Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jednak będzie nie Nova, tylko Celano. To ze względu na większe, cięższe i wygodniejsze poduchy, bo mniejsze, przy moich psach poduszkowcach, byłyby od razu w strzępach.:)

Prawie ;) dokładnie taka:

http://img440.imageshack.us/img440/3535/sofacelanoboconcept.jpg

Edytowane przez rasia
udało mi się wkleić zdjęcie a nie cenę;)

Rasia : czy na podłodze w salonie masz deski dębowe ? i czy w łazience z podłogę tekową masz podłogówkę? Czy otoczaki zalane żywicą mogą być zastosowane w prysznicu zamiast brodzika ?

Piękny domek , wnętrza a o otoczeniu już nie wspomnę , taka lokalizacja wynagradza chyba trud dojeżdżania do pracy , szkoły itp.... .

Piękna kanapa!

Jak po studniówce? Opowiadaj :D

Do 4.30 trzymałam się świetnie, o 5 już zaczęło mi szumieć w głowie, a teraz to mi głowa po prostu pęka...:(

Ale Młodzież bawił się świetnie...;) Niektórzy nawet przedłużyli sobie balangę poza szkołą...:D

Rasia : czy na podłodze w salonie masz deski dębowe ? i czy w łazience z podłogę tekową masz podłogówkę? Czy otoczaki zalane żywicą mogą być zastosowane w prysznicu zamiast brodzika ?

Piękny domek , wnętrza a o otoczeniu już nie wspomnę , taka lokalizacja wynagradza chyba trud dojeżdżania do pracy , szkoły itp.... .

Hej Agnie-cha! :D

Po kolei:

1.W salonie mam dechy dębowe.

2.Dechy teakowe w łazience mam na podłogówce.

3.Można zalać otoczaki żywicą pod prysznicem, tylko nie wiem, czy nie będą za śliskie.:rolleyes:

4.Nie będę ściemniać; lokalizację mam bajeczną, wymarzoną, wychodzoną...:cool: A dojazd nie jest taki zły, bo i Młode i Księciuno dojeżdżają do szkoły/pracy w max 30 minut.:D

Rasia, piekne spacerowanie....zdjecia jak z jakiejs kolekcji...piekne!

Czyli sprzet nie taki wazny...fotograf wazniejszy:D

Próbowałam znaleźć jakiś moment, kiedy w tym "moim" lesie jest brzydko, ale mi się nie udało...;)

Rasia ale tam u Ciebie bajecznie :)Szczesciara z Ciebie :yes:

Dziękują Kakusku.:) Tak się czuję...:cool: