Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Rasiu,

Gratuluję zdolności manualnych :). Jak zwykle zachwycam się Twoim domkiem, ale po cichutku. Dzisiaj natomiast zastanowiło mnie, co masz na tej ścianie, na której jest zamontowana przez Ciebie deszczownica, płytki czy jakąś farbę? I jakie?

Hej!:) Witam i zapraszam częściej.:)

Cała ściana jest w płytkach. Ale w jakich... hmmm... nie wiem...:( Nawet nie mam jak sprawdzić nazwy, bo wszystkie faktury dałam do rozliczenia. Są absolutnie idealnie gładkie, idealnie białe z lekkim muśnięciem perłowatości ;)

U mnie też zakaz :yes:

A odkąd zmienił się prezydent to już nie liczę, że coś się zmieni. Ten poprzedni był moim sąsiadem, a ten obecny to jego zajadły konkurent :D

No to teraz jako sąsiadka to możesz mieć przechlapane, a raczej przysypane.;)

U mnie sąsiedztwo rowniez doborowe, szef policji, prokurator, no ale i były prezydent, którego obecny niecierpi, bo mu przerwał na 4 lata błogostan.

niestety teraz społeczeństwo poleciało na kiełbasę wyborczą w postaci Michała i Mandaryny Wiśniewskich oraz zespołu Boys, czujecie????

ja się załamę :cry:

Oj to ja mam najlepiej u mnie na końcu drogi jakaś szycha z zarządu dróg we Wrocławiu ...to się łudzę, że mu będą odśnieżać ;) ale na razie coś się kurcze nie buduje i my sami w tym szczerym polu ... nie chcę myśleć co będzie za rok jak się wprowadzimy :)

U mnie sąsiedztwo rowniez doborowe, szef policji, prokurator, no ale i były prezydent, którego obecny niecierpi, bo mu przerwał na 4 lata błogostan.

niestety teraz społeczeństwo poleciało na kiełbasę wyborczą w postaci Michała i Mandaryny Wiśniewskich oraz zespołu Boys, czujecie????

ja się załamę :cry:

Co Ty wiesz o załamaniu... u mnie w gminie został wójt, który zmienił tylko nazwę partii przed wyborami z PiS na Cośtam Samorządowe!!!:bash::mad::evil:

Oj to ja mam najlepiej u mnie na końcu drogi jakaś szycha z zarządu dróg we Wrocławiu ...to się łudzę, że mu będą odśnieżać ;) ale na razie coś się kurcze nie buduje i my sami w tym szczerym polu ... nie chcę myśleć co będzie za rok jak się wprowadzimy :)

To się nazywa dobra perspektywa...;) :)

A ja co jakiś czas pozwalam sobie zaglądać do dziennika i co chwile widzę rozwiązania,które mi się marzą w moim domu.

Prysznic bez kabiny i brodzika jest de-best.

Aaa dziękować, dziękować.:) U mnie niestety w jednej tylko łazience u Młodych brodzik się ostał, bo nijak nie dał się tych kilku centymetrów wkuć w stropie na odpływ, bo wcześniej o tym nie pomyślałam, żeby tam innych rurek nie puszczać...:( Ale jest super płaściutki i Młode nie narzekają. :)

Mam nadzieję, że nie.:)

Nie wiem czy któraś z Was może pamiętać, ale kilkanaście lat temu ulice warszawy nie były odśnieżane ani posypywane i naprawdę w ciszy sunęło się po ulicach :).

Było bielutko, czyściutko i we wogóle... młoda byłam jeszcze :p

Żeby zaparkować trzeba było sobie wykopywać nory... a potem ich pilnować by ktoś podstępnie tam nie wjechał ;)