wu 08.12.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 uuuuulala to Nefcia będzie miała jutro ciężką noc:lol2: Rasia no ech miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Raczej wątpię ...ale to zupełnie inny temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Rasiulka powaliło mnie Twoje ogrodzenie na kolana i wstać nie mogę świetnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2010 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Nadal nie wiem, co to pochwyt, ale piekne ogrodzenie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.12.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ale świetne to ogrodzenie! Super! wiedziałam, że fajnie wyjdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ta rączka, za którą łapiesz, żeby furtkę otworzyć Pani Doktor :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.12.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Rasia, wyglada super!! W zasadzie doszlam do wniosku, ze cokolwiek nie robisz to mi sie podoba....moge sie wprowadzic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Małgoś, Mazo, Nefciu, Mayu, ogromnie dziękuję! Dzisiaj przyjechali Panowie do siłownika i w 20 minut z dostrojeniem pilotów załatwili sprawę tak, że działa wszystko jaktalala. :lol: Jeszcze tylko Pan Elektryk podłączy w wolnym czasie mi zamek w furtce, bo ktoś kiedyś wyrwał mi z peszla kabelek i trzeba domofon rozkręcać i na nowo podłączać. No i będzie wtedy już komplecik furczeć, burczeć, choć bezszelestnie... ... nie przypuszczałam, że brama może być tak cicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Rasiu- piękne ogrodzenie. My też ledwo zdążyliśmy przed zimą, ale malowanie poczeka już do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Jeszcze tylko Pan Elektryk podłączy w wolnym czasie mi zamek w furtce, bo ktoś kiedyś wyrwał mi z peszla kabelek i trzeba domofon rozkręcać i na nowo podłączać. No i będzie wtedy już komplecik furczeć, burczeć, choć bezszelestnie... ... nie przypuszczałam, że brama może być tak cicha. U mnie szczęśliwie już można zadzwonić domofonem - jaka to jest wygoda... Zdziwiłabym się, gdyby brama była głośna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Rasiu- piękne ogrodzenie. My też ledwo zdążyliśmy przed zimą, ale malowanie poczeka już do wiosny... No tak... u mnie drugie malowanie też musi poczekać na cieplejsze czasy, bo dzisiaj mróz ścisnął i trzeba by zeskrobywać z każdego drutu zamarznięte krople... I jeszcze kostka też poczeka sobie, bo jakby teraz piasek wymieszany se śniegiem podsypać, to na bank roztopy obniżyłyby kostkę. Ale mi to zuuuupełnie nie przeszkadza! Jestem tak zadowolona, że nawet nie działająca furtka mi powiewa... pstrykam sobie pilotem i myk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 U mnie szczęśliwie już można zadzwonić domofonem - jaka to jest wygoda... Zdziwiłabym się, gdyby brama była głośna :) Domofonem u mnie też zadzwonisz, ale wejdziesz przez bramę... Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Rasiu zazdrosze Ci tej bramy! Zresztą wszystkim zazdroszcze bramy która sie nie zacina Moja przesuwna niestety w te sniegi i mrozy działa różnie bo nie jest podwieszana. Nie ma jej jak podwiesić bo ja mam brame w ściętym rogu działki. Mam mało powierzchni na jej rozsuniecie. Zrobiliśmy automatyke do starej metalowej bramy. Nie dosć ze cieżka to jeszcze kurcze łożyska nieraz potrafią zamarznąć. No nic, jakos damy radę, oby do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Domofonem u mnie też zadzwonisz, ale wejdziesz przez bramę... Zapraszam! Też tak miałam, ale już mi działa guziczek od bramy I to jest bardzo wygodne Siedzę w dresie i liczę, liczę liczę :) WIęc dziś raczej mi się nie uda, ale na pewno jakoś wpadnę obejrzeć to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Rasieńko gratuluję bramy i nie dziwię się że automat tak cieszy bo ja pstrykać mogę swoim pilocikiem od garażu non stop i gęba mi się cieszy Zawsze marzyłam o automatyce w bramie i garażu. jeden już mam a na drugi jeszcze chwilkę muszę poczekać Czy to Ty masz namiar na tanie stelaże do kibelków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Chodźcie na licytację :) : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?p=4450054#post4450054 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 dziendoberek ..brama.wwwwooowww nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Rasiulka dzięki za dzisiejszą przemiłą wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 To ja jeszcze tu Najlepszego dla Młodego na tej nowej drodze życia. Niechaj Mu się dzieje najlepiej jak to możliwe i niech każdy kolejny dzień będzie dla Niego pięknym odkryciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2010 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Cześć Duszku. I ja dziękuję Pasiku. Dzięki Malcia, Młodemu przekażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts