Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś, Mazo, Nefciu, Mayu, ogromnie dziękuję! :lol:

Dzisiaj przyjechali Panowie do siłownika i w 20 minut z dostrojeniem pilotów załatwili sprawę tak, że działa wszystko jaktalala. :lol: :lol: :lol:

Jeszcze tylko Pan Elektryk podłączy w wolnym czasie mi zamek w furtce, bo ktoś kiedyś wyrwał mi z peszla kabelek i trzeba domofon rozkręcać i na nowo podłączać. No i będzie wtedy już komplecik furczeć, burczeć, choć bezszelestnie...;) ... nie przypuszczałam, że brama może być tak cicha.:)

Jeszcze tylko Pan Elektryk podłączy w wolnym czasie mi zamek w furtce, bo ktoś kiedyś wyrwał mi z peszla kabelek i trzeba domofon rozkręcać i na nowo podłączać. No i będzie wtedy już komplecik furczeć, burczeć, choć bezszelestnie...;) ... nie przypuszczałam, że brama może być tak cicha.:)

U mnie szczęśliwie już można zadzwonić domofonem - jaka to jest wygoda...

Zdziwiłabym się, gdyby brama była głośna :):)

Rasiu- piękne ogrodzenie.:lol2: My też ledwo zdążyliśmy przed zimą, ale malowanie poczeka już do wiosny...

No tak... u mnie drugie malowanie też musi poczekać na cieplejsze czasy, bo dzisiaj mróz ścisnął i trzeba by zeskrobywać z każdego drutu zamarznięte krople...;)

I jeszcze kostka też poczeka sobie, bo jakby teraz piasek wymieszany se śniegiem podsypać, to na bank roztopy obniżyłyby kostkę. Ale mi to zuuuupełnie nie przeszkadza! :lol:

Jestem tak zadowolona, że nawet nie działająca furtka mi powiewa... pstrykam sobie pilotem i myk. ;) :lol:

Rasiu zazdrosze Ci tej bramy!

Zresztą wszystkim zazdroszcze bramy która sie nie zacina :D

Moja przesuwna niestety w te sniegi i mrozy działa różnie bo nie jest podwieszana. Nie ma jej jak podwiesić bo ja mam brame w ściętym rogu działki. Mam mało powierzchni na jej rozsuniecie. Zrobiliśmy automatyke do starej metalowej bramy. Nie dosć ze cieżka to jeszcze kurcze łożyska nieraz potrafią zamarznąć. No nic, jakos damy radę, oby do wiosny! :D

Domofonem u mnie też zadzwonisz, ale wejdziesz przez bramę...;) :) Zapraszam! :lol:

Też tak miałam, ale już mi działa guziczek od bramy :) I to jest bardzo wygodne :)

Siedzę w dresie i liczę, liczę liczę :):) WIęc dziś raczej mi się nie uda, ale na pewno jakoś wpadnę obejrzeć to cudo :)

Rasieńko gratuluję bramy i nie dziwię się że automat tak cieszy bo ja pstrykać mogę swoim pilocikiem od garażu non stop i gęba mi się cieszy :) Zawsze marzyłam o automatyce w bramie i garażu. jeden już mam a na drugi jeszcze chwilkę muszę poczekać :)

Czy to Ty masz namiar na tanie stelaże do kibelków?