MonikaC 08.12.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Rasiu pochwyt czad!!!! I mocz palucha! Oby szybko się zagoił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Piękny pochwyt - ja się przestraszyłam i dałam krótki :) A Ty jesteś Kozaczka :) Fajnie się śpi w ogrodzonym domu, oj fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.12.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 swietny ten pochwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 08.12.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ogrodzenie miodzio ... chciałabym tez mieć i muszę mieć ostatni dzwonek na wiosnę bo Tequila pewnych rzeczy wyamaga ... gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ogrodzenie miodzio ... chciałabym tez mieć i muszę mieć ostatni dzwonek na wiosnę bo Tequila pewnych rzeczy wyamaga ... gratuluje No właśnie moje Dipsy bardzo zdziwione latają od bramy do furtek i nie mogą pojąć co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Piękny pochwyt - ja się przestraszyłam i dałam krótki :) A Ty jesteś Kozaczka :) Fajnie się śpi w ogrodzonym domu, oj fajnie :) Pochwyty są super! Pan Marek jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 swietny ten pochwyt Rasiu pochwyt czad!!!! I mocz palucha! Oby szybko się zagoił! Dzięki. Poszalałam i zrobiłam takie same do furtki wejściowej i do obu furtek przy śmietniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.12.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 I dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Uff :) Dobrze,że pan Mark jest super :) NIe widzę inaczej, żeby pochwyty były różne - to by wyglądało badziewiasto. Jak paluszek ??? Dziś jadę opłacić łóżko i jutro przyjeżdża :) Tralala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 piekne to ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 pochwyt jak zwykle u Ciebie.... może tylko zachwyt wywołać ale brama nie jest samonośna, czy źle widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Uff :) Dobrze,że pan Mark jest super :) NIe widzę inaczej, żeby pochwyty były różne - to by wyglądało badziewiasto. Jak paluszek ??? Dziś jadę opłacić łóżko i jutro przyjeżdża :) Tralala Ożesz orzeszku!!! Tralalala, to Ty będziesz jutro śpiewać łóżko rozdziewiczając jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 pochwyt jak zwykle u Ciebie.... może tylko zachwyt wywołać ale brama nie jest samonośna, czy źle widzę? Samonośna, a coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 piekne to ogrodzenie Cześć Kazik! Dzięki. :)Dopiero co dzisiaj rano byłam u Ciebie podglądać, czy wannę płytką znalazłaś, bo taką samą potrzebuje ktoś z mojej rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.12.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ożesz orzeszku!!! Tralalala, to Ty będziesz jutro śpiewać łóżko rozdziewiczając jak należy. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Samonośna, a coś nie tak? Jest, to dobrze (coś mi się popitoliło patrząc na fotkę ), bo jestem na etapie myślenia o bramie, i wyszło, że w naszych warunkach klimatycznych, jeśli przesuwana to tylko samonośna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Jest, to dobrze (coś mi się popitoliło patrząc na fotkę ), bo jestem na etapie myślenia o bramie, i wyszło, że w naszych warunkach klimatycznych, jeśli przesuwana to tylko samonośna Tak spojrzałam na zdjęcie, i faktycznie mogła Cię zmylić ta kostka jeszcze nie włożona na swoje miejsce, przez ten wszędobylski śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 pochwyty oszałamiające mam nadzieję, że paluszek szybko się zagoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Jest, to dobrze (coś mi się popitoliło patrząc na fotkę ), bo jestem na etapie myślenia o bramie, i wyszło, że w naszych warunkach klimatycznych, jeśli przesuwana to tylko samonośna Zdecydowanie samonośna... Mam w pracy taką na szynie .... od dawna nie działa Od opadów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts