Gość justyna_m 19.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 rasia widziałam zdjęcia ile betonu wam poszło??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 o ja pier....alez u Ciebie te fundamenty jak normalnie pod wiezowiec. normalnie chcialas nam tego nigdy nie pokazac czy co? Zebysmy zyly w nieswiadomości? Chciałas miec to tylko dla siebie, ze dopiero teraz zakładasz ten wspaniały megabłyskawiczny dziennik? hał kudź ju?ju ju ju Rasia ty jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 LEPIEJ ŻE TERAZ NIŻ NIGDY )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Justysiu, Myszko normalnie mnie uskrzydlacie, bo myślałam, że przesadziłam i już macie dosyć... tyle miałam i mam wątpliwości, dlatego to moje zbieranie się tyle trwało... ale obiecuję... trochę przystopuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.12.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Brzmi jakbyś wiedziała coś czego ja nie wiem. Bo pierwsze 100% to że z Milańca A drugie 100%, Twój jak mówi, to wie Aaaaaaa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Justysiu, Myszko normalnie mnie uskrzydlacie, bo myślałam, że przesadziłam i już macie dosyć... tyle miałam i mam wątpliwości, dlatego to moje zbieranie się tyle trwało... ale obiecuję... trochę przystopuję... eeee nie stopuj nie stopuj ... czekamy na więcej kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 A ja zapomnialam Filipa popodziwiac Cudny i sluchy chodza , ze madry i dobrze wychowany jest justyna_m Moja taka powiedzmy znajoma ma teraz male bernenczyki . Gdybys juz chciala to pytaj mnie a ja zapytam Ja Cudasne sa , przepiekne . Wiadomo , ze nie takie jak Maluszkowy Misiek no ale Misiek jest tylko jeden My love Misiek rrmisia - powiedziałam to Miśkowi się ucieszył pogadał i chyba chciał więcej takich pochwał a malutkie berneńczyki są przecudowne takie trzykolorowe kulki justyna - bierz bernusie już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 jakie przystopuje?no chyba że jak dotrzesz do dnia dzisiejszego i będziesz na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 mam nowy avatar (na zdjęciu KIARA championka mojego kuzyna - kochane psisko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 mam nowy avatar (na zdjęciu KIARA championka mojego kuzyna - kochane psisko) To będziesz miała małe championiątka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Rasia żadnego stopowania boskie psiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 mam nowy avatar (na zdjęciu KIARA championka mojego kuzyna - kochane psisko) To będziesz miała małe championiątka! championki nie muszą być ... na rodowodzie mi nie zależy - ale te psiaki po prostu są boskie!!! ale co ja piszę - WSZYSTKIE psiaki są cudne i kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 mam nowy avatar (na zdjęciu KIARA championka mojego kuzyna - kochane psisko) ale do avatarka muszę się chwilę przyzwyczaić, bo rozpoznawałam Cię po domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 mam nowy avatar (na zdjęciu KIARA championka mojego kuzyna - kochane psisko) ale do avatarka muszę się chwilę przyzwyczaić, bo rozpoznawałam Cię po domku jak coś to mogę zmienić domek też był ładny ... BO WŁASNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 rasia ten dom przetrwa koniec swiata!!! W zyciu czegos takiego nie widzialam.., a czemu to tak wlasnie a nie normalnie??? Bo to o ten torf chodzi aby bylo stabilnie ??? tfu, tfu poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ale mam dla wszystkich dobre wieści! JUTRO BĘDZIE JUŻ WIOSNA!!! Przynajmniej w moim dzienniczku a mnie jutro caaaaaaaaały dzień nie ma i do komputera nie będę miała dostępu ... a nie możesz tak od niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 rasia ten dom przetrwa koniec swiata!!! W zyciu czegos takiego nie widzialam.., a czemu to tak wlasnie a nie normalnie??? Bo to o ten torf chodzi aby bylo stabilnie ??? Hej Żeljko! To przez torf, wodę, glinę, iły i na końcu i tylko troszeczkę przez moją blondynią naiwność... Bo teraz już wiem, ale rok temu jeszcze nie wiedziałam, że Rodzinny Architekt wziął zaprzyjaźnionego Konstruktora i rzekł mu na ucho, że ma zrobić solidny fundament, a potem mój Kierbud, jak zobaczył plany, a Kierbudem mostowo-drogowym jest właściwie, to sobie pomyślał, że każdy konstruktor robi "na zamek", to On to dodatkowo wzmocni... i wzmocnił Tak wyszła mi twierdza z malutkim schronem przeciwatomowym, jakby co odpukać tfuu tfuu, to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 mam nowy avatar (na zdjęciu KIARA championka mojego kuzyna - kochane psisko) ale do avatarka muszę się chwilę przyzwyczaić, bo rozpoznawałam Cię po domku jak coś to mogę zmienić domek też był ładny ... BO WŁASNY Psunia CUDNA, kocham wszystkie PSUNIE, ale wracaj do DOMKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts