wu 21.01.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Rasia gratulacje dawaj flaszkę jak przyjdzie pora:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.01.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) A jednak będzie nie Nova, tylko Celano. To ze względu na większe, cięższe i wygodniejsze poduchy, bo mniejsze, przy moich psach poduszkowcach, byłyby od razu w strzępach. Prawie dokładnie taka: http://img440.imageshack.us/img440/3535/sofacelanoboconcept.jpg Edytowane 21 Stycznia 2011 przez rasia udało mi się wkleić zdjęcie a nie cenę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.01.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Rasia czym pstrykasz fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Potwornie starym Canonem, nie czyszczonym przez całą budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Nie ma to jak w puszczy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.01.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Rasia, piękne widoki na porannym spacerze i cudne ogrodzenie. Dopiero dzisiaj sobie obejrzałam. Super wygląda. Czy opisywałaś je gdzieś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.01.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Rasia, z Twojej strony jakaś ta puszcza ładniejsza niż z mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.01.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Rasia, piekne spacerowanie....zdjecia jak z jakiejs kolekcji...piekne!Czyli sprzet nie taki wazny...fotograf wazniejszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.01.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 wszyscy o szkle tak mówią miałam nadzieje, że takie mleczne szkoło choć trochę mniej się brudzi to jest opcja nr. 2 bo po trochę boje się, żeby nie przedobrzyć z ilością drewna:( Nie da sie przedobrzyc z iloscia drewna - takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Nie da sie przedobrzyc z iloscia drewna - takie jest moje zdanie mów mi tak jeszcze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Rasia ale tam u Ciebie bajecznie :)Szczesciara z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.01.2011 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 cześć rasia - masz jeszcze dyżur studniówkowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 23.01.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Rasia : czy na podłodze w salonie masz deski dębowe ? i czy w łazience z podłogę tekową masz podłogówkę? Czy otoczaki zalane żywicą mogą być zastosowane w prysznicu zamiast brodzika ?Piękny domek , wnętrza a o otoczeniu już nie wspomnę , taka lokalizacja wynagradza chyba trud dojeżdżania do pracy , szkoły itp.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Piękna kanapa! Jak po studniówce? Opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.01.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 cześć rasia - masz jeszcze dyżur studniówkowy ? Hej Wkręciku! Jak pytanie pisałeś, to jeszcze dyżurowałam. Wróciłam do domku o 5.30! Dodam, że półtorej godziny po Młodym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.01.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Piękna kanapa! Jak po studniówce? Opowiadaj Do 4.30 trzymałam się świetnie, o 5 już zaczęło mi szumieć w głowie, a teraz to mi głowa po prostu pęka... Ale Młodzież bawił się świetnie... Niektórzy nawet przedłużyli sobie balangę poza szkołą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.01.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Rasia : czy na podłodze w salonie masz deski dębowe ? i czy w łazience z podłogę tekową masz podłogówkę? Czy otoczaki zalane żywicą mogą być zastosowane w prysznicu zamiast brodzika ? Piękny domek , wnętrza a o otoczeniu już nie wspomnę , taka lokalizacja wynagradza chyba trud dojeżdżania do pracy , szkoły itp.... . Hej Agnie-cha! Po kolei: 1.W salonie mam dechy dębowe. 2.Dechy teakowe w łazience mam na podłogówce. 3.Można zalać otoczaki żywicą pod prysznicem, tylko nie wiem, czy nie będą za śliskie. 4.Nie będę ściemniać; lokalizację mam bajeczną, wymarzoną, wychodzoną... A dojazd nie jest taki zły, bo i Młode i Księciuno dojeżdżają do szkoły/pracy w max 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Do 4.30 trzymałam się świetnie, o 5 już zaczęło mi szumieć w głowie, a teraz to mi głowa po prostu pęka... Ale Młodzież bawił się świetnie... Niektórzy nawet przedłużyli sobie balangę poza szkołą... To byla Twoja studiowka? W maju bede trzymac kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Rasia a było tak nie chlać na studniówce łebek by nie bolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.01.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Rasia, piekne spacerowanie....zdjecia jak z jakiejs kolekcji...piekne! Czyli sprzet nie taki wazny...fotograf wazniejszy:D Próbowałam znaleźć jakiś moment, kiedy w tym "moim" lesie jest brzydko, ale mi się nie udało... Rasia ale tam u Ciebie bajecznie :)Szczesciara z Ciebie Dziękują Kakusku. Tak się czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts