wu 06.01.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Wiola nie ma lekko:) moje kolanka też do wymiany już mi pan doktor obrazowo opowiedział co mi zrobi podziękowałam i więcej nie poszłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.01.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Lidszu masz z rzepką kłopot i na nartach szusujesz:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Cześć Dziewczynki. Strzyka, pyka... to jak muzyka... musimy się przyzwyczaić, że puki to słyszymy, to jest wszystko ok, bo przynajmniej nie jesteśmy głuche... Dzisiaj od godziny wietrzę i chłodzę cały dom... już zamroziłam jednego kwiatka przy balkonie;)... jak się rano obudziłam na dole miałam 22,6 stopni, a na górze 25! Już wiem dlaczego budzę się tak ciężko i mnie potem cały dzień głowa boli... Ale dlaczego aż taka różnica temperatur? Czy dlatego, że czujnik temperatury mam tylko na dole? Czy podłogówka na górze i grzejniki są zsynchronizowane z dołem? Muszę podpytać hydraulika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Rasia no ja głucha być nie mogę bo starczy żem ślepa:lol2: 25 przy podłogówce to masakra:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Rasia no ja głucha być nie mogę bo starczy żem ślepa:lol2: 25 przy podłogówce to masakra:( Na szczęście mam w sypialniach regulowane "normalne" grzejniki. Wszystkie były porozkręcane! Chyba młodzież na sylwestra się bawiąca zrobiła mi taki kawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 No dobra, idę pozamykać okna, bo już mi nawet pod kocykiem zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 zamykaj bo się znowu przeziębisz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Lidszu masz z rzepką kłopot i na nartach szusujesz:eek: lekarz powiedział, że mogę, tylko muszę stabilizator mieć na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.01.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 skoro tak powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Czesc rasiunia. Spalam dzisiaj na antresoli, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Czesc rasiunia. Spalam dzisiaj na antresoli, wiesz? Nooo nieee wierzę!!! Kto Cię tam wrzucił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Nooo nieee wierzę!!! Kto Cię tam wrzucił??? Jonaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Cześć Słoneczko, cześć wszystkie panie skrzypiące i trzeszczące:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.01.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 rasia, spoznione ale szczere zyczenia samych dobroci każdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.01.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Rasiu, widzimy się jutro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 czesc trzeszczaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 rasia, spoznione ale szczere zyczenia samych dobroci każdego dnia o czym zapomniałam Mimo niepamieci - NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.01.2011 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Hej Malutka!!! Witanko w Nowym Roczku! Dziękować bardzo. Ważne, że się odnalazłaś. Małgoś, uściskaj ode mnie łapę Jonaszkową! Malciu, zapomniałaś tylko o jednym... przyjechać do mnie...;) Zuziu, jak się tylko obudzę, od razu zadzwonię... Dobrej nocki wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Lapa usciskana, dzisiaj P. nie bylo i musialam wariata ratowac jak zaczal schodzic po drabinie i nagle stwierdzil, ze jednak sie zabije zaraz, po czym zaprotestowal przed znoszeniem go na dol na rekach - normalnie P. go znosi bez problemu, ale Jonaszek nie ufa kobietom chyba. W koncu zapakowalam gada do torby i znioslam na dol, no jaja z nim sa. I wez tu czlowieku kaca odespij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 09.01.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam witam i od razu mówię , że masz przecudnie pozwoliłam sobie zlinkować Twoje kamyczki w żywicy , chyba się nie obrazisz co???pomysł super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts