aneta s 23.01.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Rasia alez Ty pieknie Mieszkasz:yes: Studniowki fajne sa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.01.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 To byla Twoja studiowka? W maju bede trzymac kciuki. Trzymaj, trzymaj... zawsze się przydadzą... Rasia a było tak nie chlać na studniówce łebek by nie bolał Jaaaaaaaaasne... A właściwie co innego robić na takiej studniówce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 podrywać młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ja swoja pamietam jako jedna wielka strate kasy... Do ostatniej chwili nie chcialam isc, ale mnie w koncu gwaltem zapisali na liste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.01.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 pierwszy raz słyszę małgoś aby ktoś tak mówił o studniówce jak Ty ... przecież to nie o kasę chodzi ... .. widocznie miałaś złe towarzystwo .. albo jego brak A czemu nie chciałaś iść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 U nas impreza byla w Przegorzalach, bo tak chcieli nauczyciele, my chcielismy byc w miescie. Niestety nauczyciele wygrali, co oznaczalo taksowke w II strefie, w nocy. Wszystko skonczylo sie o 1 w nocy, wiec praktycznie bylismy tam 3-4 h. Sala byla tak mala, ze nie dalo sie zatanczyc poloneza, bo sie zrobil korek na schodach w piwnicy, nawet nie mozna bylo zobaczyc innych jak tancza. Potem zezowaty geograf schlal sie i nas obmacywal, wino pilismy w ukryciu mimo, ze mielismy po 20 lat, podczas gdy uczniowie innych klas oficjalnie kupowali wodke w barze. Itd. itd. Generalnie bylo do d... tak jak sie spodziewalam i na te 3 h meczarni musialam wydac koszmarna kase mimo, ze wcale nie mialam na to ochoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Rasia a ile ty masz tych komentow - swiat cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 O studniowkach rozprawiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2011 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 O studniowkach rozprawiacie ? Było, minęło... teraz pora znowu zacząć się uczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.01.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 No tak - jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 24.01.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Do 4.30 trzymałam się świetnie, o 5 już zaczęło mi szumieć w głowie, a teraz to mi głowa po prostu pęka... Ale Młodzież bawił się świetnie... Niektórzy nawet przedłużyli sobie balangę poza szkołą... Witaj Rasiu. Gratuluję Młodemu udanej studniówki! I będę trzymała kciuki w maju! A Ty trzymaj też za moją Młodą, która też przedwczoraj miała udaną studniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 24.01.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Rasia ale tam u Ciebie bajecznie :)Szczesciara z Ciebie Zgadzam się w 100% tach!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Fajnie, że jest fajnie Młode lubią domek , zima u Was cudna, ferie się zbliżają, to wpadnij po drodze, dobrze, że studniówka udana... nie mam jak to się dobrze bawić... A masz jakieś małe psiaki??? Albo źle zrozumiałam... Pochwal się co masz nowego może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 24.01.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A jednak będzie nie Nova, tylko Celano. To ze względu na większe, cięższe i wygodniejsze poduchy, bo mniejsze, przy moich psach poduszkowcach, byłyby od razu w strzępach. Prawie dokładnie taka: http://img440.imageshack.us/img440/3535/sofacelanoboconcept.jpg Rasia, Ta sofa cudna Martwi mnie cena (prześlesz na prv. ?). Choć może jakiś tam rabat mi się należy po zakupie stołu i krzeseł hmm .. Ja właśnie stoję przed wyborem: z Bizzarto CALVADOS ale szaro/czarna http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTls736yXRAvH3HWDnlPSlQYnn4A5y0yF7DkpdwWbeoaLWVo6YS0g ? BILBAO http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQlMMiUwr5TxhW20A_FOubjaG3zISR5DtsET0Ay2qj6LN7kb0jGuA? albo z DeVelde ? No i teraz BoConcept muszę przeszukać a ten układ dla mnie wprost idealny (tylko odbicie lustrzane) Dzięks za inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Piękna sofa. Piękne zdjęcia ze spaceru i ogród też piękny. Sielskie życie - mam nadzieję, że powiem to samo po tych wszystkich trudach budowlanych...Pozdrowionka, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Rasia, Ta sofa cudna Martwi mnie cena (prześlesz na prv. ?). Choć może jakiś tam rabat mi się należy po zakupie stołu i krzeseł hmm .. Ja właśnie stoję przed wyborem: z Bizzarto CALVADOS ale szaro/czarna http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTls736yXRAvH3HWDnlPSlQYnn4A5y0yF7DkpdwWbeoaLWVo6YS0g ? BILBAO http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQlMMiUwr5TxhW20A_FOubjaG3zISR5DtsET0Ay2qj6LN7kb0jGuA? albo z DeVelde ? No i teraz BoConcept muszę przeszukać a ten układ dla mnie wprost idealny (tylko odbicie lustrzane) Dzięks za inspirację Hej Ada. Wszystkie te firmy przerabiałam i ta "moja" jako jedyna ma zdejmowane wszystkie poduchy i pokrowce do prania. Dla mnie to baardzo poważny argument. Teraz w BO jest promocja na ten upatrzony przeze mnie materiał. Jakiś miesiąc temu byłam w tym bliżej nas, czyli na Burakowskiej i baardzo miła Pani szepnęła mi na ucho, widząc moją desperację, że w styczniu będzie promocja. Zadzwoniła do mnie tydzień temu i mam teraz 20% taniej... robi różnicę... Moja będzie o 40 cm szersza niż ta na zdjęciu, czyli trochę ponad 4 metry i też w lustrzanym odbiciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Piękna sofa. Piękne zdjęcia ze spaceru i ogród też piękny. Sielskie życie - mam nadzieję, że powiem to samo po tych wszystkich trudach budowlanych... Pozdrowionka, A. Powiesz, powiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Fajnie, że jest fajnie Młode lubią domek , zima u Was cudna, ferie się zbliżają, to wpadnij po drodze, dobrze, że studniówka udana... nie mam jak to się dobrze bawić... A masz jakieś małe psiaki??? Albo źle zrozumiałam... Pochwal się co masz nowego może być na priv Nie... nowych psiaków na razie nie mam. Będę jechać w góry z moimi "starymi" psiakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj Rasiu. Gratuluję Młodemu udanej studniówki! I będę trzymała kciuki w maju! A Ty trzymaj też za moją Młodą, która też przedwczoraj miała udaną studniówkę Trzymam, trzymam!!! A gdzie się Młoda wybiera dalej? Zgadzam się w 100% tach!!! Pozdrawiam! Dziękować, dziękować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2011 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Właśnie wróciłam z koncertu... mraaauuuu... powtórki wrześniowego UNPLUGGED Kultu...............:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts