Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Zdrówka Rasiulka życzę....

Pewnie latałaś jak szalona po domku w wigilię i święta szykując wszystko i gości przyjmując i na dworek palić... to i są skutki...

Wszystko przez te papluki... ( papierosy)...

Dziękować za pozdrowionka i uściski dla Emila...

A szczęki Zuza to wiele z nas znaleźć w całym domu nie potrafi... od wczoraj o niczym innym nie myślę.....

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mówiłam Ci juz ,że masz ładna choinkę ? :);)

moje coś co z choinką nie ma nic wspólnego czarno białe jest i bardzo mi sie podoba ;)

i co to za chopróbsko Ci się przyplątało ? a babcia mówila nie biegaj z gołą d po śniegu ;)

A w ogóle to gdzieś o 6.17 jak wysyłałam kolejne zapytanie ofertowe - olśniło mnie....... Księciunio !!!!!!!!!!!!!!!

Mówiłam Ci juz ,że masz ładna choinkę ? :);)

moje coś co z choinką nie ma nic wspólnego czarno białe jest i bardzo mi sie podoba ;)

i co to za chopróbsko Ci się przyplątało ? a babcia mówila nie biegaj z gołą d po śniegu ;)

A w ogóle to gdzieś o 6.17 jak wysyłałam kolejne zapytanie ofertowe - olśniło mnie....... Księciunio !!!!!!!!!!!!!!!

A nie mówiłam, że spotka Cię coś miłego???;):) Olśnienie... lśnienie...:lol:

No nadawaj.:)

Przepiękny dom. Widzę że wszystko przed nami. Zastanawiamy się nad Waszym płotem. Bardzo nowoczesny, ze smakiem zrobiony płot - czy to z gotowych elementów? Trudno ze zdjęć rozpoznać co to dokładnie jest. Pozdrawiamy i życzymy Szczęśliwego Nowego Roku.

Jerzy i Monika z Bydgoszczy

Witajcie! :D Za miłe słowa dziękuję bardzo.:D Aż wstyd się przyznać... płot z obrzeży krawężnikowych... po prostu...:)

ale mnie po uszach nakłaść siłę miałaś znaczy zdrowsza:lol2:

czyżby krtań??:(

Nooo uważaj Wusiaczku, bo głos mi wraca! :D

Pochwalę się Wam troszkę...:) jeszcze po cichutku...:)

http://ikeahacker.blogspot.com/2010/12/lamp-made-of-expedit.html#comments