rasia 17.01.2011 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 rasia, Mam deski dębowe, chciałabym uzyskać piękny miodowy odcień... - ten Twój mi się też podoba... Proszę napisz co to za drewno w łazience i w jaki sposób osiągnęłaś TEN kolor? Dzięki za pomoc. W całym domu mam drewno olejowane. Dechy dębowe są olejowane i teak w łazience też. Wszędzie to naturalny kolor drewna podkreślony przez olej. Musisz pamiętać, że z czasem będzie odrobinę ciemniejsze i bardziej miodowe niż na samym początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 ufff...cezko by bylo bez Baby:D Antybiotyki dzialaja? Już baba czuje się lepiej, znaczy że działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Albo baba walnela banie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2011 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Albo bania walnęła babę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 17.01.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 W całym domu mam drewno olejowane. Dechy dębowe są olejowane i teak w łazience też. Wszędzie to naturalny kolor drewna podkreślony przez olej. Musisz pamiętać, że z czasem będzie odrobinę ciemniejsze i bardziej miodowe niż na samym początku. tylko olejowałaś? Ja mam takie http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageview&var1=domek%2Fbudowa911.jpg (nie wiem czy widać na zdjęciu), a chciałabym uzyskać taki kolor jak Ty masz w łazience, rozumiem że mam go tylko poolejować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.01.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Rasiulko zdrowiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.01.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 tylko olejowałaś? Ja mam takie http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageview&var1=domek%2Fbudowa911.jpg (nie wiem czy widać na zdjęciu), a chciałabym uzyskać taki kolor jak Ty masz w łazience, rozumiem że mam go tylko poolejować? W łazience mam akurat teak, więc zawsze będzie miał inny kolor niż dąb. Z tego co widzę, to masz fajne dechy dębowe z wyraźnym usłojeniem, więc uzyskasz po zaolejowaniu efekt ciepłego, miodowego dębu, który Ci jeszcze bardziej zmiodzeje w przyszłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.01.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Rasiulko zdrowiej:) Hej Magi! Już zdrowieję. Łykam antybiotyk i probiotyk dzielnie, więc już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 18.01.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 W łazience mam akurat teak, więc zawsze będzie miał inny kolor niż dąb. Z tego co widzę, to masz fajne dechy dębowe z wyraźnym usłojeniem, więc uzyskasz po zaolejowaniu efekt ciepłego, miodowego dębu, który Ci jeszcze bardziej zmiodzeje w przyszłości... no tak - doczytałam po napisaniu postu, że w łazience masz teak Proszę napisz mi czym dokładnie olejowałaś? Sorry za zatruwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 18.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Rasiu, jeśli tu o dechach to pozatruwam i ja, :sick:czy pamiętasz jakim klejem Duch je mocowal, i jakie byly parametry w domu, tzn wilgotność itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.01.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Zadowolona jestem ogromnie! Z funkcji pary bardzo rzadko korzystam, najwięcej piekę w nim mięsa, bo ma świetną termosondę i programy i mięso wychodzi bajeeeczne!!! Ciasta też rewelacyjne, chociaż ja bardzo rzadko piekę. Dzięki za namiary na flirty A jaki Ty masz model? Mięsa takie na obiad czy takie na wędliny? Ja jeszcze swojego dobrze nie wypróbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Rasiulka to i ja zostawiam buziaki i mam nadzieję, że chemia czyni cuda, i że jest już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joee 19.01.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 http://www.tv28.pl/informacje-z-malopolski/informacje,402.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 no tak - doczytałam po napisaniu postu, że w łazience masz teak Proszę napisz mi czym dokładnie olejowałaś? Sorry za zatruwanie Rasiu, jeśli tu o dechach to pozatruwam i ja, :sick:czy pamiętasz jakim klejem Duch je mocowal, i jakie byly parametry w domu, tzn wilgotność itp Nie umiem Wam niestety odpowiedzieć na te pytania... po prostu nie wiem... Zapytajcie na priv Duszka. Z pewnością Wam odpowie. Pamiętam, że wilgotność była mierzona kilkukrotnie i nie tyle powietrza, co samej wylewki. Chyba poniżej 6%, ale i tu mogłam coś pokręcić... Najlepiej udać się do Źródła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2011 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Dorciu, też się cieszę, a modelu zabij, nie pamiętam... Hej Arniczko! chemia czyni cuda... czyli CCC ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Asiaaaa jaki stół kupujesz pochwal się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.01.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Niech zgadnę ... dębowy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Niech zgadnę ... dębowy???? też tak myślę - tylko czy szaro dębowy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2011 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Asiaaaa jaki stół kupujesz pochwal się :) Manu, dąb bielony. Hi, hi, hi... I kanapę Nova z BO w szarej Szazzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.01.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Rasia ja prawie mialam zamowiony ten stol - jest cudny:yes: ale natknelam sie tutaj w No na House doctor no i przepadlam:lol2:. Na pewno bedziesz zadowolona, zalinkuj kanape jak mozesz - nie moge jej znalezc w necie a bardzo jestem ciekawa co wybralas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts