rasia 11.01.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dzień dobry. Mam nadzieję, że moja szefowa tego nie przeczyta - cały dzień siedziałam w Twoim dzienniku - od pierwszego wpisu do ostatniego. Jestem zachwycona - WSZYSTKIM. O koniku też czytałam (u Brazy) już dużo wcześniej i choć bez komentarzy kibicowałam i podziwiałam. Czasami żałuję, że mój domek jest tylko na lato mogłabym tak wiele ale...... bardzo się cieszę że go mam! Hej Sipatko! Jak miło Cię widzieć w moich skromnych progach. Widzisz... to właśnie chodzi o tą uciechę!!! Bo najczęściej nie doceniamy tego co mamy... a wiele możemy zawsze i to nie rzadko niewielkim kosztem... Ps. Z pewnością masz fajną Szefową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 11.01.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 A ja się przyszłam przywitać i pochwalić, że znów mufiny robię (Rasia - ja przez te Twoje mufinki życia teraz nie mam - Ty diablico! ) Mieli sami robić, ale póki się jeszcze nie rozdwoiłam to mnie wykorzystują! I teraz pytanie - co myślicie o tym żeby do środka każdej (przed upieczeniem naturalnie) włożyć po kawałku czekolady, tak np. 1/2 kostki do każdej? A może już eksperymentowałyście w ten sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.01.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ...zalapalam sie na picie?http://1.bp.blogspot.com/_MOo42uFpqC8/TFHNTKfVSfI/AAAAAAAAAbQ/YlyEnB-8G14/s1600/wcc.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Hej Sylwio! Wcale a wcale nie mam ani jednego wyrzutu sumienia, z powodu Twoich mufinkowych męk... ...jak to Diablica... Ja bym spróbowała z czekoladą, migdałem, orzeszkiem, takie niespodzianki mogą być całkiem fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Hej Mayu! Jak zrobiło mi się różowo przed oczami, to myślałam, że pomyliłam wątki... Wczoraj doczytałam na f o Twoim "czapkowym" dniu.. WIELKIE GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 11.01.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ooo! O migdałach, orzeszkach czy innych przeszkadzajkach w ogóle nie pomyślałam, dzięki za super pomysł! A wyrzuty sumienia choć mikroskopijne powinnaś mieć - ja już brzuch prawie na kolanach noszę! No to ściskam Cię i lecę do kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 11.01.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Wielkie dzięki Rasia za szczegółową instrukcję montażu kamyczków, trochę mnie załamało ich pochodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.01.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 :D:D:D a takie zamieszanie w kolorach zrobilam...moze rozowe, ale smaczne:yes: dziekuje za czapkowe zyczenia....teoretycznie powinnam miec teraz wiecej czasu...ale kurcze, nie wiem co sie dzieje, ale tego wcale nie odczuwam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Wielkie dzięki Rasia za szczegółową instrukcję montażu kamyczków, trochę mnie załamało ich pochodzenie. Oj co Ty??? Zalać możesz dowolne, nawet zebrane na polu, byle mniej więcej jednej wysokości były i raczej obłe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2011 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 :D:D:D a takie zamieszanie w kolorach zrobilam...moze rozowe, ale smaczne:yes: dziekuje za czapkowe zyczenia....teoretycznie powinnam miec teraz wiecej czasu...ale kurcze, nie wiem co sie dzieje, ale tego wcale nie odczuwam:lol2: Jeszcze chyba imieninkowe Ci się należą?http://www.gim4tychy.republika.pl/zycie_sz06_7_data/bukiet.jpeg Wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.01.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 urodzinkowe...niestety:D :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Upsss... pozajączkowało mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.01.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 witam się serdecznie gratuluję 400 :D ufff, jeszcze się załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.01.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 A ja na 800 Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 I ja się przywitam:)Gratuluję 400 stronki:) życzę następny wielu z tak cudownym zdjęciami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.01.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Gratuluję 400 stronki Dziwne, bo ja tak jak MonikaC jestem na stronie nr 800!!! Ale gratuluje takoż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Gratulacje!!! Przestawcie sobie ilosc wyswietlanych postow na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.01.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Gratulacje!!! Przestawcie sobie ilosc wyswietlanych postow na stronie Dziękować Właśnie przestawiłam! Będę jak reszta mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.01.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 No teraz to i ja mogę pogratulować 400, bo wcześniej to 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Ja też mam 800, ale i tak gratuluję! http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/impreza/impreza21_%28www.e-gify.pl%29.gifhttp://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/impreza/impreza22_%28www.e-gify.pl%29.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts