, a ja już bardzo przyzwyczaiłam się do tego udogodnienia i zdarza mi się trzasnąć strasznie deską u kogoś w gościach... A okrągłe to Subway V&B. Deska woonoopadająca jest do nich cholernie droga, ale śliczna... za to sama ceramika jest taniutka jak na V&B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.11.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam, potrzebuje zrobic badanie kamera termowizyjna mojego domku. googlujac widze, ze robilas takie badanie, ale nie wyrzucilo mi namiarow na danego speca. czy moglabys sie podzielic takimi namiarami? dziekuje z gory Robiłam u Maloberta, tak jak forumowa 78Mysza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.11.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jak mi się schody generalnie nie podobają, to jedynie Twoje na tym forum są w/g mnie ładne Ach gdyby jeszcze tak stopnie szklane "świeciły" - pamiętasz ... ? W sumie czekają mnie schody w garażu na strych, może pójdziemy na bogato pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.11.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 (edytowane) Pamiętam... chlip... chlip... ale wszystko jeszcze jest możliwe... No bogato, koniecznie na bogato i od razu świecące! Dzięki Majki za tak miłe słowa. Cały czas jeszcze nie mam wybranego reku i zupełnie nie wiem co wybrać... Edytowane 30 Listopada 2010 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.11.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Co do reku u nas jest Brink. Nie wiem, działa sobie Walczę z ociepleniem kanałów na strych ale idzie mi to okropnie wolno. Doszło np. nowe hobby - odśnieżanie domu pozdrowionka, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 A pod moim domkiem zjawiło sie dziś dwóch młodzieńców i odśnieżyli za dychu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.11.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 No widzisz, ja już drugi rok mam te same zainteresowania... tylko dach zostawiam Młodemu. A jak z głośnością Twojego Brinka? A efektywność? Nie nawiewa Ci zimnego powietrza przy takich mrozach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.11.2010 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Widzisz Nefcia, to są plusy mieszkania w mieście. U mnie na wieś pies i bez kulawej nogi nie się nie zapuszcza, żeby chociaż ogonem pomachać i odśnieżyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Widzisz Nefcia, to są plusy mieszkania w mieście. U mnie na wieś pies i bez kulawej nogi nie się nie zapuszcza, żeby chociaż ogonem pomachać i odśnieżyć... Na szczęście możemy obgonić własnymi dziećmi (za darmo ) jak cudze się nie napatoczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.12.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No widzisz, ja już drugi rok mam te same zainteresowania... tylko dach zostawiam Młodemu. A jak z głośnością Twojego Brinka? A efektywność? Nie nawiewa Ci zimnego powietrza przy takich mrozach? No ja Młodej jeszcze na dach nie wpuszczę Jest niesłyszalny na 1 biegu i 2, przy 3 słychać szum, ale chyba jeszcze oprócz testów nie włączałem. Cały czas chodzi na 1, na 2 włączam czasem rano i jak np. coś sie mocniej gotuje ( nie ma pochłaniacza jeszcze ). A zimne ... nawiewa Nie mam GWC więc nie ma co podgrzewać wstępnie powietrza, ale chyba przybędzie nagrzewnica elektryczna wstępnego powietrza i jak podocieplam kanały do końca to będzie inny komfort pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dzięki Majki! Nefcia, moje Młode codzienni wyjeżdżają do szkoły o 7.00, jak wracają jest już ciemno, do weekendu czekać nie będę, bo nie wyjadę autkiem z garażu... nie ma przebacz, łopatą muszę machać sama od rana. Właśnie wróciłam z drabiny... zrzucałam nawisy śnieżne i sople, bo mi cała rynna nad zimowym ogrodem zamarzła i leje się woda, po drodze zamarzając, po ramie okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.12.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Hej Rasia, pieknie u Ciebie w srodku...kuchnia zaprasza na goraca czekolade....mmmm...tak bardzo po domowemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.12.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Cześć Rasieńko Wiesz z tym odśnieżaniem, żebyś mieszkała bliżej - Kondzio dostał swoją własną mini łopatę i odśnieża wszystko i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 to ja zapraszam do siebie... każda silna męska ręka z łopatą w tejże na wage złota Hejka... ja jeszcze sopli nie mam, ale bacznie obserwuje moją elewacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 u mnie tak wieje i sypie że jutro do pracy mogę nie dojechać bo już dzisiaj nie mogłam przebić się pod blok takie zaspy usypało do rana to nie wiem co będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Hej Rasia, pieknie u Ciebie w srodku...kuchnia zaprasza na goraca czekolade....mmmm...tak bardzo po domowemu... U mnie po domowemu, to znaczy wszystko w porządku porozrzucane... Gorąca czekolada czeka na Ciebie w blokach startowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wiecie, że ja wczoraj złapałam się na tym, że nie zamknęłam wody ogrodowej, nie zwinęłam węży do podlewania, no i generalnie wszystko zawaliłam... Jedyne co mam na swoje usprawiedliwienie, to że nigdy wcześniej nie mieszkałam w domu, tylko w blokach i wiele takich organizacyjno-logistycznych spraw jest dla mnie kompletną nowością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.12.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ups.. muszę spytać, czy mąż zamknął wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Rasia spoko następnym rokiem dasz rade;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Witaj zasypana, wczorajsza nasza praca poszła na marne i znowu po kolana śniegu mamy. Kuchnię masz cudowną... i bardzo przytulną choć nowoczesną zarazem ale te piękne sople to okropność, czy to jakaś niedoróbka na dachu jest powodem, że się zbierają FIlip gania po śniegu, a moje wyjątkowo w tym roku niechętnie wyłażą na dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts