Arnika 11.12.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Dla Młodego wszystkiego najlepszego i poznawania świata empirycznie http://werusia121.blox.pl/resource/18.jpg http://images43.fotosik.pl/252/6e1e6b756509cdbfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Rasieńko wyściskaj Syna z najlepszymi życzeniami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.12.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Rasiu sto lat dla Syna http://werusia121.blox.pl/resource/18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Dziękuję w imieniu Młodego, który smacznie jeszcze śpi. On czekał na tą 18-tkę jak na zbawienie...wczoraj o północy wiecie od czego zaczął... od założenia własnego konta internetowego... a po szkole pojechał na strzelnicę, gdzie wreszcie bez opiekuna mógł sobie postrzelać z ostrej amunicji!!! Zachłystuje się tą swoją wolnością tak jakby do tej pory rzeczywiście wstrzymywał oddech żyjąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.12.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego dla syna. Niech się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Dziękuję w imieniu Młodego, który smacznie jeszcze śpi. On czekał na tą 18-tkę jak na zbawienie...wczoraj o północy wiecie od czego zaczął... od założenia własnego konta internetowego... a po szkole pojechał na strzelnicę, gdzie wreszcie bez opiekuna mógł sobie postrzelać z ostrej amunicji!!! Zachłystuje się tą swoją wolnością tak jakby do tej pory rzeczywiście wstrzymywał oddech żyjąc... POcałuj go ode mnie Mój młodszy w ogóle nie chce być dorosły :) Każdy ma inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.12.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Najlepszego dla Młodego z okazji przekroczenia magicznej "18-tki":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2010 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Dzięki dziewczynki. Idę spać... nasprzątałam się dzisiaj... a tak tego nie znoszę......dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 to po co sprzątałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.12.2010 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 to po co sprzątałaś Sama nie wiem??? Już ślad po mym wysiłku nie pozostał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No widzisz, nastepnym razem z nami posiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 14.12.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Rasiato że domek masz cudny to już pisałam.Ogrodzenie z domkiem super się komponują. Mogłabyś mi powiedzieć czym są połączone krawężniki w Twoim ogrodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Rasia to że domek masz cudny to już pisałam. Ogrodzenie z domkiem super się komponują. Mogłabyś mi powiedzieć czym są połączone krawężniki w Twoim ogrodzeniu? Zaprawą betonową, przezbrojone prętami. Odstępy poziome mają 1 cm, pionowe 3 cm. Do poziomych wykorzystałam kwadratowe pręty stalowe o przekroju 1x1cm, które po niepełnym przeschnięciu były wysuwane. Do pionowych spoin zbrojenie już wcześniej było zalane w fundamencie. (ważne jest wcześniejsze dokładne rozmierzenie obrzeży). Edytowane 14 Grudnia 2010 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No widzisz, nastepnym razem z nami posiedz. Jestem na chwilkę. Idę poczytać co u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Czeee Rasia... pytanko mam: czy Ty swojej suczy zakłądasz coś na łapy jak lata po śniegu i lodzie? bo jej sie potem takie bryłki lodu robią między paluchami i ona to wylizuje... a to syf przecie straszny czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Czeee Rasia... pytanko mam: czy Ty swojej suczy zakłądasz coś na łapy jak lata po śniegu i lodzie? bo jej sie potem takie bryłki lodu robią między paluchami i ona to wylizuje... a to syf przecie straszny czasem Absolutnie nic nie zakładaj. Możesz tylko wyciąć dłuższe włoski spomiędzy palców w łapkach. i sama wyjmować je te bryłki śniegu przed wejściem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ooo to super... bo nawet nie bardzo wiem co bym miała jej nakładać... czasem widuje takie inne pieseczki w czymś takim, ale mojej coś założyć na łapy PRZED spacerem? niewykonalne.... bo to wariatka totalna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.12.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 A u mnie dziś labek mojego sasiada wyłamał........jedną pionową sztachetke, metalową w metalowej furtce i biegal po mojej działce Silne to psy, nie ma co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ooo to super... bo nawet nie bardzo wiem co bym miała jej nakładać... czasem widuje takie inne pieseczki w czymś takim, ale mojej coś założyć na łapy PRZED spacerem? niewykonalne.... bo to wariatka totalna :D Nasze psy są normalne, te w butach... to sama wiesz co to jest... echhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 A u mnie dziś labek mojego sasiada wyłamał........jedną pionową sztachetke, metalową w metalowej furtce i biegal po mojej działce Silne to psy, nie ma co! O! A Ty masz sunie z cieczką u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts