rasia 20.12.2010 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Z Dipsami właśnie byłam i podjazd odśnieżyłam... W takt tego rymowania mam przepis do podania... Ale mi się rymło z ranka. Przepis Młodej na mufinki: 2 szklanki mąki 1 łyżka proszku do pieczenia 2 łyżki cukru - to wersja mało słodka, 4-5 łyżek - wersja słodka 1 łyżeczka soli 1 duże jajko 1 szklanka mleka 1/2 szklanki oleju 1. mąka, proszek, cukier i sól do jednej miski 2. w małej misce połączyć jajko, mleko i olej używając trzepaczki 3. miksturę dodać do suchych składników i dokładnie wymieszać 4. Piec w 200 stopniach przez 15-20 minut. 5. z obserwacji wiem, że Młoda dodaje jeszcze trochę/na oko słodkiego kakao. smacznego Edytowane 21 Grudnia 2010 przez rasia dodałam wersję słodką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2010 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Życzę Ci dziewuszki, chociaż najważniejsze żeby zdrowe było, ale parka fajna sprawa... , u mnie Młody gotuje, a Młoda piecze i całkiem dobrze się w tym uzupełniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 20.12.2010 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 rasia - dzięki i jeszcze raz dzięki! Muffinki od rana będę tworzyć i - jeśli będzie czym - to się pochwalę Ale, że Ty masz dziewczyno zdrowie i chęci o tej porze podjazd odśnieżać - no to ja Cię podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2010 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Za 10 minut wstaje Księciunio i Reszta, to w sam raz będą mieli odśnieżone. Ale co Ty o tej porze robisz zamiast spać? Chyba że z drugiej półkuli nadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 20.12.2010 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Ja się właśnie tego odśnieżania obawiam jak już się na wieś wyprowadzimy. Ale Ty widzę porządna Żona i Matka jesteś, że o resztę towarzystwa tak dbasz Na rękach Cię nosić powinni! A z półkuli nadaję tej samej, tyle że Fisiek w brzuchu tak daje czadu nocami, że nie ma szans na spanie. Zatem z braku innych zajęć nocnych - to sobie FM czytam, mi.in. dziennik Twój i komentarze nadrabiając i usiłuję zwizualizować łazienki, bo kłopot mam z małą-dolną, a u mnie ona jeszcze mniejsza niż u Ciebie, więc już sama nie wiem co z nią począć. U mnie małż zaraz też wstaje (bo już chyba z piaty raz drzemkę w budziku słyszę, więc idę kawę nastawiać. A potem za pieczeni się biorę, Trzymaj kciuki żeby coś z tego wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2010 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Hi, hi... Mój już kawkę dostał, a teraz idę Młode ściągać z łóżek, bo sypie coraz mocniej i już przewidując co się na drogach dzisiaj będzie działo, muszą wcześniej wyjechać z domku. A odśnieżanie to fajna sprawa pod warunkiem, że nie ma się stumetrowego podjazdu. Ja na szczęście mam tylko kilka metrów i ostatnio kilka mi doszło przy bramie, żeby przeciwwaga w zaspie się nie zakopała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.12.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 RAsia, czy ty kobieto czasami sypiasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 rasiaaa, matko, bój się BogaDlaczego Ty nie śpisz w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.12.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 ale cuda i pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 No ladnie, dzieci ciezko pracuja, a matka tylko winko popija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Cześć Dziewczynki. Sylwio, jak się udały mufinki? Śpię, śpię... właśnie wstałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 No ladnie, dzieci ciezko pracuja, a matka tylko winko popija. Ktoś musi czuwać, żeby pracować mógł Ktoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 koniecznie muszę sobie foremki na mufinki kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.12.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 ale super te mufinki Starszakowi po ambicji zdjęciami pojechałam bo on tylko takie z torebki zawsze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.12.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 zrobiłam kolejne muffinki z żurawiną.... i już tylko jedna została foremki w Jysku chciałam dokupić, ale przed świętami wszystkie wykupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Mufinki- mistrzostwo świata! http://forum.barcis.pl/images/smilies/champion.gifNigdy nie robiłam, ale chyba się skuszę...http://forum.barcis.pl/images/smilies/kucharz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 21.12.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Cześć Dziewczynki. Sylwio, jak się udały mufinki? rasia - nie udało się zrobić, bo wczorajszy dzień cały przeleżałam - z wiadomych względów Ale dziś spokojniej w brzuchu, więc stanę na wysokości zadania - obiecuję! Tylko jak takie piękne ubranka tym muffinkom zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.12.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.12.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 skorzystam chyba z przepisu. Nigdy nie robiłam muffinek. Skąd wziąć te pojemniczki? Macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.12.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 w kazdym markecie mozna kupic i w ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts