lidszu 14.12.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ooo mój monsz ma identycznie i jeszcze jak idzie z Zoyką a ta leci się witać, to mówi jej : ty pies jesteś ze szczurkami się nie zadawaj Mina właścicieli - obłędna chciałabym taką minę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Co wy tam wiecie zobaczcie co właśnie znalazłam http://www.tvn24.pl/-1,1686117,0,1,romantyczna-kolacja-z-psiej-miski,wiadomosc.html choć psy wydają się normalne (szczególnie ten terier ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ee moja ma takie futro na łapach że żadne skarpetki jej nie potrzebne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 14.12.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Zaprawą betonową, przezbrojone prętami. Odstępy poziome mają 1 cm, poziome 3 cm. Do poziomych wykorzystałam kwadratowe pręty stalowe o przekroju 1x1cm, które po niepełnym przeschnięciu były wysuwane. DZIĘKUJĘ pozdrawiam (jesteś moim guru nr 1 na FM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 chciałabym taką minę zobaczyć cos w ten deseń http://lalutek.blox.pl/resource/wkurw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellfik 14.12.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 rasia ślicznie dziękuję za ekspresową odpowiedź.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 DZIĘKUJĘ pozdrawiam (jesteś moim guru nr 1 na FM) Dwa razy napisałam poziome, oczywiście pionowe mają 3 cm. Za błąd przepraszam. Już w poście poprawiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Właśnie odebrałam Młodą z koncertu Vavamuffin w HRC i szok! Przejechałam całą Wawkę cały czas głównymi ulicami, żadnymi skrótami, bo przecież pusto w nocy i co? - wszedł właśnie dziś w nocy przepis o zakazie odśnieżania i posypywania solą!!! Wawka biała, bielusieńka jak Bieszczady, pięknie oświetlona i równie pięknie zasypana... jeździ się, a raczej sunie po absolutnie białych ulicach z taką gracją i elegancją, że karoca Królowej Angielskiej by się nie powstydziła... Jana Pawła jak długie i szerokie - białe, Aleje Jerozolimskie jeszcze dłuższe i miejscami szersze, ale już nie bielsze, bo się nie da... NIC nie było odśnieżone ani posypane, a przez moje półtoragodzinne suwanie się po Wawce nie spotkałam ani jednego pługu, czy piaskarki!!! A od kilku godzin nic a nic nie popadało!!!???:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Hmmm... zakaz odsniezania mowisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.12.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że do Sylwestra zniosą ten zakaz, bo pod koniec grudnia do stolycy się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.12.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 jakto zakaz odsniezania??? z jakiego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 zakaz odśnieżania i sypania solą :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 moje kochane kolezanki - jesli to prawda to mnie ona jakoś nie dziwi połowa kasy na odśnieżanie poszła już w pośniegowe błoto jeszcze w styczniu i w lutym przy poprzedniej zimie... teraz ledwie się grudzień zaczął a zaspy po pachy ktoś uznał, ze cza oszczędzać kase bo do lutego nie wydolim super.... będziemy jeżdzić sankami wszędzie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.12.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Na tv Warszawa podawali dziś, że przez ostatnie 2 tygodnie miasto wydało 25% tego co w ubiegłym roku na odsnieżanie. To sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dziś byłam we Warszawie i jezdnie ciemne były... wyparowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.12.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Bo może teraz biały asfalt kładą, a wy się nie zorientowałyście jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dziś byłam we Warszawie i jezdnie ciemne były... wyparowały To gdzie ty Gosiu jeździłaś w tej W-wie, bo ja też byłam dzisiaj i czarnymi drogami jechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Zapomniałam Wam pokazać wypiek Młodej z okazji 18-stki Młodego... na podstawie w kształcie serca zrobiła mu lekko ośnieżoną górę z krzaczkiem, górskim strumykiem i liną do wspinaczki... A ja "usypałam" mu kubek, który przejęła od razu Młoda... http://img151.imageshack.us/img151/6049/grudzie2010030.jpg http://img257.imageshack.us/img257/2544/grudzie2010049.jpg A z tym zakazem odśnieżania, to was trochę wkręciłam... całkiem niechcący, bo pisałam to jako ironię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 15.12.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witaj Rasiu, Gratuluję zdolności manualnych . Jak zwykle zachwycam się Twoim domkiem, ale po cichutku. Dzisiaj natomiast zastanowiło mnie, co masz na tej ścianie, na której jest zamontowana przez Ciebie deszczownica, płytki czy jakąś farbę? I jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 U mnie też zakaz A odkąd zmienił się prezydent to już nie liczę, że coś się zmieni. Ten poprzedni był moim sąsiadem, a ten obecny to jego zajadły konkurent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts