Gosiek33 15.12.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 To gdzie ty Gosiu jeździłaś w tej W-wie, bo ja też byłam dzisiaj i czarnymi drogami jechałam właśnie czarne były - a tam miało być, że to śnieg wyparował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witaj Rasiu, Gratuluję zdolności manualnych . Jak zwykle zachwycam się Twoim domkiem, ale po cichutku. Dzisiaj natomiast zastanowiło mnie, co masz na tej ścianie, na której jest zamontowana przez Ciebie deszczownica, płytki czy jakąś farbę? I jakie? Hej! Witam i zapraszam częściej. Cała ściana jest w płytkach. Ale w jakich... hmmm... nie wiem... Nawet nie mam jak sprawdzić nazwy, bo wszystkie faktury dałam do rozliczenia. Są absolutnie idealnie gładkie, idealnie białe z lekkim muśnięciem perłowatości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 U mnie też zakaz A odkąd zmienił się prezydent to już nie liczę, że coś się zmieni. Ten poprzedni był moim sąsiadem, a ten obecny to jego zajadły konkurent No to teraz jako sąsiadka to możesz mieć przechlapane, a raczej przysypane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ja to mam dobre sąsiedztwo:lol2: u mnie baaardzo boczna ulica dwa razy dnia odśnieżana bo pani prokurator przy niej mieszka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 U mnie sąsiedztwo rowniez doborowe, szef policji, prokurator, no ale i były prezydent, którego obecny niecierpi, bo mu przerwał na 4 lata błogostan. niestety teraz społeczeństwo poleciało na kiełbasę wyborczą w postaci Michała i Mandaryny Wiśniewskich oraz zespołu Boys, czujecie???? ja się załamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.12.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Oj to ja mam najlepiej u mnie na końcu drogi jakaś szycha z zarządu dróg we Wrocławiu ...to się łudzę, że mu będą odśnieżać ale na razie coś się kurcze nie buduje i my sami w tym szczerym polu ... nie chcę myśleć co będzie za rok jak się wprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 15.12.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 A ja co jakiś czas pozwalam sobie zaglądać do dziennika i co chwile widzę rozwiązania,które mi się marzą w moim domu.Prysznic bez kabiny i brodzika jest de-best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 U mnie sąsiedztwo rowniez doborowe, szef policji, prokurator, no ale i były prezydent, którego obecny niecierpi, bo mu przerwał na 4 lata błogostan. niestety teraz społeczeństwo poleciało na kiełbasę wyborczą w postaci Michała i Mandaryny Wiśniewskich oraz zespołu Boys, czujecie???? ja się załamę Co Ty wiesz o załamaniu... u mnie w gminie został wójt, który zmienił tylko nazwę partii przed wyborami z PiS na Cośtam Samorządowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Oj to ja mam najlepiej u mnie na końcu drogi jakaś szycha z zarządu dróg we Wrocławiu ...to się łudzę, że mu będą odśnieżać ale na razie coś się kurcze nie buduje i my sami w tym szczerym polu ... nie chcę myśleć co będzie za rok jak się wprowadzimy To się nazywa dobra perspektywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 A ja co jakiś czas pozwalam sobie zaglądać do dziennika i co chwile widzę rozwiązania,które mi się marzą w moim domu. Prysznic bez kabiny i brodzika jest de-best. Aaa dziękować, dziękować. U mnie niestety w jednej tylko łazience u Młodych brodzik się ostał, bo nijak nie dał się tych kilku centymetrów wkuć w stropie na odpływ, bo wcześniej o tym nie pomyślałam, żeby tam innych rurek nie puszczać... Ale jest super płaściutki i Młode nie narzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 No, ja od razu Cie wyczulam, ze nas wkrecasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 No, ja od razu Cie wyczulam, ze nas wkrecasz. Znaczysię Pani jest biegła w ironii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Znaczysię Pani jest biegła w ironii... Nawet mi to samo powiedzial dyrektor instytutu na obronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2010 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 :D Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.12.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Przepiękna ta Twoja łazienka. A młoda zdolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.12.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 A z tym zakazem odśnieżania, to was trochę wkręciłam... całkiem niechcący, bo pisałam to jako ironię... A ktoś to wziął na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 A ktoś to wziął na serio? Mam nadzieję, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.12.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że nie. Nie wiem czy któraś z Was może pamiętać, ale kilkanaście lat temu ulice warszawy nie były odśnieżane ani posypywane i naprawdę w ciszy sunęło się po ulicach . Było bielutko, czyściutko i we wogóle... młoda byłam jeszcze Żeby zaparkować trzeba było sobie wykopywać nory... a potem ich pilnować by ktoś podstępnie tam nie wjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 u mnie to z tymi norami to dalej jest gdzieniegdzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.12.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 nie daleko pada jabłko od jabłoni, młoda zdolna bo i mama zdolna- obie zdolniachy manualne, jedna w kuchni druga w łazience : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts