jamles 24.01.2011 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 no to sobie słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.01.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 i ja tez sobie poslucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.01.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Właśnie wróciłam z koncertu... mraaauuuu... powtórki wrześniowego UNPLUGGED Kultu...............:cool: Oj, szkoda, że nie wiedziałam. Na tamten mieliśmy wielką ochotę, ale wtedy na zaproszenia było. No nic, pozostaje mi kupić DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.01.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 I jak tam Rasia dzwonilas do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 25.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Trzymam, trzymam!!! A gdzie się Młoda wybiera dalej? Na budownictwo, a dokładnie to tylko ona wie;) Jeszcze 2 lata temu miała być architektura, ale zmieniło się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 25.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Rasiu, w Twoim dzienniku znalazłam: Na razie demolka ogrodowa http://img25.imageshack.us/img25/5908/drzewawycinkaimg6009.jpg Pan Robert, który wycina te moje suchciele, jest niesamowity... Mogłabyś podać kontakt do tego zdolnego pana Roberta? A może pamiętasz ile płaciłaś za jego usługi? Plisss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.01.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Na budownictwo, a dokładnie to tylko ona wie;) Jeszcze 2 lata temu miała być architektura, ale zmieniło się... Ja bym jej jednak proponowala architekture - sama jestem po budownictwie i jakbym miala drugi raz wybierac to pewnie stanelo by na architektutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 25.01.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Rasia, No zdejmowane pokrowce to dobry argument no i te -20%, śmigam w weekend to jeszcze na styczniowy rabat się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.01.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Właśnie wróciłam z koncertu... mraaauuuu... powtórki wrześniowego UNPLUGGED Kultu...............:cool: ależ Ci zazdroszczę... ostatnio słucham sobie w aucie. Koncert rewelacyjny, a płyta na pewno najlepsza z jakimi miałam do czynienia w ciągu ostatnich lat. Swego czasu ani jednego koncertu Kultu nie przepuściłam we Wro. Po pierwszym odsłuchaniu wrażenie niesamowite. Ale jak była ta powtórka? Jeszcze raz się odbył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.01.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Rasia, jak Ci się spisuje nowy prysznic? Widziałam, że masz deszczownicę, odpływ liniowy i dalej toaleta (bidet) bez żadnej szyby grodzącej. Swego czasu rozważałam wariant prysznica bez szyby w małej łazience, bo jest ciężko coś tam sensownego ulokować i większość mówi o zachlapaniu wszystkiego dookoła. Jak to wygląda u Ciebie? Czy docelowo będziesz tam miała szybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.01.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Rasia a jak Twoje zdrowko??? lepiej juz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2011 01:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jesooooo! Dwa dni byłam odcięta od netu... całe dwa dni!!! Hej Anetko! Mówiłam, że baby licho nie bierze... Wszystko już ok. ... wreszcie! Spireo, słuchając wcześniej płyty stwierdzam, że powtórka była jeszcze lepsza... Prysznic, a zwłaszcza deszczownica jest cudowny/a! Mogę Ci zmierzyć promień chlapania, ale poza mozaikę nic mi się nie wychlapuje. Żadnej szyby nie będę mieć. Na kibelek się nie chlapie. Ada, jak się czujesz? Widzimy się w piątek u Dorci? Monia, widzimy się 05 lutego!!! (pod warunkiem, że uda mi się poprzekładać tysiąc poumawianych spotkań...) KasioMAr, zaraz wyślę Ci namiary na Pana Roberta na priv. Jest bardzo przystępny cenowo, a przy okazji zawodowo zajmuje się pielęgnacją drzew w Łazienkach, więc wie co w drzewie piszczy... Ja też głosowałabym za architekturą... Betko, DVD kup koniecznie... jest tam bonus, którego nie ma na CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.01.2011 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 dzięki Rasia, jak możesz to poproszę o ten promień chlapania To chyba podaruję sobie szybę. Podoba mi się taka ascetyczność. A i taniej wyjdzie, bo szyba z jakieś 2 tys. mogłaby kosztować Beta, Rasia ma rację - kup koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Hej, wiem, że mogę tutaj, więc wklejam. http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?160-WAŻNE-Tomek1950-potrzebuje-naszej-pomocy Zapraszamy na aukcje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.01.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 [quote=rasia;4533230 Monia, widzimy się 05 lutego!!! (pod warunkiem, że uda mi się poprzekładać tysiąc poumawianych spotkań...) No to dzialaj kobieto - prezkladaj i przyjezdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Rasiunia, zatkalas sie, wiec Ci napisze tu - najlepiej wskocz w autko i przyjedz na wakacje do KRK. Nie ma takiej klepki zeby do koperty weszla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Hej, wiem, że mogę tutaj, więc wklejam. http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?160-WAŻNE-Tomek1950-potrzebuje-naszej-pomocy Zapraszamy na aukcje! Jasne Żelko!!! Już lecę! I mam nadzieję, że wszyscy to czytający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Rasiunia, zatkalas sie, wiec Ci napisze tu - najlepiej wskocz w autko i przyjedz na wakacje do KRK. Nie ma takiej klepki zeby do koperty weszla? Ja nie mam klepek, tylko dechy... ps. już się odkorkowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 No to dzialaj kobieto - prezkladaj i przyjezdzaj Podziałałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja nie mam klepek, tylko dechy... ps. już się odkorkowałam... No to nic nie pozostaje jak wycieczka do KRK. Dobra, moze gdzies znajdziemy tutaj jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts