Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiu, w Twoim dzienniku znalazłam:

Na razie demolka ogrodowa :(

http://img25.imageshack.us/img25/5908/drzewawycinkaimg6009.jpg

Pan Robert, który wycina te moje suchciele, jest niesamowity... 8) :D

Mogłabyś podać kontakt do tego zdolnego pana Roberta?

A może pamiętasz ile płaciłaś za jego usługi?

Plisss.

Właśnie wróciłam z koncertu... mraaauuuu... powtórki wrześniowego UNPLUGGED Kultu...............:cool::cool::cool:

ależ Ci zazdroszczę... ostatnio słucham sobie w aucie. Koncert rewelacyjny, a płyta na pewno najlepsza z jakimi miałam do czynienia w ciągu ostatnich lat.

Swego czasu ani jednego koncertu Kultu nie przepuściłam we Wro. Po pierwszym odsłuchaniu wrażenie niesamowite.

Ale jak była ta powtórka? Jeszcze raz się odbył?

Rasia, jak Ci się spisuje nowy prysznic? Widziałam, że masz deszczownicę, odpływ liniowy i dalej toaleta (bidet) bez żadnej szyby grodzącej. Swego czasu rozważałam wariant prysznica bez szyby w małej łazience, bo jest ciężko coś tam sensownego ulokować i większość mówi o zachlapaniu wszystkiego dookoła. Jak to wygląda u Ciebie? Czy docelowo będziesz tam miała szybę?

Jesooooo! Dwa dni byłam odcięta od netu... całe dwa dni!!!:mad::lol2:

Hej Anetko!:D Mówiłam, że baby licho nie bierze...;) :D Wszystko już ok.:) ... wreszcie!

Spireo, słuchając wcześniej płyty stwierdzam, że powtórka była jeszcze lepsza... :cool:

Prysznic, a zwłaszcza deszczownica jest cudowny/a! Mogę Ci zmierzyć promień chlapania, ale poza mozaikę nic mi się nie wychlapuje. Żadnej szyby nie będę mieć. Na kibelek się nie chlapie.:D

Ada, jak się czujesz? Widzimy się w piątek u Dorci?:cool:

Monia, widzimy się 05 lutego!!! :lol: (pod warunkiem, że uda mi się poprzekładać tysiąc poumawianych spotkań...:()

KasioMAr, zaraz wyślę Ci namiary na Pana Roberta na priv. Jest bardzo przystępny cenowo, a przy okazji zawodowo zajmuje się pielęgnacją drzew w Łazienkach, więc wie co w drzewie piszczy...;) Ja też głosowałabym za architekturą...:yes:

Betko, DVD kup koniecznie... jest tam bonus, którego nie ma na CD.:)