lasche 16.01.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Rasia co tam?Kakusku gratuluję dzidziusia i zarazem współczuję ciężkich przeżyć ...życzę wszystkiego dobrego w tym roku ... i bezbolesnego powrotu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.01.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kakusku, bardzo mi przykro, miałaś naprawdę ciężki koniec roku. Mam nadzieję, że Ty już czujesz się lepiej? Gratuluje maleństwa! Rasiu, mam nadzieję, ze i z Tobą wszystko dobrze? Co powiedział lekarz?Mój syn właśnie przeszedł zapalenie płuc, takie "posylwestrowe", szczęściem od razu dostał silny antybiotyk i zwalczył choróbstwo. Ale ciężko było... nawet ja złapałam od niego jakiegoś wirusa, ale chorowałam dużo łagodniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.01.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Rasia - zdrowia życzę! chciałam wysłac wiadomość na priv - a w zasadzie drugą [mam nadzieję, że ta pierwsza doszła] ale niestety.... ktoś tutaj wiadomości musi pokasować ze skrzynki na FM bo rasia has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. a wiadomość była tej treści.... Rasia w poprzedniej wiadomości zapomniałam powiedzieć, że pozwoliłam sobie wkleić zdjęcia od Ciebie z kamykami w żywicy do mojego wątku. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.01.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Rasiu zdrówka,teraz takie grypsko,że nie wolno go lekceważyćdzięki za odnalezienie Elenkikakusek-kondloencje i życzenia oby ten rok byl lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Wróciłam trochę wcześniej, ale dopiero teraz udało mi się odwiesić kompa. Mam pz oskrzeli i zatok. Już łyknęłam antybiotyk. Będzie baba żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.01.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 rasia zdrówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kakusku strasznie mi przykro:( Rasiula a mówiłam starszych słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Rasia teraz bedzie juz z gorki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 16.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Rasiu, dobrze, że poszłaś do lekarza! Dbaj o siebie! Trzymam kciuki za szybkie ozdrowienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.01.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 grzeczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Zdrowiej Rasiu! http://www.humor.logocjoner.pl/gify/b117163902945d5caf5563ce.gif Edytowane 17 Stycznia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.01.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Dziekuje wszystkim za troske i musze napisac male sprostowanie (sorki rasia ze znow jade z prywata ) Pisalam ze moj mlodszy (synek) urodzil sie 31 grudnia w kontekscie rozmowy z Anetka ktora ma termin na 31 stycznia. Widocznie zle mnie zrozumialyscie babeczki bo nie chodzilo mi o ubiegly rok On urodzil sie w Sylwestra ale w 2003 roku Rozsmieszyla mnie ta pomylka bo moze to wrozy mi 3 dzidziusia i moze bedzie to w koncu dziewczynka bo jak na razie mam szczescie do synkow Jak to mowia nowy domek nowy potomek a ja jeszcze nie skonczylam domku Mam tez nadzieje ze przyszloroczne urodziny mojego baka znow beda pelne radosci i zabawy bo jak na razie ciagle powtarza ze ostatnie jego urodziny byly najgorszym dniem w jego zyciu .Dziecku ciezko pojac pewne sprawy i jak zobaczyl nas rano znow zaplakanych (31 grudnia zmarl moj brat) pytal czemu wszyscy placza ze pewnie zapomnieli o jego urodzinach i nie maja prezentu Rasia dobrze ze sie przebadalas.Mysmy tez wszyscy po pogrzebach mieli wizyte lekarska w domu i wyobraz sobie ze 11 osob dostalo antybiotyk wlasnie na oskrzela . Jak juz masz leki to mozesz spac spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.01.2011 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Rasia jestem na etapie ocieplenia poddasza i mam dylemat.Robilas u siebie szczeline dylatacyjna miedzy welna a membrana dachowa (masz deskowany dach?) i jaka welne dalas?(grubosc i rodzaj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2011 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Rasia jestem na etapie ocieplenia poddasza i mam dylemat.Robilas u siebie szczeline dylatacyjna miedzy welna a membrana dachowa (masz deskowany dach?) i jaka welne dalas?(grubosc i rodzaj ) Dach mam deskowany. Krokwie miałam chyba 18. Więc wełny (chyba Isover) dałam najpierw 15, więc została dylatacja, potem 10. W sumie 25cm nie licząc dylatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.01.2011 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Dzieki -to tak jak u mnie tyole ze nie mam deskowania i chyba dam Rockwoola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2011 01:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Isover z Rockwoolm są bardzo porównywalne... wpc λ=0.036 W/mK i λ=0.035 W/mK, więc ważne na którą dostaniesz lepszą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.01.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Rasiaaaaaa wiesz że Twój pomysł z naklejanym lustrem i oddzielnie ramą przeszedł pomyślnie i zaczynam jego realizację tzn. jadę w poszukiwaniu ramy dzięki Ci a i cieszę się, że będziesz żyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 17.01.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 rasia, Mam deski dębowe, chciałabym uzyskać piękny miodowy odcień... - ten Twój mi się też podoba... Proszę napisz co to za drewno w łazience i w jaki sposób osiągnęłaś TEN kolor? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.01.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Już łyknęłam antybiotyk. Będzie baba żyć. ufff...cezko by bylo bez Baby:D Antybiotyki dzialaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Rasiaaaaaa wiesz że Twój pomysł z naklejanym lustrem i oddzielnie ramą przeszedł pomyślnie i zaczynam jego realizację tzn. jadę w poszukiwaniu ramy dzięki Ci a i cieszę się, że będziesz żyła;) Ja też się cieszę! I z lustra i z tego drugiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts