rasia 15.01.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 A podzielisz się panem od flirtów? Yyyy znaczy filtrów? A bardzo Cię proszę: Pan Paweł 604642970. Stary, zasuszony nikotyną, więc z flirtami będzie trudno, ale za to z filtrami wymiata... Wusia, za co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 za to że przebadać się nie chcesz:mad: nie ma się co wydurniać teraz różne paskudztwa latają typu zapalenie oskrzeli albo płuc przebiegające bez gorączki że ani nie wiesz kiedy Cię zawinie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.01.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 za to że przebadać się nie chcesz:mad: nie ma się co wydurniać teraz różne paskudztwa latają typu zapalenie oskrzeli albo płuc przebiegające bez gorączki że ani nie wiesz kiedy Cię zawinie:( No to grzecznie napisałam, że się za to wezmę... promisssss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 oby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.01.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 dzięki a zadowolona z niego jesteś znaczy z tego parowego bo ja się właśńie zastanawiam. Jaki model posiadasz I zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Widzę, ze jakos dajesz radę Pomalutku do przodu tylko uważaj, żeby zbyt tempa na długo nie zwolnić bo wiesz.... czlowiek sie przyzwyczaja szybko - do chorowania także Ale Ty jesteś mądra dziewczynka i wiem, że dobrze będzie buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.01.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Rasia Wusia dobrze pisze -marsz do lekarza .Moj brat po Swieta zaczal chorowac -lekarka nie stwierdzila zadnych oskrzeli itd tylko grype.Nie dostal antybiotyku (twierdzac ze go to moze oslabic a mielismy pogrzeb mojego taty ktory zmarl w Swieta ) i 30 grudnia wyladowal w szpitalu z ostrym zapaleniem pluc .Niestety bylo za pozno aby antybiotyk zadzialal (nie mogl juz oddychac nawet pod tlenem) i 31 grudnia ( w nocy) brat zmarl na glupie zapalenie pluc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kakusku straszne to co piszesz, wspolczuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.01.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Rasia Ty sie sluchaj Dziewczyn i idz do lekarza :yes:duzo zdrowia zycze:)Kakusek wspolczuje bardzo - alez strasznie przykro Wam sie rok zakonczyl:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.01.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Dziekuje .Napisalam to zeby dac kopa Rasi z pojsciem do lekarza. Gdyby moj brat dostal wczesniej jakies konkretne lekarstwo a nie tylko tabletki przeciwbolowe na pewno by teraz zyl .Zostawil mala coreczke i niedawno skonczony dom ktorym nie zdazyl sie nacieszyc Anetka s ja sie ciesze ze sie juz skonczyl bo caly czas mielismy jakos pod gorek.Niestety Nowy rowniez nie przywital nas dobrymi niusami ale wierze ze sobie i z tym poradzimy.Ponoc nieparzyste lata sa lepsze wiec musi byc lepiej Edytowane 16 Stycznia 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.01.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kakusek bedzie lepiej, zobaczysz - najwazniejsze jest pozytywne myslenie:yes:. U nas jakis dziwny wirus panowal, strasznie duzo ludzi chorowalo, mnie niestety tez dopadl ale ze jestem w ciazy nie moglam nic wziasc,zreszta tutaj w NO na wirusy nie podaja antybiotyku. bez goraczki, bok gardla, lamanie w kosciach i zmieniony glos - zaczelo sie przed swietami i dopiero od piatku czuje sie dobrze... Chorobska sie mutuja i tak naprawde lekarze nie do konca wiedza jak sobie z nimi wszystkimi radzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.01.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ja od 5 lat mieszkam w Ie i odpukac ani my ani nasze dzieci nie musialy korzystac z pomocy lekarza-widac inny klimat.Wiem ze musi byc lepiej chociaz bardzo boje sie tego roku bo po tych wszystkich zawirowaniach podjelismy decyzje o powrocie w wakacje do Pl Starsznie sie boje zwlaszcza ze dom dopiero zaczniemy wykanczac ,nie mamy odlozonej gotowki a wiadomo jakie sa pensje w Pl.Z drugiej strony ciesze sie ze wrocimy w koncu do domu i wiem ze musze znalezc sily na skonczenie tego co bylo nie tylko moim marzeniem ale rowniez marzeniem mojego taty bo to on zdopingowal nas do budowy i on do tej pory zajmowal sie wszystkimi sprawami .Anetka a na kiedy Ty masz termin?Jesli dobrze pamietam to chyba bedzie siostrzyczka dla synusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.01.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Tak bedzie Marysia:yes:, ma sie urodzic 31 stycznia:). My tez wracamy po ponad 8 latach w tym roku do Pl, koncem kwietnia i im blizej przeprowadzki tym wiecej mam watpliwosci... Rasia przepraszam za ta prywate w Twoim watku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.01.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Moj mlodszy urodzil sie 31 ale grudnia Zagladam do Twojego domku mimo ze nie odzywam sie w komentarzach stad kojarzylam ze niedlugo wracacie do Pl :)My mielismy zostac jeszcze kolejny rok ale wyszlo jak wyszlo .Dociagnie do wakacji bo dzieci chodza tu do szkoly a potem bedziemy walczyc dalej w nowej rzeczywistosci. Rasiunia ja tez juz sie stad zmywam i nie gniewaj sie za te rozmowki niebudowlane Edytowane 16 Stycznia 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Hej Dziewczynki. Za godzinkę jadę do lekarza. Tak mnie postraszyłyście! Kakusku, strasznie mi przykro... Bardzo Was tamten rok doświadczył. Trzeba wierzyć, że ten będzie o niebo lepszy. Musi być! Anetko, Kakusku, nie uciekajcie! Bardzo się cieszę, że tu gadacie, tylko mi trochę stracha napędziłyście, bo ja też mam lekkie problemy z oddychaniem, a w święta zachorowałam na grypę i to się do tej pory ciągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 dzięki a zadowolona z niego jesteś znaczy z tego parowego bo ja się właśńie zastanawiam. Jaki model posiadasz I zdrówka życzę! Zadowolona jestem ogromnie! Z funkcji pary bardzo rzadko korzystam, najwięcej piekę w nim mięsa, bo ma świetną termosondę i programy i mięso wychodzi bajeeeczne!!! Ciasta też rewelacyjne, chociaż ja bardzo rzadko piekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.01.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Dobrze, że jedziesz bo mój znajomy jako powikłania pogrypowe ma zapalenie mięśnia sercowego a chłopak trochę po trzydziestce - miesiąc czasu miał wyjęty z życiorysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kakusku, strasznie mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.01.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kakusku, strasznie mi przykro. właśnie miałam to napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.01.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kakusku no no gratuluje Malenstwa, piszesz ze Dzieci chodza do szkoly wiec domyslam sie, ze Masz co najmniej cudna Trojke:)Rasia no i jak co powiedzial lekarz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts