Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

za to że przebadać się nie chcesz:mad: nie ma się co wydurniać teraz różne paskudztwa latają typu zapalenie oskrzeli albo płuc przebiegające bez gorączki że ani nie wiesz kiedy Cię zawinie:(

No to grzecznie napisałam, że się za to wezmę... promisssss...:D

Rasia Wusia dobrze pisze -marsz do lekarza .Moj brat po Swieta zaczal chorowac -lekarka nie stwierdzila zadnych oskrzeli itd tylko grype.Nie dostal antybiotyku (twierdzac ze go to moze oslabic a mielismy pogrzeb mojego taty ktory zmarl w Swieta ) i 30 grudnia wyladowal w szpitalu z ostrym zapaleniem pluc .Niestety bylo za pozno aby antybiotyk zadzialal (nie mogl juz oddychac nawet pod tlenem) i 31 grudnia ( w nocy) brat zmarl na glupie zapalenie pluc.

Dziekuje .Napisalam to zeby dac kopa Rasi z pojsciem do lekarza. Gdyby moj brat dostal wczesniej jakies konkretne lekarstwo a nie tylko tabletki przeciwbolowe na pewno by teraz zyl .Zostawil mala coreczke i niedawno skonczony dom ktorym nie zdazyl sie nacieszyc :(

Anetka s ja sie ciesze ze sie juz skonczyl bo caly czas mielismy jakos pod gorek.Niestety Nowy rowniez nie przywital nas dobrymi niusami ale wierze ze sobie i z tym poradzimy.Ponoc nieparzyste lata sa lepsze wiec musi byc lepiej :)

Edytowane przez kakusek

Kakusek bedzie lepiej, zobaczysz - najwazniejsze jest pozytywne myslenie:yes:.

U nas jakis dziwny wirus panowal, strasznie duzo ludzi chorowalo, mnie niestety tez dopadl ale ze jestem w ciazy nie moglam nic wziasc,zreszta tutaj w NO na wirusy nie podaja antybiotyku. bez goraczki, bok gardla, lamanie w kosciach i zmieniony glos - zaczelo sie przed swietami i dopiero od piatku czuje sie dobrze... Chorobska sie mutuja i tak naprawde lekarze nie do konca wiedza jak sobie z nimi wszystkimi radzic...:(

Ja od 5 lat mieszkam w Ie i odpukac ani my ani nasze dzieci nie musialy korzystac z pomocy lekarza-widac inny klimat.

Wiem ze musi byc lepiej chociaz bardzo boje sie tego roku bo po tych wszystkich zawirowaniach podjelismy decyzje o powrocie w wakacje do Pl

Starsznie sie boje zwlaszcza ze dom dopiero zaczniemy wykanczac ,nie mamy odlozonej gotowki a wiadomo jakie sa pensje w Pl.

Z drugiej strony ciesze sie ze wrocimy w koncu do domu i wiem ze musze znalezc sily na skonczenie tego co bylo nie tylko moim marzeniem ale rowniez marzeniem mojego taty bo to on zdopingowal nas do budowy i on do tej pory zajmowal sie wszystkimi sprawami .

Anetka a na kiedy Ty masz termin?Jesli dobrze pamietam to chyba bedzie siostrzyczka dla synusia?

Moj mlodszy urodzil sie 31 ale grudnia :) Zagladam do Twojego domku mimo ze nie odzywam sie w komentarzach stad kojarzylam ze niedlugo wracacie do Pl :)My mielismy zostac jeszcze kolejny rok ale wyszlo jak wyszlo .Dociagnie do wakacji bo dzieci chodza tu do szkoly a potem bedziemy walczyc dalej w nowej rzeczywistosci.

Rasiunia ja tez juz sie stad zmywam i nie gniewaj sie za te rozmowki niebudowlane :hug:

Edytowane przez kakusek

Hej Dziewczynki.:) Za godzinkę jadę do lekarza. Tak mnie postraszyłyście!:eek: Kakusku, strasznie mi przykro...:( Bardzo Was tamten rok doświadczył. Trzeba wierzyć, że ten będzie o niebo lepszy. Musi być! Anetko, Kakusku, nie uciekajcie! Bardzo się cieszę, że tu gadacie, tylko mi trochę stracha napędziłyście, bo ja też mam lekkie problemy z oddychaniem, a w święta zachorowałam na grypę i to się do tej pory ciągnie...:(

dzięki a zadowolona z niego jesteś znaczy z tego parowego bo ja się właśńie zastanawiam. Jaki model posiadasz

I zdrówka życzę!

Zadowolona jestem ogromnie! Z funkcji pary bardzo rzadko korzystam, najwięcej piekę w nim mięsa, bo ma świetną termosondę i programy i mięso wychodzi bajeeeczne!!! :D Ciasta też rewelacyjne, chociaż ja bardzo rzadko piekę.:oops: