Arnika 27.12.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Zdrówka Rasiulka życzę.... Pewnie latałaś jak szalona po domku w wigilię i święta szykując wszystko i gości przyjmując i na dworek palić... to i są skutki...Wszystko przez te papluki... ( papierosy)... Dziękować za pozdrowionka i uściski dla Emila... A szczęki Zuza to wiele z nas znaleźć w całym domu nie potrafi... od wczoraj o niczym innym nie myślę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.12.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Rasiu - dzięki ogromniaste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zdrowiej szybciutko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/mis_chorutki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.12.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka bo Sylwek idzie atak głupio o północy nie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Mówiłam Ci juz ,że masz ładna choinkę ? moje coś co z choinką nie ma nic wspólnego czarno białe jest i bardzo mi sie podoba i co to za chopróbsko Ci się przyplątało ? a babcia mówila nie biegaj z gołą d po śniegu A w ogóle to gdzieś o 6.17 jak wysyłałam kolejne zapytanie ofertowe - olśniło mnie....... Księciunio !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Mówiłam Ci juz ,że masz ładna choinkę ? moje coś co z choinką nie ma nic wspólnego czarno białe jest i bardzo mi sie podoba i co to za chopróbsko Ci się przyplątało ? a babcia mówila nie biegaj z gołą d po śniegu A w ogóle to gdzieś o 6.17 jak wysyłałam kolejne zapytanie ofertowe - olśniło mnie....... Księciunio !!!!!!!!!!!!!!! A nie mówiłam, że spotka Cię coś miłego??? Olśnienie... lśnienie... No nadawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 A moja choinka jest juz w zasadzie calkowicie opadnieta, radoche ma tylko Jonaszek, ktory zostal kotem lesnym, tarza sie w iglach i nosi je wszedzie na sobie. Co to za olsnienie, lsnienie, dlaczego ja nic nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Lepiej dzisiaj?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.12.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 nadajesz czy raczej odbierasz bo się już pogubiłam???? jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 cze Rasiek zdrowsza jesteś chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 cze Rasiek zdrowsza jesteś chyba;) ... jak ryba... ...bo nie gadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrasek 28.12.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Przepiękny dom. Widzę że wszystko przed nami. Zastanawiamy się nad Waszym płotem. Bardzo nowoczesny, ze smakiem zrobiony płot - czy to z gotowych elementów? Trudno ze zdjęć rozpoznać co to dokładnie jest. Pozdrawiamy i życzymy Szczęśliwego Nowego Roku.Jerzy i Monika z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 ale mnie po uszach nakłaść siłę miałaś znaczy zdrowsza:lol2: czyżby krtań?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Przepiękny dom. Widzę że wszystko przed nami. Zastanawiamy się nad Waszym płotem. Bardzo nowoczesny, ze smakiem zrobiony płot - czy to z gotowych elementów? Trudno ze zdjęć rozpoznać co to dokładnie jest. Pozdrawiamy i życzymy Szczęśliwego Nowego Roku. Jerzy i Monika z Bydgoszczy Witajcie! Za miłe słowa dziękuję bardzo. Aż wstyd się przyznać... płot z obrzeży krawężnikowych... po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 ale mnie po uszach nakłaść siłę miałaś znaczy zdrowsza:lol2: czyżby krtań?? Nooo uważaj Wusiaczku, bo głos mi wraca! Pochwalę się Wam troszkę... jeszcze po cichutku... http://ikeahacker.blogspot.com/2010/12/lamp-made-of-expedit.html#comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Światowa dizajnerka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.12.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Światowa dizajnerka z Ciebie jak fajnie to ujęłaś Malciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Fju, fju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.12.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ http://cavalierworld.eu/cavisiowo/files/brawo_139_146.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.12.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 no, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrasek 29.12.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Jak to złożyliście do kupy?! - niesamowite!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts