Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasie bede brytalnie praktyczna ale przy Dzieciaczkach drewniany duzo latwiejszy w utrzymaniu, te inoxowe nozki i szklany blacik ciagle beda nosic slady paluszkow:lol2:.Wedlug mnie ten drewniany jest uniwersalny i pasuje prawie do wszystkich wnetrz:)

wszyscy o szkle tak mówią :rolleyes:

miałam nadzieje, że takie mleczne szkoło choć trochę mniej się brudzi to jest opcja nr. 2 bo po trochę boje się, żeby nie przedobrzyć z ilością drewna:(

Edytowane przez pasie

Ja mialam taki szklany, niewielki stolik w kuchni ale jak Mlody zaczal jesc posilki z nami to za kazdym razem balam sie ze to szklo go pokaleczy bo ciagle czyms walil po nim, w koncu kupilismy w zastepstwie drewniany. Pasie ja ekspertem nie jestem ale drewno to taki naturalny i wdzieczny material, ze chyba trudno z nim przesadzic choc rozumiem Twoje obawy bo my mielismy podobne obawy.

Rasia ja prawie mialam zamowiony ten stol - jest cudny:yes: ale natknelam sie tutaj w No na House doctor no i przepadlam:lol2:. Na pewno bedziesz zadowolona, zalinkuj kanape jak mozesz - nie moge jej znalezc w necie a bardzo jestem ciekawa co wybralas:D

02.09.2009 wkleiłam zdjęcia kilku sof w swoim dzienniczku... na ostatnim jest sofa z BO, na której wtedy siedziałam i przykładałam szary materiał... i to jest właśnie ta sofa, tylko z trochę jaśniejszym szarym obiciem niż ten kawałek materiału, który na niej leży...:lol:

Zdjęcie przeklejam z dziennika: http://img84.imageshack.us/img84/5020/img0017q.jpg