Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My jesteśmy cali, bo nas nie było...:lol2: Schody też ocalały...:D

Generalnie wszystko byłoby w porządku, gdyby nie ta grypa żołądkowa...:rolleyes::o:evil:

Jutro chłopaki wyjeżdżają na kilka dni do Austrii... będę miała te kilka dni na pogaduchy z Młodą...:);)

Dziewczyny jak Was czytam to chcialabym aby moj 3 letni Okruszek na zawsze zostal dzieckiem..:lol2:.zapomnial wol jak cieleciem byl:D:cool:

Rasia a Twoje Chlopaki to pewnie na narty sie wybieraja:cool:

Nooo... ja pamiętam dobrze...:oops:, może dlatego Młode tak lubią się u mnie bawić...;)

Okruszek jeszcze dłuuugo będzie Okruszkiem, bo z chłopcami jest chyba łatwiej, przynajmniej ja tak mam...:cool: Młody do tej pory przychodzi do Musi na kolanka;):lol2:.

A z nartami to tylko ja i Młoda jeszcze się bratamy, Młody zabrał dechę, a Księciuniowi pozostały spacerki po zerwaniu krzyżowego:(.

Co z ta grypa żołądkową??? Gdzie się nie odwrócę tam panuje. :mad: U mnie z resztą też sie zaraz po świetach przewinęła.

Zdrowia i wytrwałości:p życzę.

Hej Edysiu noworocznie!:D Z tą grypą żołądkową, to było przez łzy w krzywym zwierciadle...:cry::bash:

O rasia, ja nie wiedziałam, ze Twój Ksieciunio też miał problem z nogą :(

Moja siora skołowana dokładnie bo w Austrii lekarz jej nie kazał chodzić i pokazywał jej tylne wiezanie a tu wczoraj lekarz kazał jej chodzić mimo, że noga jej ucieka i mówił że to boczne.....

Czeka teraz kilka dni na wynik rezonansu i kto wie czy nei pojedzie do tego Nałęczowa.

właśnie właśnie dziewczyny, ja tak się boję narciarskich kontuzji,

że na wyjazdach głównie spaceruję a nie jeżdżę.

I choć wszyscy się pukają w czoło, ja tam swoje wiem ;)

Rasia, najlepszego w Nowym Roku :)

O rasia, ja nie wiedziałam, ze Twój Ksieciunio też miał problem z nogą :(

Moja siora skołowana dokładnie bo w Austrii lekarz jej nie kazał chodzić i pokazywał jej tylne wiezanie a tu wczoraj lekarz kazał jej chodzić mimo, że noga jej ucieka i mówił że to boczne.....

Czeka teraz kilka dni na wynik rezonansu i kto wie czy nei pojedzie do tego Nałęczowa.

May, noga jej ucieka na bok, czy do tyłu?

Dr z Nałęczowa poleca Księciunio, a On wie co mówi...:)

właśnie właśnie dziewczyny, ja tak się boję narciarskich kontuzji,

że na wyjazdach głównie spaceruję a nie jeżdżę.

I choć wszyscy się pukają w czoło, ja tam swoje wiem ;)

Rasia, najlepszego w Nowym Roku :)

Dziękuję Tolu i bardzo nawzajem.:) Spacerki dobra rzecz i ja też je preferuję. W nasze góry zawsze jeździłam ze psem i miałam niezłą wymówkę, że muszę z nim zostać i spacerować.:D